CFM-B2F(pisinisi i falegaosimea)&24-itula Taimi Taimi
+86-591-87304636
O lo'o avanoa le matou faleoloa i luga ole laiga mo:

  • FA'aoga

  • CA

  • AU

  • NZ

  • UK

  • NO

  • FR

  • BER

E te fia iloa e uiga i vevesi na mafua mai i le faʻamaʻi i isi atunuu?E le gata i lea, o le a le eseesega o le tali atu i le puipuiga i le va o itupa?Pe na i ai atunuu i lalo o ituaiga uma o omiga i lalo o le faʻamaʻi?

1. Ua fuafua le Palemene Europa e faia ni faamasinoga e valaaulia ai le Pule Sili o Amazon, Apple, Facebook ma le Google's Alphabet e auai i se taumafaiga e taofiofia le malosi o kamupani tetele a Amerika.I masina o lumanaʻi, o le a fautuaina e le Palemene Europa se talosaga a le Komisi Europa, lea e manaʻomia ai kamupani e tauva faʻatasi ma a latou tagata tauva ma faia nisi mea e faʻatautaia ai tala fou i luga ole laiga ma mea leaga, pe feagai ma sala tupe tetele.

2. I le 2020, o le tau o fefaʻatauaiga o fale a le atunuʻu i Korea i Saute na siitia i le 5.36%, o le faʻaopoopoga sili lea i le iva tausaga.I le 2021, na faʻaauau pea ona siʻitia tau o fale i Korea i Saute, faʻatasi ai ma tau o fale i le laumua o loʻo siʻitia 0.31% masina-ma-masina i le vaiaso lona tolu o Ianuari, o le maualuga i le valu tausaga ma le valu masina.

3. Failautusi o le Soifua Maloloina a Peretania: o le taofiofia o le faʻamaʻi pipisi i Peretania atoa ua faʻaititia ai le numera o faʻamaʻi pipisi fou, ae o loʻo i lalo o le mamafa tele le faiga o le soifua maloloina a Peretania.O loʻo vave tele mo faʻamaumauga ole faʻamaʻi ole COVID-19 e lava le maualalo e tuʻu ai le pule.

4. O le malo o Nouei, le tupe sili a le lalolagi e $1.078 trillion i aseta penisione a le lalolagi i lalo o le pulega, o loʻo sailia ni tagata faʻatau Saina.E le gata i lea, o le aufaipisinisi i fafo e pei o penisione a Kanata e leʻi leva ona faʻatautaia suʻesuʻega e faʻaulu mai ai tagata Saina faʻafaigaluega tupe.

5.Washington, DC: aveese le faʻasaina o le 'ai i totonu o faleʻai ma faʻatagaina faleaiga i totonu o le lotoifale e 'ai i totonu ma le gafatia i totonu o le 25%.O le poloaiga na amata faamamaluina i le 5: 00am i sasaʻe i le aso 22 o Ianuari, na faʻamutaina aloaia ai le faʻatapulaʻaina o le masina o taumafataga i totonu o loʻo faʻasalalauina e le COVID-19 i Uosigitone, DC.

6.U S: ia Ianuari, o le tau muamua o le PMI o Markit fale gaosi oloa na ausia se faamaumauga maualuga o le 56.5, faatasi ai ma le tau muamua o le 57.1;o le tau muamua o le PMI o le alamanuia tautua o le 57.5, faʻamoemoeina 53.6, ma le tau muamua o le 54.8.

7. Talu ai nei, na toe tulai mai ai foi ni tetee tetele i le tele o vaega o Netherlands e faasaga i faiga fou a le malo mo le puipuia o faamai, faatasi ai ma le au tetee o le togiina o mea faapapa ma isi oloa matautia i leoleo ma susunu ai se nofoaga autu e suesue ai le coronavirus i totonu o se aai i le taulaga. totonugalemu Netherlands.I le taimi nei, ua silia ma le 240 tagata ua taofia.

8. O le tusi talaaga Saienisi na lolomiina se pepa na saunia e Takahashi Takehiro ma isi mai le Matagaluega o Immunobiology, Yale University School of Medicine, e taulaʻi i "eseesega o alii ma tamaitai i le tali atu i le puipuiga".Na maua e le au suʻesuʻe i totonu o tagata gasegase fou o le coronavirus, o tane e 1.7 taimi sili atu le lamatia o le oti nai lo tamaitai.O le mafua'aga autu o le chromosome o feusuaiga: o le X chromosome o loʻo faʻapipiʻiina se numera tele o kenera taua e fesoʻotaʻi ma puipuia.

9. Ua soloia e le Ofisa o Mea'ai, Fomai ma Fualaau Fa'asaina a Korea i Saute le laisene o le Innotox, o le botulinum toxin type A na gaosia e le Kamupani Medetuo a Korea i Saute, mo le fa'aseseina o mea fa'ata'ita'i.O le fua na amata faamamaluina i le aso 26, ma o loʻo faʻasalalau foʻi oloa faʻapitoa i Saina.I pisinisi faʻapitoa i Saina, ua faʻaliliuina o le Meditux, o ana oloa oona botulinum e masani ona taʻua o le "pauta" ma "fagu auro laiti".Ua lipotia mai o le botulinum toxin, lea e lauiloa foi o le botulinum toxin, e masani ona fai mai o le elemene o le nila fa'aitiiti foliga.(faʻavae i luga o le 2019, o le maketi mo Botox i Korea i Saute na oʻo i le 150 piliona won, poʻo le 880 miliona yuan. I le avea ai ma kamupani muamua i Korea i Saute na maua se laisene mo Botox, Meditol o loʻo i ai se sea maketi o le 36%.)

 


Taimi meli: Ian-26-2021

Maua Auiliili Tau

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou