CFM-B2F(pisinisi i falegaosimea)&24-itula Taimi Taimi
+86-591-87304636
O lo'o avanoa le matou faleoloa i luga ole laiga mo:

  • FA'aoga

  • CA

  • AU

  • NZ

  • UK

  • NO

  • FR

  • BER

E te fia iloa e uiga i tui puipui i atunuu eseese?E te fia iloa le siitaga o Tepco?E te fia iloa faamatalaga tau tupe a le Iunaite Setete?Kind check CFM's news today .

1. O le lira na mafatia i se faʻatauga tele ina ua uma ona faʻailoa e le Peresetene Turki Recep Tayyip Erdogan 10 amepasa i Sisifo "e le taliaina".I le aso 25 o Oketopa, na pa'ū ai le Turkish lira i le 2% i taimi uma e faʻatatau i le tala ina ua maeʻa le paʻu i le vaiaso talu ai.O le Turkish lira ua pa'u toetoe lava 25% e faasaga i le tala i lenei tausaga, ma avea ai ma tupe sili ona leaga i maketi o loʻo tulaʻi mai.

2. Ua tuʻuina atu e le au ofisa i le National counterintelligence and Security Center (NCSC) se lapataiga malosi e tatau i le US ona faatumauina se tulaga taʻutaʻua i tekinolosi autu e lima, e aofia ai le atamai faʻapitoa, quantum computing, biotechnology, semiconductor ma autonomous system, pe a manaʻo e faatumauina. lona tulaga o se malo malosi.Na lafo foi e le lala sooupu le vai palapala ia Saina, fai mai "o tagata tauva e pei o Saina o loo taumafai e 'gaoi' uma i latou."

3. Yelena Bulmstrova, sui taʻitaʻifono o le komiti a Gazprom ma le pule sili o Gazprom, na fai mai i se tusiga i le mekasini a le kamupani e faapea o Gazprom na tuʻuina atu le 7,1 piliona kupita mita o le kasa masani i Saina mai ia Ianuari ia Setema i lenei tausaga e ala i le pipeline Siberian Power.Fai mai Bulmstrova o loʻo i ai pea nisi o galuega faʻamoemoe e tuʻuina atu le kesi paipa a Rusia i Saina o loʻo suʻesuʻeina.

4. Korea i Saute "Asia Daily": i le kuata lona lua, e ono kamupani faʻasalalau faʻavaomalo, e pei o Netflix, na maua ai le 78.5% o fefaʻatauaiga i luga o fesoʻotaʻiga i Korea i Saute ma Iapani, ae e leʻi totogiina e le aufaipisinisi mai fafo se sene mo le faʻaogaina o fesoʻotaiga.O le a matou talanoaina le le tonu i totogifuapauina mo le faʻaogaina o fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga ma faʻalauteleina le faʻatulagaina o pili talafeagai.

5. O le fono lona 26 a Malo Aufaatasi mo suiga o le tau o le a faia i Peretania mai le aso 31 o Oketopa e oo i le aso 12 o Novema, o le uluai fonotaga talu mai le faatinoina o le Maliega Paris.Na lipotia mai i le aso 24 o Oketopa e faapea, a o faamaluluina e Pasila lona tulaga i le Mataupu VI o le Maliega a Paris, o le konafesi o le tau na faamoemoe e ausia se maliega i luga o le maketi o maketi o le lalolagi, lea na avea foi ma tulaga maualuga o le konafesi o le tau.

6. A fa'atusatusa i le amataga o le tausaga, ua fa'amoemoe o le a maualuga le si'itia o tau o le eletise o lo'o nonofo ai kamupani tetele e fa a Iapani, e aofia ai le Tokyo Electric Power, Kansai Electric Power, Central Electric Power ma Kyushu Electric Power Company, o le a maualuga le si'itia ia Novema, o lea Tokyo Eletise Malosiaga o le ai ai le siʻitia sili ona maualuga o le 17%.Ole tau ole eletise a Iapani ole a siitia ile averesi ile 13% ia Novema pe a faatusatusa ile amataga ole tausaga nei.I lalo o le siisii ​​o tau o le suauu, o le maualuga o le faalagolago o kamupani eletise i le eletise, o le maualuga foi lea o le maualuga o le tau o le eletise.

7. E tusa ai ma faʻamaumauga na tuʻuina mai e le US Treasury i le aso 22, o le paʻu o le paketi a le malo tele o Amerika na oʻo atu i le 2.77 miliona tala Amerika i le tausaga faʻaletupe 2021 (Oketopa 1, 2020 e oʻo ia Setema 30, 2021), mai le faʻamaumauga 3.13 miliona tala i le tausaga talu ai. tausaga fa'aletupe.

8. E tusa ai ma faʻamaumauga mai le Pan American Health Organization (PAHO) i le aso 1 o Oketopa, i Chile ma Ekuatoa, o Saina na faʻatatau i le 65% ma le 60% o tui puipui i atunuu e lua, i le faasologa;i Polivia, Iurukuei ma isi atunuu, o Saina na sili atu ma le afa o tui.I le taimi nei, ua faʻatagaina tui Saina mo faʻalavelave faʻafuaseʻi i le tele o atunuu Latina Amerika, e pei o Pasila, Chile, Mekisiko, Atenitina, Peru ma isi.E oʻo mai i le taimi nei, ua tuʻuina atu e Saina le 1.2 piliona tui ole tui ole COVID-19 ma le vai mataʻutia i le silia ma le 100 atunuu ma faʻalapotopotoga faʻavaomalo, ma ua fausia pe o loʻo faʻagasolo i le fausiaina o nofoaga e faʻatumu ai tui ma nofoaga autu o le gaosiga o tui i totonu ole 15 atunuu.ma tu'uina atu lagolago fa'atekinisi tutusa i atunu'u o lo'o mana'omia le felagolagomai tui.


Taimi meli: Oke-26-2021

Maua Auiliili Tau

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou