CFM-B2F(pisinisi i falegaosimea)&24-itula Taimi Taimi
+86-591-87304636
O lo'o avanoa le matou faleoloa i luga ole laiga mo:

  • FA'aoga

  • CA

  • AU

  • NZ

  • UK

  • NO

  • FR

  • BER

Faatasi ai ma le toe tulai mai talu ai nei i le faamai, o le a le tulaga i atunuu eseese?Kind check CFM news today.

1. E tusa ai ma faʻamaumauga na tuʻufaʻatasia e le Washington Post, e 5367 le aofaʻi o fana faʻamalosi tulafono faʻamalosi na fasiotia e leoleo i le Iunaite Setete i le va o le 2015 ma le 2020. Na maua e tagata suʻesuʻe i le Iunivesite o Pennsylvania, Yale ma Drexel University o le 4653 vaieli. -faʻamauina fanaga a leoleo, e tusa ma le afa o tagata maliliu e papaʻe, 27% uliuli, 19% Hispanic, 2% Native American ma 2% Asia.Talu ai e tusa ma le 1.1% o le faitau aofaʻi o tagata, ma e 12.6% o le aofaʻi o le faitau aofaʻi o tagata, ma o tagata e tupuga mai Aferika e 12.6% o le aofaʻi o le faitau aofaʻi, o lea na fuafua ai e le au suʻesuʻe e faatoluina le fanaina o tagata Aborigin e leoleo nai lo papaʻe, ma o tagata Aferika-Amerika. sili atu i le 2.5 taimi e sili atu le fanaina e leoleo nai lo papaʻe.

2. USA Today lipotia se seti o fuainumera i le 29th e faapea o se American novel coronavirus na tofotofoina lelei i 1.2 sekone, ma o se Amerika na maliu i le COVID-19 i le 107 sekone, pe itiiti ifo i le lua minute.Ole aofaʻi ole maliu ole COVID-19 ile Iunaite Setete e ono sili atu ile 250000 ile Novema 21, e tusa ai ma se faʻataʻitaʻiga lautele na faʻasalalau e le Centers for Disease Control and Prevention ile 29th.

3. Ua mana'omia e le isi fa'amasino Amerika le fa'amutaina o le fa'asaina o le TikTok: atonu na sili atu le pulega a le Trump i lana pule.Ina ua maeʻa ona faila e le au TikTok e toʻatolu se tagi e faasaga i le taofia o le Trump pulega i TikTok, na faia ai e le Faamasinoga Faaitumalo Penisilevania le faaiuga ia Oketopa 30, taimi i le lotoifale, ma taofia le taofia e le malo o Amerika i le tuuina atu o auaunaga faʻapitoa i TikTok.O le tapu lea sa tatau ona amata faamamaluina i le aso 12 o Novema.

4. E mafai e le malo o Italia ona faia se poloka i luga o taulaga e sili ona afaina i le faʻamaʻi COVID-19 i le faaiuga o le vaiaso.E mafai foʻi e Italia ona faʻaopoopo nisi o faiga "i nai itula o lumanaʻi", e aofia ai le faʻasaina o femalagaaiga faʻaitulagi.O taulaga e pei o Milan, Naples, Bologna, Turin ma Roma e ono feagai ma poloka o nisi o taulaga.

5. Na faia e le Palemia o Peretania Boris Johnson se isi fonotaga faʻafuaseʻi i le aoauli o Oketopa 31 e faʻatalanoa ai faiga e faʻatatau i le faʻamaʻi.O loʻo mafaufau Johnson i le masina atoa o poloka poloka, lea o le a faʻatinoina mai ia Novema 2 i le 8 i le vave.I lena taimi, sei vagana ai faleoloa ma aʻoga e faʻatau atu mea e manaʻomia i aso uma, o pa, faleʻaiga, faletaalo ma faʻafiafiaga o le a tapunia.O le a toe manaʻomia tagatanuʻu e nonofo i le fale sei vagana ai tulaga faʻapitoa.

6. Na faia e le Palemia o Peretania Boris Johnson se isi fonotaga faʻafuaseʻi i le aoauli o Oketopa 31 e faʻatalanoa ai faiga e faʻatatau i le faʻamaʻi.O loʻo mafaufau Johnson i le masina atoa o poloka poloka, lea o le a faʻatinoina mai ia Novema 2 i le 8 i le vave.I lena taimi, sei vagana ai faleoloa ma aʻoga e faʻatau atu mea e manaʻomia i aso uma, o pa, faleʻaiga, faletaalo ma faʻafiafiaga o le a tapunia.O le a toe manaʻomia tagatanuʻu e nonofo i le fale sei vagana ai tulaga faʻapitoa.

7.ECB Peresitene Christine Lagarde: ua amata ona ia suʻesuʻeina le avanoa e faʻalauiloa ai se euro numera.A'o fa'atupula'ia e tagata Europa le taumafaina, fa'aagaga ma tupe fa'afaigaluega i tupe fa'akomepiuta, e tatau ona latou saunia e tu'uina atu numera numera pe a mana'omia.

8.Philippine Meteorological Bureau: o le afa lona 19 o lenei tausaga "Swan" ua paʻu i Filipaina, o le laumua o Metro Manila ma isi nofoaga ua siitia ai le lapataiga o le matagi.O lo'o fa'amoemoe o le a aumaia e le 'aga le timuga mamafa i le tele o nofoaga.E tusa ma le 1 miliona tagata i le itu i saute o le motu tele o Luzon ua toe siitia aʻo leʻi taunuu le Swan i uta.

9. O le poloka atoa lona lua i Egelani na amata ia Novema 5 ma faaiuina ia Tesema 2. I lena taimi, sei vagana ai supamaketi o loʻo faʻatau atu mea e manaʻomia o le olaga, faʻafiafiaga, faʻafiafiaga ma isi mea e le taua ma faʻalapotopotoga o le a tapunia.O aoga tulagalua, iunivesite ma isi lotoa i Peretania o le a tumau pea ona tatala i le taimi o le poloka.

10. Matagaluega o Tupe a Korea i Saute: i le tausaga a sau, o le a faʻatagaina tagata e fesuiaʻi saʻo tupe mai fafo i faleoloa faʻatauvaʻa e avea o se vaega o faiga e faʻamalieina ai le faʻatonutonuina o fesuiaiga o tupe mai fafo.E le gata i le fa'aliliu sa'o o le manumalo a Korea i tinoitupe tupe mai fafo i faleoloa faigofie, e mafai fo'i ona e fa'afesuia'i tupe mai fafo e ala i ATM ma telefoni feavea'i.

11. Siamani's DAX index tapunia 231.80 points, poo le 2.01%, ile 11788.28;O le FTSE index a Peretania na tapunia 77.70 points, poo le 1.39%, ile 5654.97;ma Farani's CAC40 index tapunia 96.90 points, poo le 2.11%, ile 4691.14.


Taimi meli: Nov-03-2020

Maua Auiliili Tau

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou