CFM-B2F(pisinisi i falegaosimea)&24-itula Taimi Taimi
+86-591-87304636
O lo'o avanoa le matou faleoloa i luga ole laiga mo:

  • FA'aoga

  • CA

  • AU

  • NZ

  • UK

  • NO

  • FR

  • BER

O le aʻafiaga o le faʻamaʻi i luga o le tamaoaiga faʻavaomalo o loʻo matua ogaoga.E te fia iloa e uiga i suiga o tau o taumafa i Malo Aufaatasi?E te fia iloa le tulaga lata mai o faʻamaʻi i Korea i Saute?Fa'amolemole siaki le tala fou a le CFM i aso nei.

1. Na filifili le malo Iapani e lafo Fukushima otaota faaniukilia i le sami.O le aso 13 o Aperila, o le a faia ai e le malo o Iapani se fonotaga a le kapeneta e faia ai se faaiuga aloaia.O manatu lautele Iapani iinei e talitonu o lenei gaioiga e mautinoa e faaosofia ai le tetee mai tagata faifaiva Iapani ma le lalolagi lautele.

2. E tusa ai ma le lipoti a le IATA, o le manaoga o pasese faavaomalo na pa'ū i le 88.7% ia Fepuari 2021 pe a faatusatusa ia Fepuari 2019, i lalo ifo mai le 85.7% o le pa'ū ia Ianuari i lenei tausaga ma le tulaga maualalo talu mai Iulai 2020.

3. Ia Fepuari, na faʻaauau pea ona sili atu le manaʻomia o uta i luga o le ea ile COVID-19 aʻo leʻi faʻamaʻi, 9 pasene maualuga atu nai lo Fepuari 2019. Faʻatusatusa ia Ianuari 2021, e malosi le tuputupu aʻe.I le taimi nei, ua toe foʻi le aofaʻi o uta i le tulaga aʻo leʻi faia le feeseeseaiga tau fefaʻatauaʻiga a Sino-US i le 2018.

4. Le Faalapotopotoga o Mea Taumafa ma Faatoaga a Malo Aufaatasi: o tau o oloa taumafa i le lalolagi atoa na siitia mo le 10th masina sosoo ia Mati, faatasi ai ma le tau o le tau na siitia 2.1% mai le masina talu ai i le tulaga maualuga talu mai Iuni 2014. Faatasi ai ma i latou, o le tau o le suauu fualaau faisua. siitia 8% masina-ma-masina, latalata i le sefulu tausaga-maualuga;oloa susu ma le tau o aano o manufasi na siitia i le 3.9% ma le 2.3% fa'atusatusa ia Fepuari.O le tau o saito na pa'ū i le 1.7%, faʻaiʻu ai le maualuga o le valu masina.

5. I le 00: 00 ia Aperila 9, e 671 fou faʻamaonia mataupu o le COVID-19 i Korea i Saute i totonu ole 24 itula, ma le aofaʻi o 108269 faʻamaonia mataupu, ma 6 maliu fou ma le aofaʻi o 1764 maliu i le aso lava e tasi. .Fai mai le malo o Korea i Saute, o loʻo i ai i le amataga o le faʻamaʻi lona fa o le COVID-19 i Korea i Saute, ma o le numera o mataupu fou faʻamaonia i le aso e tasi e ono faaluaina i le isi vaiaso pe lua.

6. O se asteroid na pasia i se va latalata latalata i le lalolagi.O le asteroid, e taʻua o le 2021 GT3, o se asteroid e tusa ma le 19 mita le lautele.E ui ane i le va o le lalolagi ma le masina i se mamao e tusa ma le 25586 kilomita.E ui ina mamao lava mai le lavea i le eleele, ae o se lele lata mai i luga o le fua o le vanimonimo.

7. O John Kerry, le sui faapitoa a le peresitene o le Iunaite Setete i mataupu tau le tau, o le a asiasi atu i Saina i se taumafaiga e manatu i suiga o le tau o se vaega o le vavalalata vavalalata i le feagai ai ma feeseeseaiga i le va o atunuu e lua, o le Washington Post na lipotia i le aso 11.O le a avea ma uluai asiasiga aloaia i Saina e se ofisa sinia o le pulega a Biden, o le tala lea a le lipoti.

8. Ua faatulaga e le Faalapotopotoga o le Soifua Maloloina a le Lalolagi se sini mo atunuu uma e amata tui i le aso 100 o le 2021, ae e leʻi ausia lenei sini, ma e 26 atunuu matitiva poʻo itulagi e le o maua lava se tui.O atunuu atiaʻe e tusa ma le 16% o le faitau aofaʻi o le lalolagi, ae latou te faanatinati e faʻatau le 49% o tui a le lalolagi.O atunuu matitiva e tusa ma le 9% o le faitau aofaʻi o le lalolagi, ae e mafai ona latou faʻaaogaina naʻo le 0.1% o tui a le lalolagi.

9. E tusa ai ma se suʻesuʻega talu ai nei a le German Food and Hotel Industry Association, 1/4 o kamupani i totonu o pisinisi o loʻo mafaufau nei e lafoai galuega.Na taʻua e Zorick, le peresetene o le asosi, o le tele o tagata fai faletalimalo ma faleaiga o loʻo feagai ma se faʻafitauli tele tau tupe.O le 75% o le aufaipisinisi na suʻesuʻeina o loʻo popole i le ola o a latou kamupani, e tusa ma le 25% o loʻo faʻamoemoe e tapunia a latou galuega, ma le faitau afe o tagata faigaluega o loʻo popole ia latou galuega.Na valaʻau Zorick i le malo ina ia faʻatagaina faletalimalo, faleaiga ma fale malolo e toe tatala e aunoa ma se faʻatonuga ia Me.

10. Fai mai le Palemia o Iapani Yoshiwei Suga, o le foia o le faafitauli o le faateleina o otaota faaniukilia i le Tokyo Electric Power Company i Fukushima Daiichi, o se mataupu e “le mafai ona tolopoina”.Ina ia mafai ona maua se malamalamaaga i mataupu tau le saogalemu i totonu ma fafo, o le a faʻamatalaina e le malo Iapani mai se vaaiga faasaienisi.

11.SpaceX: fa'alauiloa isi vaega e lima o satelite filifili, ma e mafai e SpaceX ona tu'uina atu le Initaneti i so'o se mea i luga o le paneta.O lo'o fa'amoemoe o le a maua se feso'ota'iga feso'ota'iga i le lalolagi i ni nai masina talu ona mae'a le aofa'i o le 29 fetu fa'alauiloa.SpaceX ua faʻalauiloaina le aofaʻi o satelite 1383 i le 17 masina talu ai, ma sili atu i le 900 ua oʻo i le taamilosaga mulimuli ma faʻaaogaina.

12. O fa'ailoga tetele e tolu o fa'atauga a Amerika e fefiloi.O le S & P 500 na tapunia le 0.23, poʻo le 0.01%, i le 4129.03, o le NASDAQ na tapunia i lalo 50.19, poʻo le 0.36%, i le 13850.00, ma le Dow na tapunia i lalo 55.20, poʻo le 0.16%, i le 33745.45.

 


Taimi meli: Apr-13-2021

Maua Auiliili Tau

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou