CFM-B2F(pisinisi i falegaosimea)&24-itula Taimi Taimi
+86-591-87304636
O lo'o avanoa le matou faleoloa i luga ole laiga mo:

  • FA'aoga

  • CA

  • AU

  • NZ

  • UK

  • NO

  • FR

  • BER

E te fia iloa ni faiga fou a le Ofisa o lafoga a Korea?E te fia iloa e uiga i le lalolagi M & An gaioiga?E te fia iloa le lipoti o tupe teufaafaigaluega mo le atina'eina o le malosi o le lalolagi i lenei tausaga?

1. International Energy Agency: fa'asalalauina le lipoti o le Global Energy Investment.O tupe fa'afaigaluega i le lalolagi o lo'o fa'amoemoe e o'o atu i le US$1.9 trillion i lenei tausaga, o se si'itaga e 10% i le vaitaimi lava lea e tasi i le tausaga talu ai, ma toe fo'i atu i tulaga a'o le'i fa'ama'i, ma le 70% o tupe fa'afaigaluega e fa'atumauina i malosiaga fa'afouina.Aemaise lava, o le vaega o le eletise o le a faʻaaogaina pe tusa ma le 50% o tupe teufaafaigaluega, ma o le malosi o le la ma luga o le matafaga o le a avea ma nofoaga vevela o tupe faʻafaigaluega pe a pa'ū tau faʻapipiʻi.

2. O sui o le Vaega o Fitu (G-7), e aofia ai le Malo Tele, le Iunaite Setete, Farani, Siamani, Italia, Kanata ma Iapani, talu ai nei na tuʻuina atu se faʻamatalaga e lagolagoina ai le faʻatulagaina o le tau maualalo o lafoga a kamupani i le 15% .Ma o le a faamaopoopoina i le toe fuata'iga o tulafono tau lafoga faava o malo, le soloia o lafoga auaunaga numera ma isi vaega.

3. Fesootaiga satelite a Rusia: Na fai mai talu ai nei le Palemia Belarusian Gorovchenko e faapea, i le tali atu i faasalaga i Sisifo e faasaga ia Belarus, ua faamoemoe Minsk e tuʻuina atu tekinolosi a Europa ma Amerika ma sui i tekinolosi Rusia ma Asia.ma faia ni puipuiga e tetee atu ai i oloa a tagata i Sisifo.E tusa ai ma faʻamaumauga muamua, o tekinolosi a Saina e mafai ona suia le 90% o tekinolosi a Europa ma Amerika.Ma o lo'o fa'atupuina malosi fo'i le tekonolosi a Rusia.

4.Fox News: O le kamupani faaniukilia a Bill Gates o Tyra Energy ma Buffett's Pacific Power Company o le a fausia ni reactors faaniukilia fou i le setete, o le tala lea a le kovana o Wyoming.O le tau faufale e fa'atatau e tusa ma le US$1 piliona, lea e mafai ona fa'atuputeleina ai le eletise o le faiga i le 500MW i le taimi o le mana'omia tele o le eletise.

5. South Korean National Taxation Bureau: O le lafoga i luga o aseta faʻailoga i fafo o le a tuʻuina atu mai le 2022, ma o le pili e faʻamoemoe e pasia i le afa lona lua o lenei tausaga.Mai Ianuari 1, 2022, o tulafono fou o lafoga i luga o aseta mai fafo o le a faʻaaogaina i tagatanuu o loʻo umia faʻailoga tupe, ma e manaʻomia lipoti lafoga mai ia Iuni 2023.

6.World Iron and Steel Association: i le 2020, o le gaosiga o le uamea i le lalolagi atoa o le 1.878 piliona tone, ma le faʻaaogaina o le uamea e 1.772 piliona tone.I le fa'avasegaina o galuega a kamupani tetele u'amea ma u'amea, o China Baowu e muamua i le lalolagi ma le 115 miliona tone.ArcelorMittal, Hegang Group, Shagang Group ma Nippon Iron and Steel Co., Ltd. tulaga lua, tolu, fa ma le lima ma le 78.46 miliona tone, 43.76 miliona tone, 41.59 miliona tone ma 41.58 miliona tone.

7. I le masina o Me, na ausia ai e le lalolagi M & An se gaioiga maualuga i taimi uma mo le tolu masina i le laina, faatasi ai ma le tele o fefaʻatauaiga a le M & A e oʻo atu i le US $ 532.9 piliona, o le maualuga mo le vaitaimi tutusa i faʻamaumauga.E mafua ona o le maualalo o tului, o le si'itia o le maketi o oloa ma le fa'ateleina o le tului i fefa'ataua'iga i vaega ua fa'ateleina e le fa'ama'i.I le vaitaimi o Ianuari-Me, o le aofaʻi o tau o fefaʻatauaiga o loʻo faʻatali ma faʻamaeʻaina na oʻo i le maualuga o le US $ 2.4 miliona.

8. O le Aso Lulu, na auina atu ai e le NASA le 128 cuttlefish ma 5000 vai bears i le International Space Station e faʻaaoga ai le SpaceX's Falcon 9 rocket.128 cuttlefish o le a faʻaaogaina e malamalama ai i le aʻafiaga o le siʻosiʻomaga avanoa i luga o le symbiotic sootaga i le va o manu ma microorganisms, ina ia malamalama i le aafiaga o le siosiomaga avanoa i luga o le microflora o loʻo i ai i le vateatea, ina ia maua ai faʻamatalaga mo le ola o tagata i le vateatea. siosiomaga.E matua la'ititi lava le pusi urosa vai, e amata mai i le 50 microns i le 1.4 millimita.E ui ina masani i le vai, e mafai ona ola i le tele o siosiomaga ogaoga, e pei o le lamala, malulu, maualuga le vevela, maualuga le vevela ma le hypoxia, ma ua lauiloa o se tasi o meaola sili ona malosi i luga o le fogaeleele.O le mea lea e avea ai i latou ma meaola lelei mo le suʻesuʻeina o tulaga ogaoga i le lalolagi ma le vanimonimo.

9. O le tala a le sa avea muamua ma Peresetene o Amerika Donald Trump o le a taofia mo le lua tausaga seia oo ia Ianuari 2023. O le tulaga o le a toe faʻafoʻisia le tala a Trump pe a faʻatagaina tulaga.

10.cnBeta: o le tau o le FUCKELON Coin tupe na faia mo Jumasque ua toe siʻitia., FUCKELON Coin na maua i taimi uma le maualuga o le US $ 0.000002731 itula talu ai ina ua faʻatumuina Musk i le taufaaleaga e ala i se faasologa o tweets.Ua siitia e sili atu i le 50% talu mai Iuni 3, 2021.

11. Belgium o le a faʻalauiloaina le vaega muamua o le Fuafuaga o le Taumafanafana e pei ona faʻatulagaina mai ia Iuni 9, pe a toe faʻaauau pisinisi i totonu o faleaiga, faleʻai ma pa.Peleseuma o le a faʻalauiloa le EU COVID-19 Digital Travel Certificate, o loʻo iai faʻamatalaga e pei o tui puipui, suʻega o le nucleic acid leaga poʻo le COVID-19's toe faʻaleleia, mai ia Iulai 1 e faʻamautinoa ai le saogalemu o femalagaaiga i le taumafanafana.

 

 


Taimi meli: Iuni-08-2021

Maua Auiliili Tau

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou