CFM-B2F(pisinisi i falegaosimea)&24-itula Taimi Taimi
+86-591-87304636
O lo'o avanoa le matou faleoloa i luga ole laiga mo:

  • FA'aoga

  • CA

  • AU

  • NZ

  • UK

  • NO

  • FR

  • BER

E te fia iloa fa'amatalaga lata mai fa'ama'i?E te fia iloa le tulaga lautele o le tamaoaiga o le lalolagi?Kind check CFM's news today .

1. O le kamupani ta'uta'ua Amerika aano o manufasi, e sili atu i le Meat, ua ausia se maliliega fa'atasi ma le US fast food giant McDonald's, sili atu le Meat o le a avea ma fa'atau oloa sili atu o aano o manufasi i McDonald's ma o le a tu'uina atu i McDonald's oloa aano o manufasi i le isi tolu tausaga. .E le gata i lea, o le a galulue faatasi foi itu e lua e fausia ni sui fou mo puaa, moa ma fuamoa.

2. British Chancellor of the Exchequer Sunak: o le a faalauiloa e le malo o Peretania se vaega faaopoopo o le 5 piliona pauna i le tala o le paketi o lenei vaiaso e fesoasoani ai i kamupani na afaina i le poloka o le faamai.O faleoloa, pa, kalapu, faletalimalo, fale'aiga, faleta'alo ma salons lauulu o le a avea ma se tasi o le lata i le 700000 kamupani e agavaa mo se fesoasoani tupe tuusao fou e oo atu i le 18000 pauna.

3. US Food and Drug Administration: Johnson COVID-19 tui puipuia mo le fa'aoga i le Iunaite Setete.Fa'atagaina fa'alavelave fa'afuase'i mo se tui e tasi ole tui COVID-19 ua tu'uina atu i tagata e 18 tausaga ma luga atu.O le lona tolu lea o tui COVID-19 ua fa'amaonia mo le fa'aogaina fa'afuase'i i le Iunaite Setete ina ua mae'a le tui Pfizer ma le tui Modena.

4. E ono toe iloilo e le SEC le lisi o lisi o fefa'ataua'iga tetele po'o le polokaina o le lisi o fa'atauga pene i luga o le Nasdaq ma le New York Stock Exchange (fa'atauga e itiiti ifo i le US$5).E talitonu le SEC o nei kamupani e laʻititi pe leai foi ni tupe maua ma e maualuga le taumatematega.E tusa ma le 1000 faʻatau i luga o le tuʻufaʻatasia o New York Stock Exchange ma le Nasdaq lisi e fetaui ma le SEC faʻamatalaga o pene.

5. I le aso 24 o Fepuari, taimi i le lotoifale, na faia ai e Queen Elizabeth II se fonotaga vitio ma ofisa o le malo o Peretania ma fomaʻi.I le fonotaga, na unaʻia ai e le Masiofo le lautele o Peretania ina ia tuʻiina le COVID-19, ma talitonu o le tui o se ituaiga puipuiga.“Sa vave tele e lei afaina ai lava,” o lana tala lea e uiga i lana tui i le fitu vaiaso talu ai.“

6. E faitau selau tagata ua ave faamalosi ina ua mae'a osofa'iga i a'oga a teine ​​i Nigeria.I le vaveao o Fepuari 26, na osofaʻia ai se aʻoga a teine ​​e fitafita i le setete o Zamfara, Nigeria, ma e le itiiti ifo i le 300 tamaiti aʻoga na ave faamalosi ma leiloloa.Na taua e ni isi o fa’asalalauga e fa’apea, na o mai le au fa’alavelave i le ta’avale, e fa’afoliga o ni leoleo o le malo, ma fa’amalosia tamaiti aoga e o i luga o le pasi ma o ese, ae na ta’ua e ni isi o molimau, e savavali le au fa’alavelave i le aoga.I le taimi nei, ua faʻamaonia e le malo le moni o le faʻalavelave, fai mai ua latou auina atu ni vaega o le puipuiga e suʻe le au faʻalavelave ma laveaʻi tamaiti aʻoga na ave faamalosi.

7. O le tui COVID-19 na saunia e le malo o Saina i Aikupito, Algeria ma le Arab League ua taunuu manuia i aso talu ai nei, o le vaega muamua lea o fesoasoani tui na saunia e Saina i atunuu ma faalapotopotoga i Asia i Sisifo ma Aferika i Matu, Zhai. Jun, le sui faapitoa a le malo o Saina i le mataupu i Sasaʻe Tutotonu, fai mai ia Fepuari 26th.I le isi laasaga, o le a tuʻuina atu foʻi e Saina fesoasoani tui i Iraq, Palesitina, Suria ma isi atunuʻu faʻaitulagi, e fesoasoani i nei atunuu ia manumalo i le manumalo mulimuli i le taua faasaga i le faʻamaʻi.

8. Japan Automobile Dealers Association: Ua pa'ū le fa'atauga o ta'avale Iapani i le 2.2% ia Fepuari mai le tausaga na muamua atu, o le pa'u muamua lea i le lima masina ona o le le lava o tupe meataalo i le lalolagi.Ae o loʻo faʻamoemoe le alamanuia e faʻateleina le manaʻoga e faʻateleina le faʻatau atu o taʻavale pe a faʻatagaina e le semiconductor sapalai taʻavale pei o Nissan, Honda ma Subaru e toe amata a latou laina gaosiga.

9. I le aso 1 o Mati, na faia ai se faaiuga a le faamasinoga a Farani i le mataupu faaalatua a le sa avea muamua ma Peresetene Farani Nicolas Sarkozy.Na faasalaina Sarkozy i le tolu tausaga i le falepuipui faatasi ai ma se faasalaga e lua tausaga, e leʻi taofia le tasi.O Sarkozy na avea ma peresitene lona lua o Farani na faasalaina ina ua mavae Chirac ma o le a avea ma uluai peresitene muamua na tuli se faasalaga falepuipui.

10.US lima tausaga fa'amoemoeina o tau o lo'o si'itia i le 2.34 pasene, o le maualuga maualuga talu mai Me 2011. O le tau o le tau e mafai ona o'o atu i le sili atu i le 3 pasene mai le kuata lona lua ona fa'afefe ai lea i tulaga maualuga. e sili ona tele talu mai le 2008, ma o lenei taamilosaga o le faʻamalieina o le Fed o le a sili atu le vave nai lo le taimi o faʻafitauli tau tupe.O fua faatatau o tului a matou e mafai ona tumau pea le agai i luga, ma o le tala o le tala o loʻo i ai foi le malosi e toe faʻaleleia, lea e sili atu le aʻafiaga i maketi tau tupe a le lalolagi.


Taimi meli: Mati-02-2021

Maua Auiliili Tau

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou