CFM-B2F(pisinisi i falegaosimea)&24-itula Taimi Taimi
+86-591-87304636
O lo'o avanoa le matou faleoloa i luga ole laiga mo:

  • FA'aoga

  • CA

  • AU

  • NZ

  • UK

  • NO

  • FR

  • BER

E te fia iloa fa'amaumauga lata mai ole COVID-19 ole lalolagi?E te fia iloa le aʻafiaga o faʻamaʻi i fefaʻatauaiga faavaomalo?E te fia iloa le aafiaga o le mala o sē akerise i Saudi Arabia?Kind check CFM's news today .

1. O le faʻamaʻi COVID-19 ua mafua ai le maualuga o le le mautonu e uiga i le vaʻaiga o le tamaoaiga o le lalolagi, o le faʻateleina o le faʻaletonu o le tamaoaiga, o le maketi o tagata faigaluega e toe faʻaleleia ma le faʻalauteleina o tupe maua i le tamaoaiga o le lalolagi.Ua pa'ū itula faigaluega i le lalolagi i le 14%, ma e manaʻomia le 2022 mo le tamaoaiga o le lalolagi e toe foʻi i tulaga aʻo leʻi oʻo i faʻalavelave.
2. Peretania ma Kanata ua maeʻa feutagaiga fefaʻatauaʻiga le tumau, malilie e faʻatumauina le maliega atoatoa o le tamaoaiga ma fefaʻatauaʻiga (CETA), ma toe faʻatalanoa le maliega tau fefaʻatauaʻiga i le 2021.
3. Talu ai nei, o se numera tele o sē akerise na osofaʻia Saudi Arabia, na mafua ai le mala sili ona leaga o sē akerise i totonu o le atunuu i le tele o tausaga talu ai, o loʻo tuʻuina atu ai se lamatiaga ogaoga i fualaʻau.Fai mai tagata popoto, o le leaga o le tau o se tasi lea o mafuaʻaga o le vave faʻaleagaina o mala o sē akerise i le Horn of Africa ma le Peninsula Arapi.E tusa ai ma le Faalapotopotoga o Taumafa ma Faatoaga a Malo Aufaatasi, e mafai e se sē akerise ona faaleagaina taumafa mo le averesi o le 2500 tagata i le tausaga.
4. E tusa ai ma faʻamaumauga lata mai na tuʻuina mai e le Faalapotopotoga o le Soifua Maloloina a le Lalolagi i le aso 19, o loʻo iai le aofaʻi o 55928327 faʻamaonia mataupu o le COVID-19 i le lalolagi atoa.E tusa ai ma faʻamatalaga lata mai mai le upega tafaʻilagi a le Faalapotopotoga o le Soifua Maloloina a le Lalolagi (WHO), e oʻo i le 17:13 i le ogatotonu o Europa i le aso 19, o le numera o mataupu faʻamaonia i le lalolagi na siitia i le 594542 i le aso talu ai i le 55928327, ma le numera o tagata maliliu na faʻateleina. e 9989 i le 1344003.
5.UNCTAD: o le le tutusa ma le faʻaleagaina o le a faʻateteleina aʻo faʻaleagaina e le faʻamaʻi COVID-19 le alualu i luma o le mativa ma isi sini tau atinaʻe gafataulimaina.Ua siitia le tulaga o le mativa i le lalolagi atoa mo le taimi muamua talu mai le faaletonu tau tupe a Asia, ua oo atu i le 8.8 pasene i lenei tausaga.O le faʻaleagaina o le tamaoaiga na mafua mai i le COVID-19 o le a faʻaauau pea mo se taimi umi, ma le tamaoaiga o le lalolagi ua faʻamoemoe e paʻu i le 4.3 pasene i lenei tausaga ma mafai ona paʻu le aofaʻi o le 130 miliona tagata i le matua mativa i lenei tausaga ma le isi.
6. Fa'alapotopotoga o le Soifua Maloloina a le Lalolagi (WHO): e fautuaina e aua ne'i fa'aogaina le radesiclovir e togafitia ai ma'i ile falema'i ole COVID-19, tusa lava po'o le a le ogaoga o lona tulaga.I le faʻatusatusaina o aʻafiaga o le tele o vailaʻau ile COVID-19, e leai se faʻamaoniga e mafai e le radesiclovir ona faʻaleleia le ola o le maʻi poʻo le manaʻomia o masini manava.O le suʻesuʻega na aofia ai le 7000 COVID-19 faʻamaʻi falemaʻi i faʻataʻitaʻiga faʻavaomalo faʻavaomalo.I le taimi muamua, i le avea ai o se togafitiga faʻapitoa mo tagata mamaʻi tigaina o le COVID-19, o le radesiclovir ua tosina atu i le lalolagi atoa ma ua faʻaaogaina e togafitia ai le COVID-19.
7. Na ta'ua e le Ofisa o le Palemia a Peretania pe a fa'ai'u le poloka lona lua a le atunu'u ia Tesema 2, o le a fa'atulafonoina e Egelani ni fa'atonuga e tolu-tulaga, o le tele o ia mea o le a i lalo o le maualuga ma le tolu tulaga o le pulea.e taofia ai le sosolo o le coronavirus fou.
8.Le au su'esu'e Korea saunia manuia nanoparticles eleele-platinum alloy e faaaoga ai zeolites mesoporous.O le vaega e faʻaaogaina e fai ma faʻamalosi mo le propylene dehydrogenation process.O le faʻaopoopoina o le eleele seasea La ma Y na faʻaleleia atili ai le faʻasalalauina o le platinum i sieves mole.Pe a faʻatusatusa i le faʻaaogaina lautele o le alumina porous na lagolagoina le Pt-Sn bimetallic catalyst, o le gaioiga faʻamalosi na faʻateleina e sili atu i le 10 taimi ma o le ola tautua na faʻaumiina e sili atu i le 20 taimi.
9. Ua tusia e le pulega o le Trump se lisi o kamupani Saina e 89 o loʻo taʻua o sootaga faamiliteli, e tusa ai ma se kopi o le lisi ata, e tusa ai ma Reuters.Ua lata ona fa'ailoa e le pulega o le Trump o kamupani Saina e 89 o lo'o a'afia i le va'alele ma isi vaega o lo'o i ai so'otaga i le militeri e fa'atapula'a a latou fa'atauga o le tele o oloa ma tekonolosi a Amerika.


Taimi meli: Nov-24-2020

Maua Auiliili Tau

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou