CFM-B2F(pisinisi i falegaosimea)&24-itula Taimi Taimi
+86-591-87304636
O lo'o avanoa le matou faleoloa i luga ole laiga mo:

  • FA'aoga

  • CA

  • AU

  • NZ

  • UK

  • NO

  • FR

  • BER

E te fia iloa pe faʻafefea ona aʻafia faʻailoga faʻavaomalo lauiloa i le faʻamaʻi? E te iloa le alualu i luma o suʻesuʻega tui ma atinaʻe i atunuu eseese?Kind check CFM's news today .

1. LVMH, le kamupani matua o le Louis Vuitton brand ma le vaega tele o oloa taugata i le lalolagi, ua faalauiloa le faamutaina o le $16.2 piliona le mauaina o le US jewelry brand Tiffany (Tiffany).O le fefaʻatauaʻiga na mafai ona maua ai le tele o faʻatauga i le tala faasolopito o pisinisi taugata.

2. A o faʻatupuina e le lalolagi le atinaʻeina o tui e tali atu i le faʻamaʻi COVID-19, o le manaʻoga mo mea faʻafomaʻi e pei o tui e faʻamoemoe e faʻateleina.Hindustan syringe, o se tasi o gaosi tui sili ona tele i le lalolagi, o loʻo faʻateleina lona gaosiga gafatia o tui faʻaumatia e le tagata lava ia mai le 700 miliona i le tausaga i le 1 piliona i le 2021. O lenei ituaiga tui e mafai ona taofia le faʻaaogaina faifaipea.

3. Ina ua maeʻa le faʻalauiloaina o le pusa puaa fualaau faisua i le Iunaite Setete ia Iulai o le tausaga nei, Impossible Foods9, o se tagata gaosi aano o manufasi a Amerika, na faʻasalalau i le aso 10 o Mati o le a faʻalauiloaina se meaʻai meaʻai meaʻai puaa i Hong Kong, ma avea ai ma uluai "tuueleele. point” i fafo atu o le maketi a Amerika.

4. Saienisi ma Tekinolosi i Aso Taʻitasi: e tusa ai ma se suʻesuʻega na lomia i le British journal Nature Communications, na valoia e saienitisi le tele o vaomatua o le carbon o le a teuina i lalo o suiga o le tau e ala i faʻataʻitaʻiga faʻamaumauga ma na ofo i le iloa o le vave ona ola o laau, o le faʻapuupuu foi lea o latou ola.O fa'ai'uga o lenei su'esu'ega e matua'i lu'iina ai le tele o va'aiga o fa'asoa kaponi i le lumana'i ma tu'u mai ai se fa'amatalaga taua mo le fa'atatauina o le fa'asaoina o le kaponi vaomatua o le lalolagi.

5. Mai ia Aperila ia Iuni 2020, o Aferika i Saute o loʻo faʻalagolago i tagata faʻatau na siitia mai le-33 i le-22, e tusa ai ma le (FNB), le uluai Faletupe a le Atunuʻu o Aferika i Saute.E ui lava ina faʻaleleia le tulaga, o le faʻailoga o loʻo i lona tulaga maualalo talu mai le kuata muamua o le 1993.

6. Ua fa'asa e le malo Meleisia le ulufale mai o le silia ma le 150000 tagatanu'u mai le 23 COVID-19 fa'amaonia mataupu mai le Iunaite Setete ma i latou e umia visa umi e pei o tagata auai i le Malaysia Second Home Program.

7. Siamani's DAX index tapunia 257.62 points, poo le 2.01%, ile 13100.28;O le FTSE index a Peretania na tapunia 138.32, poʻo le 2.39%, ile 5937.40;ma Farani's CAC40 index na tapunia 88.65, poo le 1.79%, ile 5053.72.

8.E te manaʻo e iloa pe faʻafefea ona aʻafia ituaiga faʻavaomalo lauiloa i le faʻamaʻi?

9. E foliga mai e le o iai le tui puipui o le coronavirus i luga o le maketi aʻo leʻi faia le palota lautele i le amataga o Novema, o le tala lea a Fauci, le faatonu o le US Institute of Allergy and Infectious Diseases, i le taimi lona 8 i le lotoifale.Ae o loʻo ia faʻaeteete ma le faʻamoemoe o le saogalemu ma le aoga tui puipui o le a maua i le faaiuga o lenei tausaga.I le taimi nei, e tolu tui COVID-19 i le Iunaite Setete ua ulufale i le vaega III faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga.Na fa’ailoa e Fauci e fa’apea, talu ai ua o’o atu le tele o tui puipui i le tulaga fa’ai’u, o lo’o fa’amoemoe le tele o tui puipuia e fa’amae’a tu’uina atu i luga o le maketi i le fa’ai’uga o lenei tausaga.E faigata ona vavalo le taimi tonu e sau ai tui.

10. A'o fa'aleagaina le lalolagi ile fa'ama'i COVID-19.O le Frankfurt International Book Fair, le fa'aaliga tele a le aufaipisinisi tusi i le lalolagi, na fa'ailoa mai i le 8 o le taimi fa'apitonu'u ua filifili e fa'aleaogaina le fa'aaliga tuusa'o i lenei tausaga ona o tapula'a o femalagaiga e mafua mai i le fa'ama'i, ma o le fa'aaliga atoa o tusi o le a faia i luga o le initaneti i le ogatotonu. -Oketopa.Ae ui i lea, o le German Book Award i lenei tausaga ma le German Book Industry Peace Award o le a faia pea i le Frankfurt City Hall ma le Wei Paul Cathedral i luma ma pe a uma le tusi.

 


Taimi fa'asalalau: Sep-11-2020

Maua Auiliili Tau

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou