CFM-B2F(pisinisi i falegaosimea)&24-itula Taimi Taimi
+86-591-87304636
O lo'o avanoa le matou faleoloa i luga ole laiga mo:

  • FA'aoga

  • CA

  • AU

  • NZ

  • UK

  • NO

  • FR

  • BER

E te fia iloa nisi fa'amatalaga e uiga i le COVID-19 ma le a'afiaga i itu uma ?Kind check CFM's news today .

1. I le masina o Aukuso, na pa'u'u ai le US Treasuries i fafo i le US$13.8 piliona i le US$7.08 trillion.O le umia e Iapani o le US Treasuries na pa'ū i le US$14.6 piliona mai le US$1.28 trillion ia Iulai ma tumau pea le tele o tagata e umia le US Treasuries i fafo, ae o Saina, le lona lua e umia, pa'u i le US$5.4 piliona i le US$1.07 trillion ia Aukuso.
2. [Faalapotopotoga o le Soifua Maloloina a le Lalolagi (WHO)] iʻuga o le ogatotonu o le suʻesuʻega Solidarity na faʻaalia ai o togafitiga faʻatasi ma redaciclovir, hydroxychloroquine, lopinavir / ritonavir ma interferon e itiiti sona aʻafiaga i le puipuia o le oti poʻo le faʻapuupuuina o le umi e nofo ai maʻi COVID-19, ma le Solidarity Test o le a iloiloina isi togafitiga, e aofia ai monoclonal antibodies ma antivirals fou.I le taimi nei, o le dexamethasone o loʻo naʻo le pau lea o vailaʻau aoga mo tagata mamaʻi maʻi COVID-19.
3. Matagaluega o le tamaoaiga a Pasila: o le a faʻatinoina se faiga faʻavae e leai se tau i luga o soya ma sana na faʻaulufale mai i Pasila aʻo leʻi oʻo i le aso 15 o Ianuari, 2021. O le faʻamoemoe o le faʻaitiitia o le tau o le tau e mafua mai i le televave o tau o meaʻai ma meainu i Pasila i masina talu ai nei.O Pasila o le lalolagi sili lea ona fa'atauina atu soya, ae o le fa'aititia talu ai nei o tupe fa'apitonu'u, o le mea moni, na mafua ai le pa'u o le tau o oloa fa'atau atu ma fa'atupula'ia le aofa'i o oloa auina atu i fafo, lea na mafua ai le pa'u o saito i totonu o le atunu'u. ma fa'atauga suau'u ma le si'itia o tau i totonu o le atunu'u.
4. O le taamilosaga lona tolu ma le faaiʻuga o faʻatalanoaga i le filifilia o le Faʻatonu Sili fou o le Faalapotopotoga o Fefaʻatauaʻiga a le Lalolagi ((WTO)) na faʻalauiloaina i Sineva.I le taimi nei, o le a fa'aauau pea ona filifilia le Fa'atonu Sili fou o le WTO mai sui e to'alua e ala i fa'atalanoaga faalilolilo a sui usufono.Mulimuli ane, o le a faamaonia e le Fono Aoao a le WTO le Faatonu Sili Aoao fou, ma o le faaiuga mulimuli e faamoemoe i le amataga o Novema.
5. E tusa ai ma se suʻesuʻega o tagata matutua mai le 18 i le 29 tausaga a le Pew Research Center i le Iunaite Setete, 52% o i latou na nonofo ma o latou matua ia Iulai, o le numera sili ona maualuga talu mai le Great Depression, faatasi ai ma le aofaʻi atoa o tupulaga talavou “ua naua. ” i le 26.6 miliona, e sili atu i le tumutumu o le Pau Tele o le Tamaoaiga, Forbes lipotia.
6.Federal Reserve Chairman Colin Powell: e le'i filifili le Federal Reserve e tu'uina atu tupe numera.E taua tele mo le Federal Reserve Station le taulamua i tekinolosi totogi.I le taimi nei, o loʻo i ai faiga faʻavae faigata ma faʻafitauli faʻagaioiga i tupe numera a le faletupe tutotonu.O lo'o iai le mana'oga e galulue fa'atasi ma le vaega tuma'oti i tupe fa'atekinolosi a le faletupe tutotonu.
7. Moscow Mayor Sergei Sobyanin: Moscow o le a amata tui tele o tui coronavirus fou i le isi lua masina.O Rusia o le a avea ma uluai atunuu i le lalolagi e faʻamaonia le tui fou o le coronavirus i tagata lautele.I le taimi nei, e tusa ma le 10,000 tagata i Moscow ua taofia ile falemaʻi ile novel coronavirus, e tusa ma le 1000 e manaʻomia le faʻaogaina o ventilator.
8. Moscow Mayor Sergei Sobyanin: Moscow o le a amata tui tele o tui coronavirus fou i le isi lua masina.O Rusia o le a avea ma uluai atunuu i le lalolagi e faʻamaonia le tui fou o le coronavirus i tagata lautele.I le taimi nei, e tusa ma le 10,000 tagata i Moscow ua taofia ile falemaʻi ile novel coronavirus, e tusa ma le 1000 e manaʻomia le faʻaogaina o ventilator.
9.Nippon Keizai Shimbun: Ua maua e le au gaosi vaega Iapani se galu fou o poloaiga mai tagata tauva e pei o Xiaomi, OPPO ma vivo i le masina talu ona faʻamalosia e le US le faʻatau atu o Huawei.Na faailoa mai e se sui o se kamupani gaosi vaega tele Iapani, "o poloaiga i le faaiuga o Setema na maualuga i taimi uma."O nisi kamupani gaosi oloa e oʻo lava i le fuafuaga e faʻaluaina a latou gaosiga o fuafuaga mo le tausaga a sau.”
10.Elon Musk: SpaceX ua fa'amoemoe e fa'alauiloa lana ulua'i misiona e le'i fa'atonuina i Mars i le fa tausaga.O le isi augatupulaga o SpaceX o le a saunia i le 2023 i le vave, i le taimi tonu mo le faʻamalama faʻalauiloa 2024.


Taimi meli: Oke-20-2020

Maua Auiliili Tau

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou