CFM-B2F(pisinisi i falegaosimea)&24-itula Taimi Taimi
+86-591-87304636
O lo'o avanoa le matou faleoloa i luga ole laiga mo:

  • FA'aoga

  • CA

  • AU

  • NZ

  • UK

  • NO

  • FR

  • BER

Fai mai le malo o Korea i Saute o loʻo talanoaina le mataupu o le faʻaitiitia o le mamafa o lafoga o le pule i tagata e ona fale.E te fia iloa nisi tala fou i le lalolagi, Kind siaki CFM tala fou i aso nei.

1. O uta a kamupani gaosi masini semiconductor Amerika i Matu (o le tolu masina o loʻo faʻagaioia averesi) na oʻo i se isi taimi maualuga i le $ 3.93 piliona i le SEMI: 11 masina, i luga ole 5 pasene mai ia Oketopa ma le 50.6 pasene i lea tausaga ma lea tausaga.

2. E tusa ai ma le CNN ma Fox News, na saunoa ai le Peresetene o Amerika Joe Biden i se faatalanoaga ma le aufaasālalau ia Tesema 22, i le taimi o le lotoifale: "afai o loʻo lelei lona soifua maloloina, o le a ia auai i le palota 2024 ma saili le toe filifilia."

3. Us: ia Novema, o le tau o le PCE autu na siitia i le 4.7 pasene mai le tausaga na muamua atu ma ua faamoemoe e 4.5 pasene, o le maualuga lea talu mai le 1989;fa'atupuina i lea masina ma lea masina o le 0.5 pasene, o le fua faatatau o le 0.4 pasene ma le tau muamua o le 0.4 pasene.

4. Na faia e le Iapani Atomic Power Regulatory Commission se fonotaga masani e talanoaina ai le toe iloiloga i le lumanaʻi faiga faʻavae e uiga i le faʻaogaina o le fuafuaga o le lafoaia o otaota faaniukilia.I le taimi nei, o tane vai a Tepco i le Fukushima Daiichi e mafai ona teuina le 1.37 miliona tone o otaota faaniukilia.E oo atu i le aso 16 o Tesema, ua oo atu i le 1.29 miliona tone le faaagaaga, ma e silia ma le 90% o tane e teu ai vai ua tumu.

5. O le tau o le PCE a Amerika na siitia i le 5.7% ia Novema mai le tausaga na muamua atu, o le maualuga lea talu mai le 1982. O le US personal consumption expenditure core deflator (core PCE price index) na siitia i le 0.5 pasene masina-i-masina ia Novema, pe a faatusatusa i se fua faatatau. 0.4 pasene ma le tau muamua o le 0.4 pasene.Ole fa'ailoga ole tau ole PCE ile Iunaite Setete na siitia ile 4.7% ia Novema mai le tausaga na muamua atu ma e fa'amoemoe e o'o ile 4.5%, o le maualuga maualuga talu mai le 1989.

6. Fai mai le malo o Korea i Saute o lo o talanoaina le mataupu o le faaitiitia o le mamafa o lafoga o le umiaina o tagata e ona fale, ae na faamanino mai lona tetee i le talosaga faaupufai e taofia mo sina taimi se lafoga maualuga atu i luga o le tele o tagata e ona fale, ma fai mai e leai se fuafuaga e suia le taimi nei. fuafuaga.O tau o fale nofomau i Korea i Saute na siitia i le 23.9% mai ia Iulai ia Setema pe a faatusatusa i le vaitaimi lava lea e tasi i le tausaga talu ai, o le siʻitia sili lea i totonu o atunuu e 56 i le tau o fale i le lalolagi atoa, e tusa ai ma le Global Housing Price Index na tuʻuina mai e le au faufautua faʻatau fale Peretania Knight Frank12. ia Mati 19.

7. E tusa ai ma faʻamatalaga na tuʻuina atu e le Global Banking and Financial Telecommunications Association (SWIFT) i le aso 22 o Tesema i le lotoifale, ia Novema 2021, i le faʻavasegaina o tupe totogi o le lalolagi e faʻavae i luga o fuainumera fuainumera, o le RMB faʻavasegaina totogi o le lalolagi na tumau lona lima i le lalolagi.I se tulaga tutusa, o le vaega o totogi o le lalolagi i renminbi na siitia mai le 1.85 pasene ia Oketopa i le 2.14 pasene ia Novema;i le tulaga o le aofaʻi, ia Novema 2021, renminbi totogi na siitia i le 18.89 pasene faʻatusatusa ia Oketopa, ae o le aofaʻi o totogi i tupe uma na siitia i le 2.87 pasene i le vaitaimi lava e tasi.

8. IMF: o le US dollar na maua ai le 59.15% o fa'aagaga o le lalolagi i le kuata lona tolu, a'o siitia le vaega o le RMB.O le vaega o le euro o tupe fa'aagaga a le lalolagi na fa'amautu i le 20.48 pasene i le kuata lona tolu, e tusa ai ma fa'amaumauga fa'aagaaga o fefa'ataua'iga a le lalolagi i kuata ta'i kuata na fa'amatu'u mai e le International Monetary Fund (IMF).O le renminbi na maua ai le 2.66 pasene o faʻaagaga o le lalolagi i le kuata lona tolu.Sterling na maua le 4.78% o le lalolagi faʻaagaga i le kuata lona tolu.O le yen na maua mo le 5.83% o le lalolagi faʻaagaga i le kuata lona tolu.O le vaega o le lalolagi faʻaagaga o le Canadian dollar na pa'ū i le 2.19 pasene i le kuata lona tolu.O le vaega tupe a le tala a Ausetalia na pa'u i le 1.81 pasene i le kuata lona tolu.


Taimi meli: Tes-24-2021

Maua Auiliili Tau

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou