CFM-B2F(pisinisi i falegaosimea)&24-itula Taimi Taimi
+86-591-87304636
O lo'o avanoa le matou faleoloa i luga ole laiga mo:

  • FA'aoga

  • CA

  • AU

  • NZ

  • UK

  • NO

  • FR

  • BER

E te fia iloa PayPal o le a le toe totogia pili tuai e "faʻatau ma totogi mulimuli ane" tagata faʻaoga.Fa'amolemole siaki tala fou a le CFM i aso nei.

1. O Aokuso 17, US Republican Senator John Cornyn na lafoina se tweet o loʻo lisiina ai le numera o fitafita a Amerika o loʻo tu i le lalolagi atoa, e aofia ai Korea i Saute, Siamani, Iapani, Aferika ma isi nofoaga.O nei fuainumera ua fuafua e faʻamaonia ai le toʻaitiiti o fitafita a Amerika o loʻo tu i Afghanistan, naʻo le 2500. Ae na maua e le au faʻasalalau se faʻamatalaga ofoofogia: na tusia i luga o le Twitter e faʻapea na tuʻuina e le Iunaite Setete le 30,000 fitafita i Taiwan, e sili atu nai lo le 28,000 i Korea i Saute.

2. I le afa muamua o le tausaga, o le aofaʻi o tagata mai fafo na ulufale atu i Korea i Saute e 420000, e naʻo le 73000 o tagata tafafao mai fafo, o se pa'ū mataʻutia o le 95.4 pasene mai le vaitaimi tutusa i le tausaga talu ai.O le Iunaite Setete o loʻo i ai le numera tele o turisi, ma le 25000, i lalo 69.7 pasene mai le vaitaimi tutusa i le tausaga talu ai.O le numera o tagata tafafao mai Saina i Korea i Saute e 6301, o se pa'ū mataʻutia i le 98.6% pe a faʻatusatusa i le vaitaimi tutusa i le tausaga talu ai, ae o le aofaʻi o tagata tafafao mai Iapani e na o le 198.

3. Matagaluega o le Soifua Maloloina a Atenitina: o taunuuga o tui COVID-19 mai ia Ianuari ia Iuni na faaalia ai o le aofaiga atoa o le puipuiga o le oti o tui e lua o tui ola a Saina e faasaga i tagata e sili atu i le 60 tausaga le matutua e 84%, lea e 80.2% mo le 60- 69 tausaga, 88.3% mo le 70-79 tausaga, 77.6% mo le 80 tausaga ma luga atu.

4.Eurozone gross domestic product (GDP) na faatupulaia i le 2 pasene i le kuata lona lua o le 2021 pe a faatusatusa i le kuata talu ai, ma faatupulaia galuega i le 0.5 pasene.

5. O fa'amaumauga lata mai na fa'amatu'u mai e le Ofisa o Fa'amaumauga a le Atunu'u o lo'o fa'aalia ai o le numera o avanoa faigaluega i Peretania na sili atu i le 1 miliona ia Iulai, o le maualuga lea talu mai le 2001.

6. Fa'asalalau fa'apitonu'u i Afghanistan na lipotia mai na fa'atonuina e Taliban tagata faigaluega uma o le fa'alapotopotoga e fa'asa'oloto ta'avale mai le aufa'atasi mai fafo.E mana'omia tagata faigaluega uma e aua ne'i ulufale i fale avanoa o le amepasa mai fafo.I le taimi muamua, e silia ma le 60 atunuu e aofia ai Amerika ma Peretania na tuuina atu se faamatalaga soofaatasi e valaau ai i latou o loo i le malo i Afghanistan ina ia puipuia soifua ma meatotino a misiona mai fafo i Afghanistan, o tagatanuu mai fafo ma tagatanuu o Aferika o loo fia tuua le atunuu.Fai mai le Taliban i Afghanistan o le a latou gaoioi ma le faautauta.

7.FOMC minute: o fuainumera o tau o tupe lata mai e foliga mai e le tumau ona o le sapalai o fagu ma le le lava o tagata faigaluega.O le fa'aititia o le tele o fa'atauga o aseta e le fa'apea o le fa'amaualuga o faiga fa'avae tau tupe, ae na'o lona uiga o le a tu'uina atu fa'aitiitiga fa'aopoopo tau tupe i se saoasaoa fa'agesegese.O nisi na auai na fa'aalia le popolega o le fa'atumauina o se si'osi'omaga fa'aletonu tau tupe e ono o'o atu ai i le fa'atupula'ia atili o tulaga lamatia i faiga tau tupe.E le'i ausia le ta'iala mo le "sii tele le alualu i luma" i le ausiaina o le maualuga o galuega ma tau o le tau.Na tumau pea le popole o le tele o tagata auai e uiga i le vaeluaga o taimi mo le tau o le tau ma le ono oo atu i se isi faʻaititia taua i luga o le tau.

8. I le aso o le 102nd anniversary o le tutoatasi o Afghanistan mai pulega a Peretania, na faalauiloa ai e le Taliban le faatuina o le “Islamic emirate of Afghanistan”, o le saunoaga lea a le sooupu a Taliban Afghan Zabihullah Mujahed i se faamatalaga i luga o upega tafaʻilagi i luga o Aukuso 19, taimi i le lotoifale. .

9.PayPal: e le toe totogiina pili tuai e "faʻatau ma totogi mulimuli ane" tagata faʻaoga.O lea faiga faavae ua faatino i Siamani ma Ausetalia ma o le a faamamaluina i Amerika, Peretania ma Farani mai ia Oketopa.O loʻo vaʻavaʻai totoʻa e le tele o tulafono faatonutonu i le salafa o le lalolagi le faʻatupulaia o pisinisi faʻapitoa ina ia mautinoa e le tele naua aitalafu a le au faʻatau.

10.Nikkei News: Tesla o le a aʻafia i pisinisi eletise i Iapani, tuʻuina atu maa tele teuina ma faiga faʻatonutonu mo le tuʻuina atu o le eletise ma le manaʻomia o tulafono faatonutonu i kamupani eletise e faʻalauiloa ai le faʻaogaina lelei o le malosi faʻafouina o loʻo faʻatupuina le eletise e fesuisuiaʻi ma le tau.O lo'o fa'amoemoe e fa'atau atu i le 1/5 o le tau o le maketi i totonu o Iapani, lea e fa'amoemoe e fa'aitiitia ai le tau o le fa'aaogaina o malosiaga fa'afouina.

11. O le tau o le koale ua siisii ​​ese i lenei tausaga ona o le siisii ​​o le mana'omia o le eletise ma le tau o le kesi.O le tau o le koale vevela a Newcastle i Ausetalia ua siitia i le 106 pasene i lenei tausaga i le sili atu i le $166a tone ma ua latalata i lona maualuga i taimi uma i le $195.2 talu mai Iulai 2008. Aferika i Saute Richards Bay index na tapunia i le $137.06 i le tone i le vaiaso faaiu Aukuso 13. , ua sili atu i le 55 pasene i le taimi nei i lenei tausaga.


Taimi meli: Aukuso-20-2021

Maua Auiliili Tau

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou