CFM-B2F(pisinisi i falegaosimea)&24-itula Taimi Taimi
+86-591-87304636
O lo'o avanoa le matou faleoloa i luga ole laiga mo:

  • FA'aoga

  • CA

  • AU

  • NZ

  • UK

  • NO

  • FR

  • BER

E te fia iloa le maketi o taavale faʻaaogaina i Siamani na aʻafia i le faʻamaʻi COVID-19?E te fia iloa vaitafe ma vai i lalo o le eleele i Iapani?E te fia iloa le aafiaga o le vevela o le tau i le Iunaite Setete?Kind check CFM's news today .

1. O le fa'atauga o ta'avale eletise i le lalolagi o le a sili atu i ta'avale fa'asuavai i le 2033, lima tausaga na muamua atu nai lo le mea na fa'amoemoeina muamua.O le fa'atauina atu o ta'avale e le'o eletise e fa'amoemoe e pa'ū ifo i lalo ifo o le 1 pasene o le maketi o ta'avale i le lalolagi atoa i le 2045. O le fa'atosinaina o ta'avale eletise i le lalolagi o le a vave ona o'o mai i le fa'atupula'ia o tulafono fa'atonutonu ma le fa'atupulaia o le tului o le mana'omia mo ta'avale e leai ni fa'amalama.

2. Le Matagaluega o Mataupu Lautele a Iapani: e oʻo mai ia Oketopa 1, 2020, o le aofaʻi o tagata Iapani, e aofia ai tagata mai fafo, o le 126226568, faʻavasega le 11th i le lalolagi e tusa ai ma faʻamaumauga a Malo Aufaatasi, pa'ū mai le 10 pito i luga mo le taimi muamua. talu mai faʻamatalaga faʻatusatusa a atunuu eseese i le 1950.

3. Ua a'afia ile fa'ama'i ole COVID-19, o le tau o ta'avale fa'aaoga i Siamani ua masani ona si'itia.Na saunoa le sui peresitene o le German Automobile Dealers and maintenance Association, o le maketi o taavale faaaoga e le lava le sapalai ma e le manaomia e tagata e ona taavale ona tuu i lalo tau ina ia vave faatau atu.Ae ui i lea, e faʻaoga lenei mea i nisi faʻataʻitaʻiga lauiloa.O tau o nisi o nei faʻataʻitaʻiga atonu e oʻo lava i le 10% maualuga atu nai lo le taimi aʻo leʻi faʻamaʻi.

4. US President Joe Biden: na ausia se maliliega faʻapitoa ma senators mai itu e lua.O itu uma e lua na fetuutuunai ma le faamoemoe e ausia se maliliega seasea e le aofia ai lana talosaga muamua e lagolago ai aiga Amerika.Mai nei mea, o le tele o le atinaʻe fuafuaga e tusa ma le $1 miliona.

5.Fox News: sili atu i le 90 pasene o le itu i sisifo o le Iunaite Setete o loʻo i ai i se lamala faʻasolopito ma lamatia ai le ola, e aʻafia ai le sili atu i le 58 miliona tagata nonofo.

6. Matagaluega o le Siosiomaga o Iapani: o le tulaga lelei o le suavai o vaitafe ma vai eleele i le salafa o le atunuu ua suesueina.o fa'ai'uga o lo'o fa'aalia ai o lo'o i totonu o nofoaga e 21 i totonu o itumalo e 12 ua sili atu i le fa'atonuga, ma e tatau ona fa'amanatu i tagata o lo'o lata ane e aua ne'i inu vai mai le eleele mai nofoaga talafeagai.

7. I le Aso Faraile, na siitia ai le FTSE 100th index 0.37 pasene ile 7136.07, i luga ole 1.69 pasene ile vaiaso.O le DAX index a Siamani na siitia 0.12% i le 15607.97, i luga ole 1.04% ile vaiaso.Farani CAC40 index na pa'ū 0.12% i le 6622.87, i luga 0.82% i le vaiaso.

8. O se suʻesuʻega na lomia i le Journal of the American Geriatrics Association i le Iunivesite o Penisilevania fai mai e sili le faʻaalu e le sili atu ma le itula le malolo, lea e mafai ona faʻagesegese lelei le faiʻai vave.O le auʻiliʻiliga na faʻaalia ai o i latou e leʻi faia se malologa e 460-sili atu le faʻatupulaia o le lamatiaga o le paʻu o le mafaufau pe a faʻatusatusa ia i latou na faia se itula malolo i aso uma, ma oi latou na malolo mo le itula e sili atu le lelei o suʻega i suʻega nai lo i latou na sili atu nai lo. se itula malolo.

9. Korea i Saute: o vaega tetele e tolu o semiconductor, lua maa ma tui ua tofia e avea ma tekinolosi fuafuaga a le atunuu, e maua ai le lagolago tau tupe o le sili atu i le 2 trillion won mo meafaigaluega faʻafaigaluega, ma tulafono e tuʻuina atu lafoga ma tupe lagolago e fausia ai le sili atu i le 150000 galuega. .

10. E tusa ai ma se lipoti a le (CEPR), le US Center for Economic Policy and Research, i masina muamua e tolu o lenei tausaga, e tusa ma le 3.8 miliona “Nets” i le va o le 20 ma le 24 tausaga i le atunuu-o tupulaga talavou. o e e le o i le aoga, e le faigaluega, e le faaauauina a’oga, ma e leai se mea e fai i le aso atoa, po o le mea ua ta’ua o “Neets.”

11. I le aso 27 o Iuni, i le taimi i le lotoifale, e tele aai i le itu i matusisifo o le Iunaite Setete na pagatia i faamaumauga maualuga o le vevela.O Portland, Oregon na lipotia le maualuga o le 43 tikeri Celsius, ma Seattle, Uosigitone ua lata ona talepeina le faamaumauga.I le talafatai i sisifo o le Iunaite Setete, mai le tuaoi o Kanata i le tuaoi o Mekisiko, na tuuina atu ai e le malo se lapataiga o le vevela maualuga i le silia ma le 20 miliona tagata nonofo.I aso o lumanaʻi, o le a faʻaauau pea ona tupu le maualuga o le vevela i le itu i matu sisifo o le Iunaite Setete, ma le vevela e sili atu i le 40 tikeri Celsius i le tele o vaega o le atunuʻu.


Taimi meli: Iuni-29-2021

Maua Auiliili Tau

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou