CFM-B2F(pisinisi i falegaosimea)&24-itula Taimi Taimi
+86-591-87304636
O lo'o avanoa le matou faleoloa i luga ole laiga mo:

  • FA'aoga

  • CA

  • AU

  • NZ

  • UK

  • NO

  • FR

  • BER

E te manaʻo e iloa le aʻafiaga o le lalolagi o le toe faʻaleleia i le faʻamaʻi?E te fia iloa le tali a atunuu taitasi?Kind check CFM's news today.

1. Fai mai ofisa o le malo o Initia o loʻo latou mafaufau e faʻamalieina tapulaʻa i luga o tupe faʻafaigaluega saʻo mai fafo i nisi o eria, e aʻafia ai tuaoi o Initia, e aofia ai Saina.I nisi o eria, o tupe teufaafaigaluega o loʻo i ai se fua faʻatatau o tupe teufaafaigaluega mai fafo o le 26 pasene pe itiiti ifo e le mafai ona suʻesuʻeina e le malo Initia.
2.(LLNL) saienitisi i Lawrence Livermore National Laboratory na tusia i le lomiga lata mai o Saienisi e faapea ina ua uma ona suesueina le isotopes o le molybdenum i meteorites, latou faia se faaiuga e tusa ma le 4.5 piliona tausaga talu ai, o lo tatou la ma le solar system na fausia i na o le 200000 tausaga.O le taimi muamua lea ua fuafua ai e saienitisi le taimi e manaʻomia mo le fausiaina o le la.
3. Ua faailoa mai e Apple o loʻo i ai se faʻafitauli i le iPhone 12: e ono afaina ai mea faʻalogo.Ua lapataia e le au atinaʻe IPhone nisi leo, e pei o le paʻu poʻo le paʻu, e mafai ona faʻalogoina pe a faʻaogaina masini iPhone 12 ma mea faʻalogo.Ua folafola e le inisinia e tuʻuina atu faʻaleleia i faʻafouga polokalame i le lumanaʻi.
4. Na faasilasila e le Faalapotopotoga o le Soifua Maloloina a le Lalolagi (WHO) i le 18th ua maeʻa le faʻamaʻi Ebola i le Democratic Republic of Congo.O le faʻamaʻi na tupu i le itu i matu sisifo o Congo ia Iuni o le tausaga nei.Na taʻua e le Ofisa o le Faalapotopotoga o le Soifua Maloloina a le Lalolagi i Aferika i se lipoti e faapea o le siama na aafia ai le 130 tagata, fasiotia le 55 ma faamaloloina le 75.
5. Su'esu'ega mo le upu autu "ta'ifau o lo'o siomia oe" ua si'itia le 650 pasene i luga ole Initaneti, e tusa ai ma le (RSPCA) a le Royal Society for the Prevention of Cruelty to Animals.O le le lava o taifau fagafao ua mafua ai le siʻitia o tau, ma o nisi faleoloa fagafao o loʻo talosaga mai e tusa ma le 10,000 pauna (86000 yuan) mo se tamai maile.Ina ia maua ni polofiti tetele, o le tele o tagata fa'atau maile ua fa'atauana tama'i ta'ifau ma e o'o lava i maile mama'i mai fafo i Peretania mo le fa'atau atu, ma ua si'itia fo'i le aofa'i o mataupu gaoi maile i le 70% pe a fa'atusatusa i le vaitaimi lava lea i le tausaga na te'a nei.
6. Rusia ma Aikupito na amata se faamalositino soofaatasi faamiliteli "Bridge of Friendship-2020" i le Sami Uliuli i le 17th.E tusa ai ma le Russian Black Sea Fleet, o le faʻamalositino e faʻatatau i le faʻamalosia o le galulue faʻatasi a le militeri i le va o Rusia ma Aikupito i le saogalemu o le gataifale.I le taimi o le faʻamalositino, o le a osofaʻia faʻatasi e itu e lua i luga ma le ea, faʻatautaia faʻatasi faʻataʻitaʻiga puipuiga, ma faia faʻataʻitaʻiga e pei o le sailia o vaʻa malepelepe ma le laveaʻiina o tagata na pauu i totonu o le vai.
7. White House Pule Sili o le aufaigaluega Mark Meadows fai mai e "leai se faamaoniga" o le malo feterale o le a aloese mai le tapunia ia Tesema.E tatau i le pulega o le Trump ma le Konekeresi ona faʻamaonia le sili atu ma le luasefulu pili tupe faʻaalu e lagolago ai le tele o lala sooupu a le malo ia Tesema 11, na lipotia e le Business Insider website.E le gata i lea, e mafai e le Konekeresi ona filifili e ausia se "iugafono faifaipea" ina ia mautinoa o le faʻatupeina o le ofisa feterale o loʻo iai nei e tumau pea le le suia i se taimi pupuu.Afai e le manuia nei mea uma, o le a tapunia le tele o ofisa o le malo.
8.Techweb: o se consortium e sili atu nai lo le 30 kamupani Iapani tetele na faasilasilaina i le Aso Tofi o le a amata faʻataʻitaʻi i le tuʻuina atu o se tupe faʻatekonolosi faʻapitoa mo le lautele i le tausaga a sau.O sui auai e aofia ai faletupe tetele e tolu a Iapani, Mitsubishi UFJ, Mizuho ma Sumitomo Mitsui, faʻapea foʻi ma fai pisinisi, kamupani fesoʻotaʻiga, mea faigaluega ma faleoloa.
9.Inisitituti o Tupe Faava o Malo: o aitalafu a le lalolagi ua faamoemoe e siitia i se faamaumauga US$277 trillion i le faaiuga o le tausaga a o faaauau pea e malo ma kamupani le teuina o piliona o tala e tau ai le faamai COVID-19.E oʻo atu i le faaiuga o Setema, o le aofaʻi o aitalafu i le GDP i maketi atiaʻe na oso mai le 380% i le faaiuga o le 2019 i le 432% i le kuata lona tolu o lenei tausaga;o le fua faatatau i maketi o loʻo tulaʻi mai ua siitia i le tusa ma le 250%.


Taimi meli: Nov-20-2020

Maua Auiliili Tau

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou