CFM-B2F(pisinisi i falegaosimea)&24-itula Taimi Taimi
+86-591-87304636
O lo'o avanoa le matou faleoloa i luga ole laiga mo:

  • FA'aoga

  • CA

  • AU

  • NZ

  • UK

  • NO

  • FR

  • BER

O le taunuuga o le palota a Amerika e le o mautinoa.Fai mai le malo Tenimaka o le a fasiotia uma minks i totonu o le atunuu.Siaki lelei tala fou a le CFM i aso nei.

1.November 2,Taimi i le lotoifale, le laumua Austrian Vienna i le ogatotonu o le fana, e tusa ai ma lipoti a le aufaasālalau i le lotoifale, o le mea na tupu na maliliu ai le itiiti ifo ma le lima tagata na maliliu.E tusa ai ma le faamatalaga a le Ofisa o Saina i Austria, e toatasi le tagata Saina Ausetalia na maliu i le fana ae o le isi tagata Saina na manu’a laititi.

2. E tusa ai ma faʻaiʻuga o le referendum ia Setema 2020, Geneva, Suiselani, na amata ona faʻalauiloa le "maualuga" totogi maualalo i le lalolagi i lenei masina, e tusa ai ma le faʻasalalauga Peretania (BBC).E tusa ai ma le tulafono faatonutonu, o le totogi maualalo i Sineva e 23 Swiss francs i le itula ma 4000 Swiss francs i le masina.

3. E tusa ai ma tala fou ia Novema 2, o le Palemia Iapani Suga Yiwei ua fuafua e asiasi i le Iunaite Setete ia Ianuari o le tausaga fou e faia ai talanoaga ma i latou na manumalo i le palota lautele a Amerika.Na lipotia mai e faapea o le malo o Iapani e talitonu o le Iunaite Setete o le COVID-19 o loʻo tumau pea le ogaoga o le faʻamaʻi, ma o le palota lautele a le atunuʻu e ono mafua ai le "vevesi", e ono tolopoina foi le asiasiga ia Fepuari.O Iapani ma Amerika o le a talanoaina le mataupu patino pe a maeʻa le palota a Amerika.

4. Ua faia e tagata su'esu'e i le Iunivesite o Mahidun i Taialani se totini ufiufi e tape ai siama ma fofo ai vae manogi.O totini, e ufiufi i le zinc oxide nanoparticles (ZnO-NP), e puipuia ai le lua vae masani e mafua ai le bromine ma le keratosis.

5. Folksam, le kamupani inisiua tele a Suetena, na faʻamaonia i se faʻasalalauga faʻasalalau i le aso 3 o Novema o faʻamatalaga patino a le lata i le 1 miliona tagata faʻatau na tuʻuina atu i luga o faʻasalalauga lautele e pei o Facebook ma Google.Na faatoese Folksam ma fai atu i le kamupani e tape le faamatalaga.

6. [Wall Street News] o le palota mulimuli i le palota a le peresetene o Amerika, lea na aafia ai maketi o oloa i le lalolagi, na faia i le aso 3 o Novema i le lotoifale, ma na siitia ai e le aufaipisinisi o latou tulaga i le maketi o oloa a Amerika mo le lua aso sosoo e pei ona latou faamoemoe e fai. fa'ato'a fa'ato'a fa'ato'a fa'ato'a le palota.I le faaiuga, o le Dow na siitia i luga 2.06%, o le Nasdaq na siitia i luga 1.85%, ma le S & P 500 na siitia i luga 1.78%.E le gata i lea, na taofia e le Ant Group le faʻasalalauga faʻasalalau na mafua ai le kamupani matua o Alibaba i luga o le New York Stock Exchange ADR pressure, tapunia i lalo 8.13%.

7. Fai mai le malo Tenimaka o le a fasiotia uma minks i totonu o le atunuu, ma le faitau aofaʻi o le va o le 15 miliona ma le 17 miliona.Na faailoa mai e le Palemia Tenimaka Fredricksen o le novel coronavirus ua suia i minks, ma o le virus mutated ua feaveaʻi i tagata, lea e le taofia e antibodies pei o le novel coronavirus masani.E ono mafua ai ona le aoga le tui o lo'o loma.

8. Siamani's DAX30 index tapunia 242.38 points, poo le 1.97%, ile 12566.60;O le FTSE index a Peretania na tapunia 19.44 points, poo le 0.33%, ile 5902.70;ma Farani's CAC40 index na tapunia 61.14, poo le 1.24%, ile 4983.99.

9.COMEX12 masina auro i luma ole New York Mercantile Exchange na siitia US$50.60, poo le 2.67%, e tapunia ile US$1946.8 i le aunese.


Taimi meli: Nov-06-2020

Maua Auiliili Tau

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou