CFM-B2F(pisinisi i falegaosimea)&24-itula Taimi Taimi
+86-591-87304636
O lo'o avanoa le matou faleoloa i luga ole laiga mo:

  • FA'aoga

  • CA

  • AU

  • NZ

  • UK

  • NO

  • FR

  • BER

E te fia iloa le tui o le lalolagi?E te iloa le afi a Turki?E te fia iloa le leaga o le tau i Iukureini?Fa'amolemole siaki le tala fou a le CFM i aso nei.

1. E ono amata tuiina e Siamani tagata mama'i ile tui ole COVID-19 ia Setema: e tusa ai ma se ata faataitai o le lipoti a le Matagaluega o le Soifua Maloloina a Siamani ia Aukuso 1, i le taimi i le lotoifale, ua fuafua le malo e faamalosia le tui COVID-19 mo tagata matutua ma i latou e maua. maualalo le puipuiga mai ia Setema.I le taimi lava e tasi, e fautuaina le faʻalauiloaina o tui COVID-19 mo tagata i le va o le 12 ma le 17 tausaga. E tusa ai ma le ata, o le tele o suʻesuʻega talu ai nei ua faʻaalia ai o le puipuiga lelei o nisi o tui COVID-19 e faʻavaivaia i le taimi, tu'u tagata vaivai i tulaga lamatia o le toe fa'ama'i, o lea e tatau ai ona fa'amalosia tui.

2. Ua oʻo i le valu le aofaʻi o tagata maliliu mai afi o vaomatua i Turkey: i le afiafi o Aukuso 1 i le lotoifale, na fai mai le Minisita o Faatoaga ma Vaomatua a Turki Pakdemirli o le maliu mai afi o le vaomatua ua oʻo i le valu.Fakhruddin Alton, o le faatonu o le ofisa lomitusi o le maota o le peresetene o Turki, na ia taʻua i luga o ala o faasalalauga lautele i le aso 2 o Aukuso ua faʻaputuina e Turkey 'au uma e tau ai le afi o le vaomatua.E oʻo mai i le taimi nei, 122 o le 129 afi i totonu o itumalo 35 o Turkey ua faʻatonutonuina.

3. O le tele o vaega o Iukureini na mafatia i le leaga o le tau, e toʻalua tagata na maliliu ma sili atu nai lo le 500 nofoia na leai se malosi: i le aso 2 o Aokuso, na faasilasila ai e le Ofisa o Faalavelave Tutupu Faafuasei a Ukrainian na aafia i le leaga o le tau (afa), e pei o le 7: 00 i luga o le tutusa aso, 529 nofoia i le fitu setete o Ukraine ua leiloa le mana.Ua lipotia mai o le itu i sisifo ma le itu i matu o Iukureini na mafatia i se afa i le leva o le po i le aso 1 o Aokuso, ma maliliu ai ni tagata se toʻalua ina ua paʻu se laau i le aai o Lviv.

4.Eurozone: i le kuata lona lua, o le tau muamua o le GDP na siitia i le 13.7 pasene i lea tausaga ma lea tausaga, ua faamoemoe e siitia le 13.2 pasene, o le tau muamua na pa'ū i le 1.3 pasene.I le masina o Iulai, o le tau muamua o le CPI na siitia i le 2.2 pasene mai le tausaga na muamua atu, o le maualuga lea talu mai Oketopa 2018, ma e faʻamoemoe e siitia le 2 pasene ma le 1.9 pasene.

5. Tesla Ausetalia le tele o le malosi e teu ai le eletise afi afi, poʻo le mu mo le 24 itula, o le afi e toetoe lava a le mafai.O le poloketi e teu ai le malosi o le maa, o loʻo i Moorabool e lata ane i Geelong, Ausetalia, na resitalaina aloaia i nai aso talu ai ma le malosi e teu ai le malosi o le 300MW/450MWh, ma avea ai ma galuega tele e teu ai le malosi o le maa i Ausetalia.I le taimi nei, o loʻo i ai pea le poloketi i le faʻataʻitaʻiga ma e leʻi faʻaaogaina.

6.CDC: Delta strain e pei o le pipisi o le moa.“ua suia le taua.”O le Delta e aafia ai le averesi o le valu i le iva isi tagata i le tagata ua aafia.A maeʻa ona aʻafia tagata na tuʻuina ile tui ole COVID-19 ile Delta mutant strain, o le faʻasalalauina o le siama e ono tutusa ma tagata e leʻi faia, ma o le siama o loʻo i totonu o tino e lua e tutusa lava.I le taimi lava e tasi, o le pepa faʻatatau o le 35000 o le 162 miliona tagata tui i le Iunaite Setete o le a atiaʻe faʻamaoniga o faʻamaʻi i vaiaso taʻitasi.

7. O le tele o taulaga ma atunuʻu i Asia na faʻasalalau talu ai nei se faʻamaumauga fou o mataupu fou o loʻo pulea e le Delta virus.Ole numera o mataupu fou faʻamaonia ole COVID-19 i Iapani na oʻo ile 10699 mo le taimi muamua.Na lipotia foi e Thailand se faamaumauga fou i aso taitasi o 18912 mataupu.O Meleisia, o se atunu'u i Sautesasae o Asia, o lo'o avea nei ma se tasi o tumutumu o fa'ama'i, ma 17786 mataupu fou na lipotia ia Iulai 31, ma fa'amauina ai se isi fa'amaumauga mo le aofa'i o tagata na a'afia i le aso e tasi.

8.South Korea: ia Iulai, o oloa auina atu i fafo na atoa le US $55.44 piliona, i luga 29.6% mai le tausaga na muamua atu, o le maualuga i le masina e tasi talu mai le 1956 ma le iva masina sosoo o le tuputupu ae.Mai le 15 vaega tetele o oloa auina atu i fafo, 13 na ausia le faatupulaia o numera lua.Mai lea aofa'i, o oloa auina atu i fafo semiconductor na siitia i le 39.6 pasene i le US $11 piliona, o le maualuga lea i le vaitaimi lava e tasi i le tausaga talu ai;Petrochemical ma masini lautele siitia i le 59.5 pasene ma le 18.4 pasene, i le faasologa, ma taavale ma komepiuta siitia i le 12.3 pasene ma le 26.4 pasene, faasologa.

9. Na taʻua talu ai nei e le British Government Emergency Advisory Group e ala i le suʻesuʻeina o le tala fou o le coronavirus mutant strain ma lona ala faʻafouina, ua maua ai o le coronavirus fou e ono iai se suiga o le "antigen drift" i le lumanaʻi-o lona uiga, pe a oʻo i le siama. suiga i se tulaga patino, o antibodies muamua ua le toe galue, e oʻo atu i le faʻateleina o faʻamaʻi ma le oti.Na lapataia e le au faufautua faasaienisi o le tele o suiga matautia e "toetoe lava a tupu" i se tulaga, ae o le maualuga o le oti o le galu e mafai ona maualuga i le 35 pasene.

 


Taimi meli: Au-03-2021

Maua Auiliili Tau

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou