CFM-B2F(pisinisi i falegaosimea)&24-itula Taimi Taimi
+86-591-87304636
O lo'o avanoa le matou faleoloa i luga ole laiga mo:

  • FA'aoga

  • CA

  • AU

  • NZ

  • UK

  • NO

  • FR

  • BER

E te fia iloa le fa'avasegaga atoatoa o pisinisi?E te iloa se mea e uiga i le le lava o chip i le lalolagi?E te fia iloa le si'osi'omaga o le gataifale o iai nei?Kind check CFM's news today .

1. I le aso 24 o Setema, taimi i le lotoifale, o le US-Iapani-Australia-India "Quartet Security Dialogue" na faia lana uluai fonotaga faafesagai i Washington. E talitonu le au suʻesuʻe o lenei fonotaga o le gaioiga lata mai lea a le Iunaite Setete ma isi atunuu. ina ia “faafetauia aafiaga a Saina” ina ua mae'a le maliega tau puipuiga a le AUKUS na ausia e le Iunaite Setete, Peretania ma Ausetalia.

2. I se fa'avasegaga fa'apitoa o fa'ailoga fa'apisinisi, o Apple Iapani na tulaga muamua mo le tolu tausaga fa'asolosolo.Ole nofoaga lona lua ole Google.O le Sony Group, o se kamupani Iapani, e maualuga lona tulaga, lona tolu lona tulaga atoa.A'afia i le fa'ama'i, o galuega i le fale ua avea ma ala masani o le olaga, ma o tagata fa'atau ua fa'ateleina le avanoa i telefoni fe'avea'i ma ta'aloga, o lea e viia tele ai fa'ailoga e pei o Apple ma Sony.

3.On Setema 24, Mark Jetvoi, o se tasi o taitai sili ona faatosina i le alamanuia kasa natura Rusia, sa pueina ma molia i le Iunaite Setete i luga o tau lafoga e faatatau i le sefulu miliona tala i tala i fafo.Afai e ta’usala o ia i moliaga uma, e ono nofosala o ia i le falepuipui mo le sefulu tausaga.

4. Fa'alavelave sapalai i le lalolagi atoa!O le KFC e “leai se moa e falai” i le Iunaite Setete, ma le lauti susu penina e leai ni penina.Ua a'afia ile fa'ama'i ole COVID-19, ua utiuti mea'ai i le tele o nofoaga i Europa ma Amerika.KFC, McDonald's ma isi fale'aiga ua va'aia fo'i nisi o mea'ai mai fata ma isi fa'ailoga.O fa'amaumauga lata mai o lo'o fa'aalia ai o le sapalai o moa a Amerika na pa'u i le 20 pasene ia Aukuso mai le tausaga na muamua atu;pa'u pisupo fa'aagaga i le 7.7 pasene i lea tausaga ma lea tausaga;ma fa'aagaga o puaa na pa'u i le 44 pasene i lea tausaga ma lea tausaga i le tulaga maualalo talu mai le 2017.

5. Taimi o Puipuiga: ona o le ogaoga o le tau e pei o le maualuga o le mamafa ma le tele o lamala, o le atinaʻeina o le matagi ma le eletise eletise i Europa na paʻu i le gasologa o le tausaga.O tau o le eletise i totonu o tamaoaiga tetele o le EU e masani lava e sili atu nai lo le faaluaina o le tausaga talu ai, ma le tau o le eletise a Peretania e 700 pasene i lea tausaga ma lea tausaga i le tausaga ia Setema.

6. Us stocks: i le Aso Faraile, o le Dow na siitia 0.10% i le 34798.00, i luga 0.62% i le vaiaso;o le S & P 500 na siitia 0.15% i le 4455.48, i luga 0.51%;ma le Nasdaq pa'u 0.03% i le 15047.70, i luga 0.02%.

7. Europa: i le Aso Faraile, o le DAX30 a Siamani na pa'ū 0.72% i le 15531.75, i luga ole 0.27%;Fa'ailoga CAC40 Farani na pa'ū 0.95% i le 6638.46, i luga 1.04%;ma le FTSE 100 index a Peretania na pa'ū 0.38% i le 7051.48, i luga 1.26%.

8. E leʻi faʻaitiitia le faʻaogaina o le lalolagi atoa, o le US Department of Commerce na faia se isi semiconductor summit i le vaiaso talu ai, e aofia ai TSMC, Samsung, Intel ma isi kamupani semiconductor tetele.O le lipoti na taʻua ai le aufaasālalau a Korea i Saute e faapea o le Iunaite Setete na faia se uiga faigata i le taimi nei, ma talosagaina falegaosimea pei o le TSMC ma Samsung e tuʻuina atu faʻamaumauga e pei o suʻesuʻega, poloaiga, faʻamaumauga o faʻatauga, lea e taʻua o fefaʻatauaʻiga faalilolilo, i luga o le lotoa. o le faʻaleleia atili o le manino o le chip "sapalai filifili."e ono fa'avaivaia ai le malosi fa'atau ma le fa'atauva a kamupani tetele.

9. E tusa ai ma le lipoti o suʻesuʻega o le "tagata ma aiga mea taua o le General Housing Survey of 2020 people" na faʻasalalau e le Korean Bureau of Statistics i le aso 27 o Setema, e 3.14 miliona tagata matutua "naʻi i tagata matutua" i Korea i Saute i le tausaga talu ai. , lea e 650000 i le va o le 30 ma le 49 tausaga le matutua.O le aofaʻi o tagata e leʻi faaipoipo i le 30 o latou tausaga na faʻamauina ai se faʻamaumauga fou, ma o le aofaʻi o le auai o tagata matutua i gaoioiga faʻaagafesootai na paʻu i taimi uma.

10. Faʻamatalaga faʻamatalaga o le kofe Arabica i le lumanaʻi, o se tasi o tau faʻataʻitaʻiga, ua siitia e uiga i le 45.8% i le taimi nei i lenei tausaga.O le mafuaaga autu mo le siitia o tau o le kofe i le lumanaʻi ona o le tolu pito i luga o le kofe faʻatau atu - Pasila, Vietnam ma Kolomupia - e eseese uma tulaga o faʻafitauli o sapalai.

11.US tau kesi faanatura siitia 11 pasene i le $5.706 i le miliona British vevela.O le tau tapunia aupito maualuga lea talu mai le aso 21 o Fepuari, 2014 ma o le si'itaga sili lea e tasi le aso talu mai Fepuari 1 i lenei tausaga.E talitonu le aufaioloa o le si'itia tele o tau o le kesi faalenatura e mafua ona o le faateleina o le manaoga mo le kesi faalenatura a Amerika ona o le faatupulaia o atugaluga e uiga i le le lava o le kesi faalenatura ma isi punaoa malosi i Europa ma Asia.

12.European Union Copernicus Marine Environment Monitoring Centre: o le tele o le aisa Arctic na faamaumauina i le lua tausaga talu ai ua oʻo i le maualalo o taimi uma, faʻaititia i le averesi o le toeitiiti 13% uma 10 tausaga i le 50 tausaga talu ai, ma le vaega o ua faaitiitia le aisa o le sami i le tele o Siamani e toaono.O le i'uga o le mafanafana o le sami ma le liusuavai o le aisa o le eleele, o lo'o fa'aauau pea ona si'itia le suasami i se tulaga mata'utia, ma le Metitirani e 2.5 mm i le tausaga ma le lalolagi i le 3.1 mm i le tausaga.


Taimi meli: Sep-28-2021

Maua Auiliili Tau

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou