CFM-B2F(pisinisi i falegaosimea)&24-itula Taimi Taimi
+86-591-87304636
O lo'o avanoa le matou faleoloa i luga ole laiga mo:

  • FA'aoga

  • CA

  • AU

  • NZ

  • UK

  • NO

  • FR

  • BER

E te fia iloa pe o le a le pipisi o le mutant Initia?E te fia iloa le si'itia o le eletise eletise i Aferika i Saute?E te fia iloa faiga karantina a le malo o Korea i Saute? Kind check CFM's news today.

1. O le fono fou a le Fed o le a faia mai ia Iuni 15 i le 16. E toʻatele tagata suʻesuʻe e masani ona vavalo o le Fed o le a amata ona talanoaina le faʻaitiitia o le tele o faʻatauga o pone i le afa lona lua o lenei tausaga ma faʻatinoina i le tausaga a sau aʻo leʻi siitia tului. .E talitonu le JPMorgan e mafai e le Fed ona siitia tului vave nai lo le mea na faʻamoemoeina.Ona o le faʻaitiitia o le lamatiaga o le faʻamaʻi ma le faʻatupulaia o faʻamoemoega o tau, o le siʻitia o tului o loʻo faʻamoemoe e alu i luma i le faaiuga o le 2023.

2. O le a faʻalauiloa e le malo Iapani se suʻesuʻega faʻatauvaʻa i Apple ma Google, lea e sili atu nai lo le 90% o le maketi o le telefoni feaveaʻi a Iapani.E tusa ai ma faʻaiʻuga o le suʻesuʻega, e ono suʻesuʻeina e le malo Iapani le faʻamalosia o tapulaʻa e pei o tulafono e tetee atu i le monopoli.

3. Kovana o Texas: ua ia sainia se pili i luga o cryptocurrencies, lea e tuʻu ai cryptocurrencies i lalo o le Texas uniform Commercial Code e avea o se fefaʻatauaʻiga malupuipuia.O le tulafono o loʻo tuʻuina atu ai se faʻamatalaga aloaia o le faaupuga "cryptocurrency", o loʻo faʻamatala mai ai taʻiala mo kamupani faʻapitoa i le setete, ma fuafua pe a maua e se tagata le aia tatau i se cryptocurrency ma pe a ia pulea le tupe.

4. O le a faia e le malo Iapani se suʻesuʻega o le maketi telefoni feaveaʻi e faʻamautinoa ai pe iai ni faʻalavelave i le tauvaga talafeagai.I le maketi a Iapani o loʻo faʻaogaina le telefoni feaveaʻi, Apple ma Google o le Iunaite Setete o loʻo i ai sea maketi e silia ma le 90%.

5. Malo o Korea i Saute: amata mai ia Iulai 1, o le a faʻatinoina faiga faʻamaonia e aunoa ma se ulufale mo tagata ulufale.A mae'a fa'auma tu'uga mana'omia mo tui i le atunu'u lava e tasi i fafo atu o le atunu'u ma a mae'a le 14 aso, e mafai ona e talosaga mo le tu'usaunoaina mai le ulufale i karantina pe a e alu i Korea i Saute.

6. I le afiafi o Iuni 13, taimi i le lotoifale, Naftali Bennett, taitai o le vaega taumatau a Isaraelu, ma le malo soofaatasi e valu-vaega taʻitaʻia e Yair Lapid, le taitaifono o le Future Party, na pasia le palota a le palemene o le talitonuina, ma Na faatautoina Bennett e avea ma palemia lona 13 o Isaraelu.E afe ma afe o Isaraelu na potopoto i Tel Aviv e faamanatu le faavaeina o le malo fou o Isaraelu ma faafiafiaina le faamavaega a le Palemia muamua o Benjamin Netanyahu i lipine, siva ma le fiafia.

7. Rusia i aso nei: a o faʻateleina le mataʻituina o le cryptocurrency, o le numera o malware o loʻo taumafai e manuia mai ai ua faʻateleina foi.O lenei taufaamataʻu saogalemu na amata i le afa lona lua o le 2020 ma faʻaauau pea i le 2021. E tusa ai ma se lipoti na tuʻuina atu e le ESET, o se kamupani saogalemu i luga ole laiga, i totonu o masini faʻatau na te mataʻituina, o tagata faʻatau Rusia o loʻo sili ona vaivai i osofaʻiga leaga e fesoʻotaʻi ma cryptocurrency, faʻamaumauga mo. 8.9 pasene, sosoo ai ma Thailand ma Peru, e tusa ma le 5.6 pasene ma le 5.3 pasene.

8. Ua fuafua le US Food and Drug Administration e faʻaumatia vaega e lua o tui Johnson COVID-19 na gaosia e se fale gaosi oloa i Baltimore, ma le aofaʻi e oʻo atu i le 10 miliona tui, o le tala lea a CNN ia Iuni 11, ma taʻua ai punaoa masani i le mataupu.

9. Inisitituti suʻesuʻega Initia: o le mutant strain o loʻo pipisi pea i tagata tui.O loʻo faʻamalamalamaina na faia e le au suʻesuʻe se suʻesuʻega faʻataʻitaʻiga o siama o le 36 tagata gasegase o loʻo aʻafia pea ina ua uma ona tui.O faʻaiʻuga na faʻaalia ai e 23 tagata na aʻafia i faʻamaʻi suiga, e tusa ma le 63% o le aofaʻi.Mai le 36 o gasegase, 19 na maua na o le tasi le tui o le tui, ma le 17 ua maeʻa uma tui e lua o le tui.E talitonu le au suʻesuʻe o lenei mea e taʻu mai ai o le mutant strain o loʻo faʻateleina pea le pipisi i tagata tui.

10. Johannesburg, le taulaga tele i Aferika i Saute, na faasilasilaina le siitia o le 14.59% mo le eletise;6.8% mo le vai;6.8% mo le tumama;ma le 4.3% mo lapisi.Fai mai tagata o le lotoifale o le siitaga e sili atu le maualuga nai lo le tau o le tau, o se siitaga e le taliaina.


Taimi meli: Iuni-15-2021

Maua Auiliili Tau

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou