CFM-B2F(pisinisi i falegaosimea)&24-itula Taimi Taimi
+86-591-87304636
O lo'o avanoa le matou faleoloa i luga ole laiga mo:

  • FA'aoga

  • CA

  • AU

  • NZ

  • UK

  • NO

  • FR

  • BER

E te manaʻo e iloa le aʻafiaga o faʻamaʻi i luga o vaalele a le lalolagi?E te iloa le fa'atauga fou o auro?Kind check CFM's news today.

1. Ua maua e le Walter and Eliza Hall Institute of Medicine i Ausetalia o mea na muai fuafuaina mo le togafitia o le maʻi tigaina o le manava ((SARS)) o loʻo faʻaalia ai mea e taofia ai le novel coronavirus i totonu o fale suʻesuʻe, ma e faʻamoemoe e faʻaaogaina e avea ma se faʻavae mo le atinaʻeina o vailaʻau faʻasalalau lautele e togafitia ai le tele o coronavirus i le lumanaʻi.Ua lomia le pepa suʻesuʻe i le lomiga fou o le Journal of the European Molecular Biology Organization.
2. O fuainumera faʻatau na faʻasalalau e kamupani tetele a Korea i Saute i le 1st na faʻaalia ai o le faʻatauga faʻapitonuʻu a le au gaosi taavale e lima na paʻu i le 5.6% i lea tausaga ma lea tausaga i le 111800 taʻavale, ae o le faʻatauga i fafo na paʻu foi i le 14.3% i lea tausaga ma lea tausaga i le 479000 taavale. .O lo'o toe fa'aleleia le fa'atauga i totonu o fale gaosi ta'avale e to'alima talu mai Mati, peita'i ua fa'aletonu le fa'atupulaia ina ua mae'a le ono masina ona ua fa'avaivaia le a'afiaga o le fa'aitiitia e le malo o Korea i Saute i le lafoga fa'apitoa i luga o ta'avale.
3. Ua fa’ailoa mai e le Iunivesite o North Texas i le Iunaite Setete ua motusia lana galulue fa’atasi ma le National study abroad Foundation of China, ma mana’omia ai le fa’aleaogaina o le visa a tagata su’esu’e fa’atupeina fa’alaua’itele o lo’o maua fesoasoani mai le fa’avae ma latou tuua le atunu’u i totonu. masina.
4. Ua faailoa mai e le Iunivesite o North Texas i le Iunaite Setete ua motusia le latou galulue faatasi ma le National study abroad Foundation of China, ma talosagaina le faaleaogaina o le visa a tagata suʻesuʻe o loʻo faʻatupeina e le lautele o loʻo mauaina fesoasoani mai le faʻavae ma latou tuua le atunuʻu i totonu. masina.
5. O le World Intellectual Property Organization (WIPO) na tuʻuina atu le lipoti o le 2020 Global Innovation Index: Suitiselani, Suetena, le Iunaite Setete, United Kingdom ma Netherlands o loʻo i ai i le pito i luga o le lima i le faʻavasegaga faaletausaga o gafatia fou ma galuega faʻafouina o le lalolagi. tamaoaiga.O Korea i Saute na avea ma lona lua o le tamaoaiga o Asia na ulufale i le 10 pito i luga ina ua uma Sigapoa.O loʻo faʻaauau pea ona faʻatumauina e Saina lana faʻatinoga lelei i le 2019, faʻavasegaina lona 14, ma o Saina foi na o le pau lea o le tamaoaiga o le tamaoaiga i totonu o le 30 pito i luga.
6. Na sainia e le Kovana o Kalefonia Newsom se pili fou ma le taimi faʻalotoifale ia Setema 1 e faʻalautele ai le "poloaiga e tetee atu i le tuliesea" ma puipuia tagata nofoia o loʻo aʻafia i le faʻamaʻi COVID-19 mai le tuliesea.O le pili o le a faʻasaina ai tagata e ona fanua ona tuliesea tagata mautotogi e leʻi totogia o latou fale ona o le faʻamaʻi o le COVID-19 i le faʻaiʻuga o Ianuari 2021. E tusa ai ma le tulafono fou na sainia, e le faʻatagaina tagata e nofoia fale ona tuliesea tagata mautotogi aʻo leʻi oʻo i le aso 31 o Ianuari, 2021, ae o tagata mautotogi. e mana'omia le tu'uina atu o fa'amaoniga o fa'afitauli tau tupe e mafua mai ile fa'ama'i ole COVID-19.
7. Le Fono Auro a le Lalolagi: Faletupe Tutotonu i le salafa o le lalolagi na faʻatauina le 8.9 tone auro ia Iulai, o le faʻatauga sili ona maualalo i masina taʻitasi talu mai Iulai 2019.
8. O le Iunaite Setete: O le pa'u o fefa'ataua'iga ia Iulai e 63.6 piliona tala Amerika, fa'atusatusa i le pa'u muamua o le 50.7 piliona tala Amerika.Ole numera o uluai tagi mo penefiti leai ni galuega i le vaiaso na faaiuina Aukuso 29 e 881000, toe pa'ū i lalo ole 1 miliona ina ua mavae le tolu vaiaso ma pa'u i lona tulaga maualalo talu mai Mati 14.
9. Na ta’ua e le kamupani va’alele a le United States e fa’apea, talu ai le toe fa’aleleia o femalagaiga i luga o le ea talu ai nei, e le o toe manatu le malo feterale e toe tu’uina atu se fesoasoani tau tupe, ma o le a taofia e le kamupani le totogi mo le tusa ma le 20% o ana tagata faigaluega, o se fa’ai’uga e a’afia ai le tusa ma le 16000 tagata faigaluega a United. .
10. Ua fa'ailoa mai e Apple, Google ma Amazon o le a latou si'itia le tau o auaunaga mo tagata fa'atau pisinisi a Peretania pe a uma ona fa'asalalau e le malo o Peretania se "lafoga fa'akomepiuta" fou.Fai mai Apple tau mo, App Store UK developers o le a siitia i le 2%, ae fai mai Amazon o le a siitia "totogifuapauina fesiitaiga, totogifuapauina o le tausisia o Amazon, totogifuapauina o le FBA faalemasina ma totogi o le tausisia o le tele o alalaupapa i le 2% i Peretania e atagia ai lenei lafoga faaopoopo. ”.Google o le a faʻateleina le tau o le faʻatauina o faʻasalalauga ile Google Ads ma YouTube ile 2%.


Taimi meli: Sep-04-2020

Maua Auiliili Tau

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou