CFM-B2F(pisinisi i falegaosimea)&24-itula Taimi Taimi
+86-591-87304636
O lo'o avanoa le matou faleoloa i luga ole laiga mo:

  • FA'aoga

  • CA

  • AU

  • NZ

  • UK

  • NO

  • FR

  • BER

E te fia iloa le virusi Ebola fou?E te iloa ta'avale lanu meamata i Korea?E te manaʻo e iloa le mataitusi tetele o maketi a le fitu Amerika sauai tekinolosi o loʻo taʻitaʻia e le faʻamaʻi COVID-19 i le lalolagi atoa ma le tele o faʻafitauli tau tamaoaiga i le 2020?

  1. E tusa ai ma faʻamaumauga a le malo o Korea i Saute, o le numera o tagata maliliu i Korea i Saute na sili atu nai lo le numera o tamaiti aʻoga fou i le 2020, faʻaalia ai le le lelei o le faitau aofaʻi o tagata mo le taimi muamua.I le 2017, o le faʻatupulaia masani i Korea i Saute na pa'ū i lalo ole 100000 faʻailoga mo le taimi muamua, ma talu mai lena taimi ua faʻaitiitia i lea tausaga ma lea tausaga.E le gata i lea, o le faitau aofaʻi o le aofaʻi o le 60 tausaga e faʻatatau i le 1. 4% o le aofaʻi o le faitau aofaʻi, ma o loʻo faʻaauau pea ona faʻateleina le tulaga matua o le faitau aofaʻi.Ia Tesema 2020, na faʻasalalau ai e Korea i Saute se faiga faʻavae e uiga i le matutua o le fanau mai, ma folafola atu e tuʻuina atu fesoasoani i aiga matua mai le 2022, faʻapea foʻi ma fesoasoani mo tina failele.
  2. Ole tui ole COVID-19, na fausia fa'atasi e le Iunivesite o Oxford ma le AstraZeneca Pharmaceuticals, o le a amata tui ile Ianuari 4. Ole tui lona lua ole COVID-19 lea na fa'amaonia e Peretania.I le taimi muamua, o le tui na atiaʻe e Pfizer i le galulue faʻatasi ma le kamupani Siamani biotech na amata tuiina tagata Peretania i le aso 8 o Tesema, 2020.
  3. O Saudi Arabia o le a toe amata malaga faavaomalo mai le 11:00 i le aso 3 o Ianuari ma faʻatagaina tagata mai fafo e ulufale atu i Saudi Arabia mai le fanua ma le sami.Mo nisi o atunuu o loʻo i ai ni faʻamaʻi pipisi o le coronavirus fou poʻo le sosolo o le faʻamaʻi, o tagata faigaluega talafeagai e fia ulufale atu i Saudi Arabia e tatau ona nonofo i se isi atunuu mo le sili atu i le 14 aso ma e leʻi aʻafia i le coronavirus fou e ala i suʻega PCR aʻo leʻi latou e mafai ona ulufale atu i Saudi Arabia.
  4. O le a faia se fono soofaatasi a le US Congress fou ia Ianuari 6 e faitau aloaia ai palota palota ma faalauiloa ai le manumalo i le 2020 US palota.Ina ia taofia le Konekeresi mai le faʻamaonia aloaia o le palota a le Democrat Joe Biden, na fai mai Trump talu ai nei o le a ia faia se "tele tetee tetee" i Uosigitone i le 6th taimi i le lotoifale.I le taimi nei, ua faitau sefulu afe tagata talosaga.O lea gaioiga na matua tetee malosi i ai leoleo a Uosigitone ma le CDC.
  5. Hindustan Times: Ua lapataia e fomai na maua le Ebola virus i le 40 tausaga talu ai, o loo feagai tagata ma le taufaamatau o se siama fou mai le vaomatua o Aferika e le o iloa le numera ma e mafai ona oti.I totonu o se taulaga mamao i le Democratic Republic of Congo, na faʻaalia ai e se fafine i le lotoifale faʻamaoniga o le fiva toto ma faʻataʻitaʻiga leaga mo le tele o siama, e aofia ai le Ebola.O auga o le fafine atonu na mafua mai i se ma'i e le iloa, (Ma'i X).
  6. I le 2020, o oloa auina atu i fafo o taavale lanu meamata a Korea i Saute na sili atu i le 10% o le aofaʻi o taavale faʻatau atu mo le taimi muamua i le talafaasolopito.I le 2020, o le auina atu i fafo o taavale lanu meamata a Korea i Saute e pei o taʻavale eletise ma taʻavale e faʻaaogaina le hydrogen na atoa le US $ 4.6 piliona, o le faʻatupulaia o le tausaga i le tausaga e 39.9%.O le mea la lea ua siitia ai le fua faatatau o taavale e faale-siosiomaga i le aofai o taavale e auina atu i fafo i le 12.3%.
  7. O tupulaga talavou e masani ona 'ai i meainu faʻasao ma meaʻai vave e sili atu ona faʻaleagaina le moe, o se suʻesuʻega fou na taʻitaʻia e le Iunivesite o Kuiniselani i Ausetalia na maua.O le suʻesuʻega na maua ai o tupulaga talavou e inu sili atu nai lo le tolu meainu carbonated i le aso e 55% e sili atu le faʻaleagaina o le moe nai lo a latou tupulaga na inu na o le tasi le inu i le aso.O tama talavou na 'ai mea'ai vave nai lo le fa aso i le vaiaso e 55% e sili atu le fa'aletonu o le moe nai lo i latou na 'ai na o le fa'atasi i le vaiaso.
  8. O le faʻatupuina o le faʻamaʻi COVID-19 i le lalolagi atoa ma le faʻalavelave faʻafuaseʻi o le tamaoaiga i le 2020, o le aofaʻi o maketi mataitusi tetele a le fitu US tekinolosi sauai Apple, Microsoft, Amazon, Google matua Alphabet, Facebook, Tesla ma Nvidia na siitia i le 3.4 trillion US tala.Faatasi ai ma i latou, o le mataitusi tetele o maketi a Tesla na siitia mai le $ 76 piliona i le amataga o le tausaga i le US $ 669 piliona i le Aso Tofi.
  9. British Imperial College: mutant novel coronavirus e sili atu ona pipisi ma e mafai ona faʻateleina le taua o le R, o lona uiga, o le faʻamaʻi pipisi o le siama e tusa ma le 0.4-0.7.O le suʻesuʻega na maua ai le sosolo vave o le siama i tausaga uma, nai lo le manatu e sili atu ona faigofie ona sosolo i tupulaga talavou.O loʻo malamalama o le faʻamaʻi pipisi o le siama i Peretania atoa i le va o le 1.1 ma le 1.3.

Taimi meli: Ian-05-2021

Maua Auiliili Tau

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou