CFM-B2F(pisinisi i falegaosimea)&24-itula Taimi Taimi
+86-591-87304636
O lo'o avanoa le matou faleoloa i luga ole laiga mo:

  • FA'aoga

  • CA

  • AU

  • NZ

  • UK

  • NO

  • FR

  • BER

E te fia iloa le faiga fou a Amerika i fafo?E te fia iloa e uiga i suiga o tau o oloa faaulufale mai ma auina atu i fafo i luga o mea teuteu i Korea i Saute?E te fia iloa le taufaamatau o lapisi COVID-19 i le olaga o le lalolagi? Kind check CFM's news today .

1. I lana uluai saunoaga i faiga faavae i fafo talu ona avea ma tofi, na fofogaina ai e le Peresetene o Amerika Joe Biden ni faaiuga se tolu: (1) o le a faamuta e le Iunaite Setete lana lagolago mo osofaiga a Saudi i Yemen;(2) taofia le toesea o fitafita mai Siamani;ma (3) faateleina le numera o tagata sulufai ua taliaina e le Iunaite Setete.

2.Forbes tatalaina se lisi o le 50 pito i luga lalolagi blockchain kamupani i 2021, e aofia ai Baidu, Ant Group, Ping se Vaega, Tencent, China Construction Bank ma Alamanuia ma Faapisinisi Faletupe o Saina.O kamupani Amerika e pei o Facebook, Amazon, Citigroup ma MasterCard na pauu ese mai le lisi.

3. Fono Auro a le Lalolagi: ina ua maeʻa le lua masina sosoo o tupe maua ETF auro ia Novema ma Tesema 2020 (se aofaʻiga o 148.8 tone), na toe oʻo atu le faʻauluuluga o le ETF auro i le lalolagi ia Ianuari 2021, ma le tafe mai o le 13.8 tone (e tusa ma le US $1 piliona, a. si'itia i le 0.4 pasene i aseta i lalo o le pulega).I le taimi nei, o aseta a le ETF auro o le lalolagi atoa i lalo o le pulega e oʻo atu i le 3765 tone ($226 piliona), naʻo le 4 pasene i lalo o le faʻamaumauga o le 3915.8 tone ($244 piliona) na faʻatulagaina i le amataga o Novema.

4. Ua taloina e le malo o Peretania le tele o kamupani e faʻatalanoa pe faʻafefea ona totogi lafoga pisinisi i luga ole laiga.O loʻo tuʻuina atu se lafoga i luga o faleoloa ma kamupani tekonolosi o latou tupe maua na faʻateleina i le taimi o le faʻamaʻi o le COVID-19, ma o loʻo faʻatinoina foi se "lafoga o tupe sili atu" e tasi.Fuafuaga mo lafoga e mafai ona faʻalauiloaina i le afa lona lua o le 2021.

5.French Federation of Beauty Enterprises: i le 2020, na avea Saina ma tagata sili ona tele fa'atau oloa Farani mo le taimi muamua.I le 2018, o Saina na o le lona fitu sili ona tele faʻatau atu o Farani lalelei teuteu, na oʻo i le fa i le 2019. I le 2020, o faʻatauga faʻatau a Farani na 15.7 piliona piliona, i lalo 11.8 pasene mai le vaitaimi tutusa i le 2019. Saina mai Farani na siitia 20.7% mai le tausaga na muamua atu.

6. Ofisa o Tiute a Korea: i le 2020, na siitia ai le 16.1% o oloa i fafo a Korea i Saute pe a faatusatusa i le vaitaimi tutusa i le tausaga talu ai, i le US $7.57517 piliona.O oloa auina atu i Saina na siitia i le 24.5% i lea tausaga ma lea tausaga i le US $3.81 piliona, ae o oloa auina atu i fafo i Amerika, Iapani ma Vietnam na siitia i le 21.6%, 59.2% ma le 18.0%.O le vaega a Saina o le maketi o oloa gaosi oloa a Korea i Saute na siitia i le 50.3% mai le 46.9% i le 2019.

7. O Fepuari 7, na faʻamaonia ai e le au ofisa o le soifua maloloina Congolese se faʻamaʻi fou o le Ebola i Congo i sasaʻe.O le aso 3 o Fepuari na maliu ai se fafine i le Ebola, ina ua mavae ni nai aso na ia lagona ai le le lelei, ona alu ai lea i le falema’i mo le faia o ni su’esu’ega ma alu ai loa i le falema’i mo togafitiga, ae na maliu o ia ae le’i oo mai le faaiuga o le suega.I le taimi nei, o loʻo tulimataʻia e le malo soʻo se fesoʻotaʻiga e faʻatonutonu ai le faʻamaʻi.

8. I le aso 8 o Fepuari, na faʻaalia ai e le Washington State Hospital Association o le fiasefulu afe o N95 masks na faʻatau e falemaʻi i le lotoifale ma faʻalapotopotoga e pepelo, e tusa ma le 300000. Casey Shaw, peresetene ma pule sili o le Washington State Hospital Association, fai mai ua latou logoina. falema'i e fa'amatu'u le aofa'i o numera na iloa o ni matapulepule pepelo ina ia mafai ai ona aveese mai le fa'aputuga.

9. E tusa ai ma tala fou ia Fepuari 8th, faatasi ai ma le salalau o le novel coronavirus, na gaosia ai foi e le lalolagi le tele o lapisi COVID-19.O se faʻalapotopotoga faʻavaomalo faʻavaomalo ua faʻatatauina e 1.56 piliona matapulepule o le a tafe atu i le vasa i le 2020, e faʻamataʻu ai le ola o le gataifale.O Setema na teʻa nei, na maua ai e le au suʻesuʻe manu se penguin mate mai le talafatai o Pasila ma maua ai le N95 mask atoatoa i lona manava.


Taimi meli: Feb-09-2021

Maua Auiliili Tau

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou