CFM-B2F(pisinisi i falegaosimea)&24-itula Taimi Taimi
+86-591-87304636
O lo'o avanoa le matou faleoloa i luga ole laiga mo:

  • FA'aoga

  • CA

  • AU

  • NZ

  • UK

  • NO

  • FR

  • BER

E te fia iloa e uiga i Ta'aloga Olimipeka a Tokyo?E te iloa le talafou na tuua e Messi le 'au?Kind check CFM's news today .

1. I se tautalaga i luga o le televise, na faasilasila ai e le Palemia Meleisia Muhitin e faapea o nisi o tapulaʻa mo i latou ua maeʻa tui puipui o le a faʻamalieina i vaega o loʻo ulufale i le vaega lona lua ma le tolu o le Fuafuaga Faʻaleleia a le Atunuʻu, e aofia ai le faʻatagaina o taumafataga, faʻamalositino faʻamalositino, intra. -malaga a le setete, ma isi.O i latou ua maeʻa tui e faʻatagaina foi ona taofia i le fale pe a maeʻa ona ulufale i Malaysia.

2. Sa i ai se isi tetee tetee i le tui puipui i Peretania i le aso 9, faatasi ai ma nisi o tagata tetee na taumafai e osofaʻia le nofoaga autu o le televise a le BBC i West London e tetee i tusifolau tui ma tui a tamaiti, na lipotia e le Independent.Vitio i luga o ala o faasalalauga faaleagafesootai na faaalia ai se vaega o tagata tetee o loo taumafai e soli tapulaʻa a leoleo i le ulufale atu i le fale ma feteʻenaʻiga mataʻutia ma leoleo, lea na alalaga ai le au tetee "maasiasi" ma faitio e uiga i le lipoti a le BBC i luga o le tusifolau tui, fai mai "e leʻi saunia saʻo. faamatalaga”.

3. WSJ: ona o le tolopoina, o le fausiaina o nofoaga ma le aʻafiaga o le faʻamaʻi COVID-19, o Taaloga Olimipeka a Tokyo atonu o Taaloga Olimipeka "sili ona taugata" i le talafaasolopito.E $15.4 piliona le tau o taaloga, ae o le tele o suetusi a le malo o Iapani na faaalia ai o le uluai paketi fuafuaina mo taaloga a Tokyo e na o le US$7.4 piliona, ae o tupe faaalu moni e ono faaluaina.

4.Spanish football club Barcelona na tuʻuina atu se faʻamatalaga i luga o lana upega tafaʻilagi aloaia e faʻamaonia ai o le a tuua e le aliʻi Atenitina Lionel Messi le 'au ma o le a le toe taalo mo le kalapu.E ui lava o le kalapu ma le Messi ua oʻo i se maliliega e sainia se konekarate fou, ona o le tulaga tau tupe ma faiga faʻavae La Liga, e pei o le faʻatapulaʻaina o totogi kalapu ma isi mafuaaga, e le mafai e itu e lua ona faʻatinoina aloaia le maliliega ma maeʻa le resitalaina o tagata taʻalo.O le konekarate mulimuli a Lionel Messi ma Barcelona, ​​e tusa ma le 550 miliona Euro, na muta ia Iuni 30 ma ua le mafai ona toe faafou lana konekarate ma le kalapu.

5.Us: totogi e le o ni faatoaga na siitia e 943000 ia Iulai, o le siʻitaga sili ona tele talu mai Aperila i le tausaga talu ai, faʻatasi ai ma le faʻatupulaia o le 858000, faʻatusatusa i le siʻitaga muamua o le 850000;o le fua faatatau o le leai o ni galuega e 5.4 pasene, ma e tusa ma le 5.7 pasene ma le tau muamua o le 5.9 pasene.

6.The Guardian: o le saoasaoa o le tuʻuina atu o uila uila eletise i totonu o le taulaga e 40% vave atu nai lo loli.O uila uta eletise e mafai ona ave 10 pusa i le itula, ae na o loli e mafai ona ave na o le 6. Ua fautua mai le au suʻesuʻe e tatau i malo ona faʻaitiitia le lafoga faʻaopoopo i luga o uila eletise.

7. [Wall Street News] na sainia e le White House se poloaiga faʻapitoa e faʻatulagaina ai le leai o se faʻatauga o taʻavale e avea ma faʻamoemoe o le 50% o taavale fou faʻatau atu i le 2030 ma faʻatūina tulafono fou e faʻaosoina taavale e faʻaitiitia ai le filogia i le 2026. o le a manaʻomia ai le faitau piliona o tupe a le malo.

8. E tusa ai ma le CNN, ua lipotia e le Iunaite Setete le tulaga muamua o le siama o le Ramda virus na lipotia e Peru i le tausaga talu ai.E tusa ai ma le Global Initiative for Influenza faʻasoa faʻamatalaga, o le faʻamaʻi sili ona tele i le lalolagi ma tala fou coronavirus faʻamaumauga, e 1060 mataupu o le COVID-19 na mafua mai i le faʻamaʻi "Ramda" i le Iunaite Setete.

9. Yonhap: mulimuli ia Me, na toe maua ai se mataupu o le fiva puaa masani a Aferika i se faatoaga puaa i le Itumalo o Gaocheng, Gangwon do, Korea i Saute i nai aso talu ai.E sili atu nai lo le 2400 puaa na tausia i totonu o le lafu puaa, ma e leai se faʻamaʻi na maua i isi faga puaa i totonu ole radius o le 3 kilomita.O matagaluega fa'atatau ua fa'atinoina le fa'amama, fa'amama ma isi gaioiga i luga o le fa'atoaga puaa.

10. O le afaina o le mutant novel coronavirus delta strain i Southeast Asia ua afaina ai le vaega o gaosiga o le itulagi, faʻalavelaveina le sapalai o oloa i le lalolagi atoa e pei o totigilima paʻu, semiconductor ma taʻavale taʻavale, ma lamatia ai le toe faʻaleleia o le tamaoaiga o le itulagi.O gaioiga faapisinisi i le tele o tamaoaiga o Asia i Sautesasae na paʻu malosi ia Iulai.Ua lapataia e le aufaipisinisi e faapea, o le maualalo o tui i nisi o atunuu i Sautesasae o Asia ma le le mautonu o tapulaa e ono faaauau pea, ma tuu ai le mamafa i le tuputupu aʻe lata mai.


Taimi meli: Aukuso-10-2021

Maua Auiliili Tau

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou