CFM-B2F(pisinisi i falegaosimea)&24-itula Taimi Taimi
+86-591-87304636
O lo'o avanoa le matou faleoloa i luga ole laiga mo:

  • FA'aoga

  • CA

  • AU

  • NZ

  • UK

  • NO

  • FR

  • BER

E te fia iloa nisi o faʻamatalaga lata mai e uiga i Air India?E te fia iloa e uiga i pisinisi turisi a Thailand?Kind check CFM's news today .

1. Ua fa'ailoa mai e le US Treasury e mana'omia fa'ailoga fa'akomepiuta fefa'ataua'iga tupe e sili atu i le US$10,000 e lipoti atu i le IRS (IRS).I se lipoti e uiga i fautuaga e faamalosia lafoga, na taʻua ai e le Ofisa o Tupe e faapea, o le tuʻuina atu o tinoitupe, o kamupani e talia aseta faʻapipiʻi e avea o se auala e totogi ai, e tatau foi ona lipoti atu i le IRS pe afai o le tau talafeagai maketi o aseta faʻailoga e sili atu i le US $ 10,000.

2. O sui e toafitu o le au fomaʻi o le star Argentine ua leva o Maradona o loʻo feagai ma se suʻesuʻega i le solitulafono o le faʻatamala, na faʻaalia e le faamasinoga a Atenitina.O i latou ia e aofia ai fomaʻi tumaoti, fomaʻi mafaufau ma fomaʻi mafaufau i Maradona, faʻapea foʻi ma tausimaʻi e toʻafa.E tusa ai ma tala lata mai, o i latou e to’afitu o lo o suesueina, ua fa’asa ona o ese ma le atunu’u, ma o le a feagai ma le fa’amasinoga i le fa’aiuga o le masina nei.Afai e ta’usala i laua, o le a faasalaina i laua i le 8 i le 25 tausaga i le falepuipui.O le faʻasalaga o loʻo faʻaalia ai e le amanaʻia e le au fomaʻi faʻailoga o le lamatiaga o le ola i Maradona ma o lana tausiga aʻo leʻi maliu na sese ma le masani.

3. US: ia Me, Markit gaosiga PMI tau muamua o le 61.5, faʻasologa o le 60.1, o le tau muamua o le 60.5;Markit auaunaga PMI tau muamua o le 70.1, faʻataʻitaʻiga o le 64.4, o le tau muamua o le 64.7.

4. Talu ai nei, na fa'ailoa mai ai e le kamupani fa'atauva'a a Initonesia o Go-Jek ma le kamupani telefoni feavea'i tele i le lotoifale o Tokopedia, se tu'ufa'atasiga e fausia ai se kamupani fou, GoTo Group, ma o lo'o fuafua e fa'asalalau fa'alaua'itele.O le tu'ufa'atasiga ose fa'atasiga aupito tele lea i Initonesia.Ole mataitusi tetele ole maketi a Go-Jek ma Tokopedia na oʻo ile US $10.5 piliona ma US $7.5 piliona.Fai mai le iloiloga a tagata lautele o lenei gaioiga e ono matua suia ai le siʻosiʻomaga o maketi o Asia i Sautesasae ma faʻateleina ai le tauvaga maketi.

5. E tusa ai ma suʻesuʻega faʻafuainumera o le "Gun violence Archives", 2020 o le taimi muamua lea e silia ma le 40,000 tagata na maliliu i ituaiga uma o fana i le Iunaite Setete mo le taimi muamua talu ona maeʻa faamaumauga a le Iunaite Setete.Faatasi ai ma i latou, o le aofaʻi o 611 faʻalavelave faʻalavelave na tutupu i le 2020, na mafua ai le fa pe sili atu tagata na maliliu, o se faʻaopoopoga o le 47 pasene i le 2019 ma le maualuga o taimi uma.I lalo ifo o le afa i le 2021, e sili atu nai lo le 16000 tagata na maliliu i le vevesi o fana, o se averesi e sili atu i le 130 i le aso, ma e toalima tagata Amerika na fasiotia i fana i taimi uma o le lima minute.

6.Air India: o faʻamaumauga a le tusa ma le 4.5 miliona pasese, e aofia ai igoa, numera o kata aitalafu ma faʻamatalaga o tusifolau, na gaoia e tagata taʻavale i luga o se vaitaimi mai ia Aokuso 2011 ia Fepuari 2021. I se faʻamatalaga, Air India na faʻatoese atu i tagata faʻaoga mo le faʻalavelave na mafua ai. e ala i le mea na tupu ma fai mai na faʻafaigaluegaina tagata tomai faapitoa mo le puipuiga o faʻamatalaga e fesoasoani i le puipuia o 'auʻaunaga na aʻafia.

7. Initia ma Rusia o loʻo fuafua e gaosia le "satellite V" COVID-19 tui i Initia mai Aukuso, faʻatasi ai ma le faʻaletausaga o le 30 miliona i le 40 miliona tui.I lalo o le maliliega fuafuaina, ua fuafua Rusia e gaosia le 850 miliona tui ole satelite V tui i Initia.I le lumanaʻi, 65% i le 70% o le tui puipuia o le "satelite V" COVID-19 o le a sau mai Initia.

8.Singapore Lianhe Zaobao: O pisinisi turisi a Thailand e le o faamoemoe e toe malosi atoatoa seia oo i le 2026. O turisi e tusa ma le 1/5 o le GDP a Thailand, ma e tusa ma le 7 miliona galuega o le a aʻafia ona o le toe faʻaleleia e telegese nai lo le faʻamoemoeina.

9. O le kamupani kopa a le atunuu o Chile, le kamupani gaosi kopa tele i le lalolagi, na lafo atu se tusi i sui o le Konekeresi e faapea mai e toeitiiti 40% o ana gaosiga o le kopa o le a lamatia pe a pasia e le Konekeresi le pili o le puipuiga o le glacier.O ana maina autu e tolu, Andina, El Teniente ma Salvador, o loʻo i lalo uma o le Tulafono o Puipuiga o Glacier.

 

 


Taimi meli: Me-25-2021

Maua Auiliili Tau

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou