CFM-B2F(pisinisi i falegaosimea)&24-itula Taimi Taimi
+86-591-87304636
O lo'o avanoa le matou faleoloa i luga ole laiga mo:

  • FA'aoga

  • CA

  • AU

  • NZ

  • UK

  • NO

  • FR

  • BER

E te fia iloa le tulaga o tui i atunuu eseese?E te fia iloa le aʻafiaga o le faʻamaʻi i le tamaoaiga faʻavaomalo?Kind check the CFM's news today .

1. A maeʻa le aʻafiaga o le faʻamaʻi o le COVID-19, o fefaʻatauaʻiga a le lalolagi o le a faʻaolaina ai se malosi malosi ae le tutusa le toe faʻaleleia, faʻatasi ai ma fefaʻatauaʻiga i le lalolagi e faʻamoemoe e faʻatupulaia i le 8 pasene i le 2021. I le 2020, o le aʻafiaga o le faʻamaʻi i luga o fefaʻatauaiga o oloa e eseese mai itulagi i lea itulagi, faatasi ai ma oloa faaulufale mai ma auina atu i fafo ua matua pa'u i le tele o itulagi.E na'o Asia na o le pau lea o le fa'ailoga, fa'atasi ai ma oloa fa'atau atu na si'itia i le 0.3 pasene ma oloa fa'aulufale mai na pa'u i lalo i le 1.3 pasene.

2. Iapani a le Matagaluega o le Puipuiga na faasilasilaina i le 4th na maua e le Maritime Self-Defense Force le ono vaa o le Liberation Army o tagata Saina, e aofia ai vaa Liaoning, 470 kilomita i sautesisifo o motu o alii ma tamaitai i Nagasaki Prefecture i le tusa o le 8: 00 am i le aso 3.I le faaopoopo atu i le vaa Liaoning, o isi vaʻa e lima o le 055 faʻaumatia Nanchang, o le 052D faʻaumatia Chengdu ma Taiyuan, o le 054A frigate Huanggang, ma le 901 tuʻufaʻatasia sapalai o le Hulunhu.Mulimuli ane, na o atu vaa e ono i saute ma folau atu i le vasa i le va o Okinawa ma Miyako i le Vasa Pasefika.

3. Ua fa'ailoa mai e le malo o Peretania o le a latou fa'ata'ita'iina se faiga fa'avae "tusifolau tui" i Egelani e fa'amautinoa ai le toe fo'i saogalemu mai o ta'aloga tetele ma isi fa'alavelave tetele i totonu.O le pasi o tui o le a iai faʻamatalaga e uiga pe na tuʻuina, pe na faʻataʻitaʻi talu ai nei i le novel coronavirus ma faʻamaonia le leaga, ma pe na faia tui puipuia.

4. Ua fa'amauina e Rusia le tui puipui muamua o le coronavirus i le lalolagi mo manu ma o le a amata le gaosiga tele ia Aperila.O suʻesuʻega faʻapitoa o le tui na amata ia Oketopa i le tausaga talu ai, e aofia ai taifau, pusi, alope arctic, minks ma alope, e tusa ai ma le Russian Animal and Plant Health Supervision Service.O faʻaiʻuga na faʻaalia ai o manu uma na tuʻuina i le tui na maua ai le coronavirus antibodies i le 100%.

5. Na avea Italia ma atunuu muamua i Europa na faʻamalosia tagata faigaluega soifua maloloina e tuʻiina le COVID-19 ia Aperila 2, taimi i le lotoifale.O se tulafono fou i totonu o le atunuu o loʻo faʻamaonia ai le faʻamalolo o tagata faigaluega soifua maloloina mo le tasi le tausaga pe afai latou te mumusu e fai se tui.

6.NASA: o le Jet Propulsion Laboratory na faʻasalalau i luga o lana faʻasalalauga faʻasalalauga faʻasalalau o le malaga muamua a le Martian helicopter Smart ua tolopoina ia Aperila 11. O le Martian helicopter na fuafua e ave i le aso 8 o Aperila, ae o le mafuaaga o le tuai e leʻi faailoa atu.

7.US: totogi totogi e le o ni faatoaga na siitia e 916000 ia Mati, faatasi ai ma se siitaga fuafuaina o le 650000, pe a faatusatusa i le siitia muamua o le 379000;o le fua faatatau o le leai o ni galuega e 6%, pe a faatusatusa i le 6% ma le tau muamua o le 6.2%.

8.LG Electronics o Korea i Saute na fa'alauiloa aloa'ia le taofia o lana pisinisi telefoni fe'avea'i i le taimi lona 5 i le lotoifale.Fai mai LG Electronics, i le feagai ai ma le faʻateleina o tauvaga faʻapisinisi ma le faʻaitiitia o le faʻatinoga, o le a toe faʻaleleia e le kamupani lana faʻalapotopotoga faʻapisinisi, faʻaoga lelei atili punaoa i totonu ma taulaʻi i lana pisinisi autu.

9. A'afia i le fa'ama'i, o le fa'agaioia o faleoloa telefoni fe'avea'i i luga o auala uma i Korea i Saute o lo'o fa'asolosolo mai le leaga i le leaga.i lalo o le mamafa o le ola, o nisi faleoloa telefoni feaveaʻi ua faʻaleleia lo latou atamai ma faʻalauiloa masini faʻatau otometi feaveaʻi.I le taimi nei, o le numera o faleoloa telefoni feaveaʻi i Korea i Saute ua paʻu mai le sili atu i le 20,000 i le 2014 i le tusa ma le 12000, ma o le numera o tagata faigaluega ua sili atu nai lo le afa.

10. Faletupe a Iapani: o le vaega muamua o le faʻamaoniga-o-manatu o le Faletupe o Iapani tupe numera na amata ia Aperila 5. O le faʻataʻitaʻiga i luga o le mataupu, tufatufaina ma le toe faʻaolaina o tupe numera e le faletupe tutotonu o le a faʻaauau pea seia oʻo ia Mati 2022.


Taimi meli: Apr-06-2021

Maua Auiliili Tau

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou