CFM-B2F(pisinisi i falegaosimea)&24-itula Taimi Taimi
+86-591-87304636
O lo'o avanoa le matou faleoloa i luga ole laiga mo:

  • FA'aoga

  • CA

  • AU

  • NZ

  • UK

  • NO

  • FR

  • BER

Fa'amauina lona iva fa'asologa fa'aletausaga si'itaga o tau o taumafa a le lalolagi ia Fepuari.O le Voyager Space Station, le lalolagi muamua Universo, o le a amata fausia i le 2025. Mana'o e fia iloa atili fa'amatalaga,Kind check CFM's news today .

1. Faalapotopotoga o le Soifua Maloloina a le Lalolagi (WHO): le manatu o le faamutaina o le faamai i le faaiuga o le 2021 e le talafeagai.Ua vave tele lava.O le mea atamai e fai o le faʻaitiitia o le numera o falemaʻi i le tele e mafai ai.O le taulaiga o le puleaina o le sosolo o le siama i le tele e mafai ai e aloese ai mai suiga ma faaitiitia le numera o mataupu e manaʻomia ai togafitiga faafomaʻi.Ae sili atu le taua, tuiina le tele o tagata e mafai ona tetee atu i le COVID-19, aemaise lava tagata faigaluega i luma ma vaega vaivai.Afai ole tui ole COVID-19 e le gata e mafai ona afaina ai le numera o falemaʻi ma maliu, ae faʻaitiitia ai le lamatiaga o le faʻamaʻi, ona mafai lea ona faʻavaveina le puleaina o faʻamaʻi, ma o le tulaga o loʻo i ai nei e sili atu le lelei nai lo le sefulu vaiaso talu ai. .

2.Texas Blassos Power Company, o le kamupani eletise aupito tele ma matua i Texas, na faila mo le puipuiga o le gaumativa i le faamasinoga feterale i Houston i le aso 1 o Mati, taimi i le lotoifale, ona ua le mafai ona totogi lana pili US $ 1.8 piliona.I le ogatotonu o Fepuari, o le malulu malulu na faʻaumatia ai le toetoe o le afa o fale eletise i Texas, na faʻamalosia ai Brassos ma isi kamupani eletise e le mafai ona faʻataunuʻuina o latou manaʻoga e faʻatau se isi eletise i tau maualuga e faʻaola ai le laina eletise, ma totoe ai le faitau piliona o pili.o lo'o fa'ateteleina le pa'u se'ia fa'ama'apeina le gaumativa.

3. I le aso 2 o Mati, na faia ai e le Vaegaau a Filipaina se sauniga o le tui puipui ma amata aloaia ai le galuega o le tui, ma ua fuafua e tui le tusa ma le 200 tagata fitafita i le aso lava e tasi.O Faustino, o le ta'ita'i'au o le vaega'au a Filipaina, o le tagata muamua lea na fai tui.O le tui, o le aofaʻi o 100000 tui ole tui Sinopec COVID-19 a Saina, na fesoasoani i le Liberation Army a Saina ma tuʻuina atu i le itu Filipaina i le aso 28 o Fepuari.

4. O le Voyager Space Station, le Universo muamua a le lalolagi, o le a amata fausia i le 2025. O le faletalimalo, na atiae e le US Space Construction Corporation, ua fuafua e fausia i lalo o le lalolagi ma e mafai ona faʻaaogaina i le amataga o le 2027, le Daily Daily Meli lipotia.A maeʻa, o le a faʻapipiʻiina i se faletaʻalo, se faleaiga, se fale tifaga, se spa ma se potu e mafai ona nonofo ai le 400 tagata.O isi modules o le a umia tumaoti pe umia e le malo.

5. I le 2019, 1.6 piliona tagata i le lalolagi atoa na mafatia i tulaga eseese o le faaletonu o le faalogo, ma 430 miliona tagata na manaomia le tausiga o taliga ma le faalogo ma le toe faaleleia.I le isi 30 tausaga o lumanaʻi, o lenei numera e foliga mai e faʻateleina i le tusa ma le 2.5 piliona, lea o le 700 miliona o le a manaʻomia le tausiga ma le toe faʻaleleia.E fa'atatauina o le gau o le tamaoaiga o le lalolagi e mafua mai i le fa'alogo e lata i le 1 trillion US tala i tausaga ta'itasi.

6. E oʻo mai ia Mati 1, 2021, US Treasuries sili atu $28 trillion mo le taimi muamua.E tusa ai ma faʻamaumauga, ua faʻatau atu e faletupe tutotonu a le lalolagi le US $ 1 trillion o aitalafu a Amerika i le 25 o le 33 masina talu ai, o se tulaga maualuga mo faletupe tutotonu a le lalolagi.

7. O Malo Aufaatasi (FAO): faʻamauina lona iva faʻasolosolo faʻasologa masina i luga o tau o meaʻai a le lalolagi ia Fepuari, na oʻo i lona maualuga maualuga talu mai Iulai 2014, faʻauluina e le siʻitia o tau o suka ma fualaau faisua.

8. E oʻo mai ia Mati 1, 2021, US Treasuries sili atu $28 trillion mo le taimi muamua.E tusa ai ma fuainumera, ua faatauina atu e faletupe tutotonu a le lalolagi le US $1 trillion o aitalafu a Amerika i le 25 o le 33 masina talu ai, o se tulaga maualuga mo faletupe tutotonu a le lalolagi.

9.American Institution of Civil Engineers: i le isi 10 tausaga, o le a feagai le Iunaite Setete ma se avanoa faʻatupe e $2.59 miliona mo manaʻoga tetele, e manaʻomia ai se faʻaopoopoga tele o tupe faʻaalu a le malo i auala, alalaupapa ma isi galuega.Malo i la'asaga uma ma le vaega tumaoti i le US e tatau ona fa'ateleina tupe fa'afaigaluega i le 3.5 pasene o le GDP i le 2025, mai le 2.5 pasene i aso nei.

10. Le ofisa tala fou a Yonhap: na tuʻuina atu talu ai nei e le malo o Korea i Saute se fuafuaga lagolago tau vaalele, fuafua e faʻalautele le vaʻaiga o le vaʻaiga o oloa femalagaaʻi i luga o tuaoi maualalo, ma mafaufau e faʻalauiloaina se "Travel Bubble" e mafai ai e pasese o loʻo umia le COVID-19 leaga. tusi pasi e ulufale ma alu ese e aunoa ma se karantina.I lalo o le aʻafiaga o le faʻamaʻi o le COVID-19, ua matua afaina ai le kamupani vaalele, o se gaioiga e faʻaleleia ai le pisinisi vaalele, lea o loʻo i ai i se paʻu i lalo o le faʻamaʻi.


Taimi meli: Mati-05-2021

Maua Auiliili Tau

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou