CFM-B2F(pisinisi i falegaosimea)&24-itula Taimi Taimi
+86-591-87304636
O lo'o avanoa le matou faleoloa i luga ole laiga mo:

  • FA'aoga

  • CA

  • AU

  • NZ

  • UK

  • NO

  • FR

  • BER

E te fia iloa pe faʻafefea ona paʻu maketi faʻatau i luga o le laupapa i Europa ma le Iunaite Setete i le Aso Faraile?E te manaʻo e iloa le mafai ona faʻasalalauina o le fou coronavirus mutant O'Micron?E te manaʻo e iloa le aʻafiaga o faʻamaʻi lata mai i turisi i le lalolagi atoa ma atunuu eseese?Kind check CFM's news today .

1. Talu ai nei, na maua ai se ituaiga fou o le coronavirus fou i Aferika i Saute, ma ua vave ona faateleina le numera o mataupu.O le Ofisa o le Soifua Maloloina ma le Saogalemu na faamatalaina o se "sili ona leaga e oo mai i le taimi nei", ma le tele o polotini e sili atu nai lo isi mutants ma faaluaina le tele o suiga nai lo le malosi o Delta galu.O faʻamaumauga tetele e tolu o faʻatauga a Amerika na pa'ū i le Aso Faraile, faʻatasi ai ma le Dow i lalo 2.53%, le S & P 500 i lalo 2.27% ma le Nasdaq i lalo 2.23%.O le Faalapotopotoga o le Soifua Maloloina a le Lalolagi (WHO) na lisiina le B.1.1.529 o se "suiga e gauai i ai".Na pa'u le suau'u ma vaalele, United Continental Airlines na pa'u i le sili atu i le 9%, ae o le American Airlines ma le Delta Airlines na pa'u i le sili atu i le 8%.O faʻatauga faʻamaʻi faʻamaʻi na faʻateleina, oloa faʻalesoifua maloloina tuʻufaʻatasi na siitia i le sili atu i le 54%, GrameModerna e sili atu i le 20%, BioNTech e sili atu i le 14%, Novax Pharmaceuticals e toetoe lava 9%, ma le Pfizer e sili atu i le 6%.

2. Ua ausia e atunuu Europa se tulaga masani i luga o tulafono fou e taofiofia ai kamupani tekonolosi a Amerika, lea e mafai ona talia i le 2023. Na ausia e atunuu o Europa se tulaga masani i le Aso Tofi i luga o tulafono fou e taofiofia ai le au tekinolosi a Amerika, ma faamalosia i latou e faia nisi mea e mata'ituina mataupu faasolitulafono i luga o latou tulaga.O le a amata feutanaiga i le tausaga fou, ma e mafai ona talia tulafono fou i le 2023. Vestager, le komesina tauvaga a le EU, na tuʻuina atu ni seti se lua o tulafono, o le tulafono maketi numera ma le tulafono o auaunaga numera, lea e faʻatatau i le Amazon, Apple, Google. ma le Facebook.

3. I le 26th taimi faʻapitonuʻu, na faʻasalalau ai e le Faalapotopotoga o le Soifua Maloloina a le Lalolagi (WHO) o le galu fou B.1.1.529, muamua lipotia e Aferika i Saute, o le a faaigoaina "Omicron" ma lisiina o se "mutant e popole i ai" - o le vaega pito sili ona ogaoga o loʻo faʻaaogaina e le lala sooupu e siaki ai ia ituaiga eseese.O le Faalapotopotoga o le Soifua Maloloina a le Lalolagi (WHO) na lisiina le galu fou o se mutant e tatau ona popole i ai, ma o le fou fou o le coronavirus e ono sili atu ona pipisi nai lo Delta strain.

4. Na faia e le Faalapotopotoga o le Soifua Maloloina a le Lalolagi se fonotaga faʻafuaseʻi ma tuʻuina atu se faʻamatalaga o loʻo lisiina ai le novel coronavirus variant B.1.1.529 o se "mutant e popole i ai" ma faaigoa i le mataitusi Eleni "O'Micron" (O).O le mutant na muamua lipotia i le Faalapotopotoga o le Soifua Maloloina a le Lalolagi (WHO) i Aferika i Saute ia Novema 24, ma o le faʻataʻitaʻiga muamua na aʻafia i le fesuiaiga na aoina i le aso 9 o Novema. O le mutant o loʻo i ai le tele o suiga, o nisi o ia mea e popole ai.O suʻesuʻega muamua ua faʻaalia ai pe a faʻatusatusa i isi "mutant popole", o le mutant e taʻitaʻia ai le faʻateleina o le lamatiaga o le toe faʻamaʻi i tagata, ma o le numera o mataupu o le mutant ua faʻateleina i le toetoe o itumalo uma o Aferika i Saute.

5. Fai mai tagata popoto, o le suiga fou o le novel coronavirus, na maua muamua i Aferika i Saute, e foliga mai e sili atu le malosi nai lo le Delta virus;atonu na tupu mai i gasegase o le AIDS.

6. Na fa'amaonia aloaia e le malo Iapani le tala fa'atatau o tupe fa'aopoopo mo le tausaga fa'aletupe 2021 na folasia mai e le Matagaluega o le Puipuiga, lea e maualuga e 773.8 piliona yen, ma o le aofa'i o tupe fa'aalu faaletausaga mo le puipuiga na sili atu i le 6 trillion yen mo le taimi muamua.Fai mai le au suʻesuʻe, ua faʻateleina e Iapani lana paketi a le militeri mo le iva tausaga faʻasolosolo e ala i le faʻateleina o feeseeseaiga i nofoaga lata ane.O lenei faiga e le gata ina faʻamalosia ai le soʻotaga a Iapani ma Amerika, ae o loʻo luʻitauina pea le pito i tua o le faavae o le pacifist a Iapani ma gaioiga.

7. A o faʻaauau pea ona faʻaleleia le faʻamaʻi i Iapani, o loʻo feagai le au fai fale taʻele lautele ma le faʻafitauli o le maualuga o le tau o le suauu.Fai mai tagata o le alamanuia tau suauu i lenei tausaga e 50% sili atu nai lo le tausaga talu ai.E le gata i lea, o le le lava o tagata faigaluega i le tele o alamanuia ua faʻateleina.Ia Oketopa, o le numera o faʻasalalauga galuega i Iapani na faʻateleina i le 20% pe a faʻatusatusa i le vaitaimi tutusa i le tausaga talu ai, lea na siitia ai le numera o faʻasalalauga mo tagata faʻatau faleaiga i le 35% i lea tausaga ma lea tausaga, ma le faʻafaigaluegaina o chefs na faʻateleina i le toeitiiti 40. %.

8. Ua fuafua Iran e fa'ateleina le gaosiga o le kesi fa'alenatura i le 1.5 piliona kupita mita i le aso, fa'atasi ai ma le fa'amoemoe o le fa'ateleina o le suau'u i le 5 miliona paelo i le aso.O tupe fa'afaigaluega mai fafo i le vaega o le malosi e talia lelei.O le vaega lona 11 o le malae kesi a South Pars o le a tu'uina atu i le tausaga fou.

9. Ua faailoa mai e le kovana o le Setete o Niu Ioka o le Iunaite Setete ua lata ona ulufale atu le setete i se “faalavelave faalavelave faafuasei” o le faamaʻi o le COVID-19 ona o le siʻitia o le numera o siama o le coronavirus ma le falemaʻi, faapea ma popolega e uiga i mea fou na maua. pale fou mutants.O le aso 3 o Tesema e amata faamamaluina ai lea faamatalaga.

10. Mexico's National Geographic Bureau of Statistics: i le afa muamua o Novema, o le tau o le tau o le tau o Mekisiko na siitia i le 7.05% i lea tausaga ma lea tausaga, o le maualuga maualuga i le 20 tausaga ma sili atu i luga atu o lona 3% tau o le tau.Talu mai le amataga o lenei tausaga, ua faʻavavevave le tau o le tau o le tamaoaiga o Mekisiko, ma ua matua siʻitia tau o oloa gaosi, mea mataʻutia ma le malosi.

11. O le Turkish lira ua faʻaititia e tusa ma le 40% i le taimi nei i lenei tausaga, ma avea ai ma se tasi o tupe sili ona leaga i maketi o loʻo faʻaalia.E tusa ai ma faʻamatalaga na tuʻuina mai e le Turkish Bureau of Statistics, o le tau o le tau na latalata ile 20% ia Oketopa, ma o tau o meaʻai na siitia i luga atu o le 27% i lea tausaga ma lea tausaga, ma afaina ai aiga maualalo maualalo.

12. Fa'atasi ai ma le fa'alauteleina o le tuimotu o le "Black Friday" i totonu o le Iunaite Setete, o le tele o fa'atau oloa o lo'o ofoina atu fa'aitiitiga fa'aitiitiga i lalo o filifili sapalai utiuti.I le isi itu, o le "Cyber ​​Monday" faʻatauga faʻatauga ua tulaʻi mai o se malosiaga fou, lea e foliga mai e sili atu i le "Black Friday".O tupe faʻaalu i luga ole laiga ile Aso Faʻafetai i le Iunaite Setete e faʻamoemoe e tusa ma le $ 5.1 piliona i le $ 5.9 piliona, ma o le Cyber ​​Monday o le a sili ona tele faʻatau i luga ole laiga aso i le Iunaite Setete i lenei tausaga, ma tupe faʻaalu e faʻamoemoe e oʻo i se faamaumauga $ 11.3 piliona, e tusa ai ma le Adobe Adobe lipoti.O fa'atauga i luga ole laiga e fa'amoemoe e fa'atupula'ia le 10% i lea tausaga ma lea tausaga mai ia Novema 1 e o'o i le fa'ai'uga o le tausaga, e $207 piliona le aofa'i.

13. I le afa muamua o le 2021, na ausia ai e le tamaoaiga o Amerika le faʻatupulaia o le tauimasui e 6.5%, ae o le faʻatupulaia o le tamaoaiga o le US na faʻagesegese tele i le kuata lona tolu.A o latalata mai Tesema, na toe tulai mai le faafitauli o le taualuga o aitalafu, ma sa manaomia e le Iunaite Setete ona foia lelei le faafitauli o le taualuga o aitalafu.Le mafai ona "tapē le tumau le afi", afai o loʻo i ai se aitalafu aitalafu i luga o le US Treasuries, o le a avea ma se faʻamataʻu tele i maketi tau tupe a le lalolagi.

14. I lana lipoti lata mai, o le ofisa autu o fuainumera faamauina a Italia o loo valoia o le a paʻu le faitau aofaʻi o Italia i le tusa ma le 47.6 miliona i le 2070, e tusa ma le 20 pasene le maualalo nai lo Ianuari 2020. O le lipoti na taʻua o le suiga o se "faalavelave faʻafuaseʻi".Na taʻua e le aufaasālalau a Italia le lipoti i le 27th e faapea o Italia e tusa ma le 59.6 miliona ia Ianuari 2020, lea e faamoemoe e pa'ū i le 58 miliona i le 2030 ma oʻo atu i le 54.1 miliona i le 2050.

15. O maketi fa'atau oloa a Europa ma Amerika na pa'u i luga o le laupapa i le Aso Faraile, fa'atasi ai ma le Dow i lalo i le sili atu i le 900 points ma le tau o le suau'u fa'avaomalo ua pa'ū;sili atu atunuu Europa na maua mataupu Omicron, ma le Iunaite Setete ma le Iuni a Europa na tuuina atu tapulaa femalagaaiga i Aferika i Saute;le Economic Daily fai mai o le vevela o metacosmos, o le sili atu foi lea o le toʻa e manaʻomia;Na fa'amalosia e le National Energy Administration le pulega o le malosi i tulaga uma e fa'aagaga galuega fa'aola afi photovoltaic.O tulafono faatonutonu i le faatinoga o le Tulafono Tau Taa'a na toe teuteu, sikaleti eletise ma isi oloa fou tapaa na faatino e faasino i tulafono faatonutonu talafeagai i sikaleti;O tagata mama'i ma'i suka na talia tala lelei, ma na fa'aititia le tau o le inisalini i le averesi e 48%;Na taia Tesla e "se osofaiga a le ea".O faletupe faavaomalo na faʻaititia a latou tau faʻatatau i le 75% ma faʻamama uma a latou faʻasoa.

16. Ua faalauteleina e le malo o Rusia le aoga o le faiga o le tuusaunoaga o lafoga (Tax Free) pailate poloketi i le faaiuga o le 2022, na lipotia mai e le ofisa o talafou satelite a Rusia i le aso 29.Na amata ona faʻatinoina e Rusia se faiga tuusaunoaga lafoga i le 2018, sei vagana ai tagata tafafao maimoa mai sui o le Eurasian Economic Union (Eurasian Economic Union) o Belarus, Kazakhstan, Armenia ma Kyrgyzstan, e mafai ona toe faʻafoʻi le VAT i oloa uma na faʻatau e tagata mai fafo i Rusia.

17. Ua taofia e le Palemia Iapani Fumio Kishida uma tagata mai fafo mai le ulufale atu i Iapani mai le 0:00 i le aso 30 o Novema, ona o le fefe i le sosolo o le tala fou o le coronavirus O'Micron mutant, na lipotia mai e le Iapani Faasalalauga Asosi.

18. Fai mai le Faalapotopotoga o Tagata Tafafao Maimoa a Malo Aufaatasi o le lalolagi o turisi ua faamoemoe e leiloa le $2 trillion i le 2021 ona o le faamaʻi COVID-19.E ui lava ua fai si si'itia o turisi i nisi o eria, ae o le tulaga lautele o le toe faaleleia o loo "telegese ma maaleale".E tusa ai ma lenei faʻamatalaga, o le aofaʻi o tagata tafafao maimoa faavaomalo i le 2021 o le a 70% i le 75% maualalo nai lo le 2019, e tutusa ma le 2020.


Taimi meli: Nov-30-2021

Maua Auiliili Tau

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou