CFM-B2F(pisinisi i falegaosimea)&24-itula Taimi Taimi
+86-591-87304636
O lo'o avanoa le matou faleoloa i luga ole laiga mo:

  • FA'aoga

  • CA

  • AU

  • NZ

  • UK

  • NO

  • FR

  • BER

E te fia iloa e uiga i suiga o siama eseese?E te fia iloa le barometer o fefaʻatauaiga i oloa?E te fia iloa atili e uiga i le Champions League?Kind check the CFM's news today .

1. Faʻasalalau faʻasalalau mai fafo na faʻaalia ai na galulue faʻatasi le US National Security Agency ma le atamai a le militeri Danish i le va o le 2012 ma le 2014 e mataʻituina galuega a tagata ofisa sinia e pei o Suetena, Nouei, Siamani ma Farani.Matagaluega o Mataupu Tau le Va i Fafo: o mea moni ua faʻamaonia pea o le Iunaite Setete ua lauiloa o le numera tasi o le lalolagi "Matrix" ma o se gaoi tele.O ona liki e aofia ai e le gata i tagata tauva, ae o Amerika lava paaga, ua avea ai ma matai o le tele-tele, le faʻalogo faʻalogo.E oo lava i le au uo a Amerika fai mai e le taliaina lenei mea.O lenei mea ua faʻaalia atoatoa pe moni mo le Iunaite Setete le tausia o le saogalemu i luga o le initaneti, e taofia ai tagata tauva, tausia le saogalemu o paaga, ma ia faatumauina lona lava pule.

2. O le aofaʻi o tagata na matamata i le Europa Champions League e ala i taʻaloga PP na oʻo atu i le 56.19 miliona, ma o le averesi o tagata i le taʻaloga na oʻo atu i le 449000, o se faʻaopoopoga o le 4% i le vaitaimi tutusa i le tausaga talu ai.O ta'aloga e tolu e sili ona matamata i ai o Manchester City VS Chelsea (6.43 miliona), Liverpool VS Real Madrid (3.76 miliona) ma Barcelona VS Juventus i le taamilosaga lona ono o le Champions League Group G (2.57 miliona).

3. WTO: o le "barometer of trade in goods" lata mai o loʻo faʻaalia ai o le tau o le tau o fefaʻatauaʻiga o oloa i le lalolagi e 100 i luga aʻe o le faʻailoga, e oʻo atu i le 109.7.O fefa'ataua'iga a le lalolagi i oloa ua toe fa'aleleia lautele ma ua fa'avavevave le fua o fefa'ataua'iga.O fefa'ataua'iga a le lalolagi i oloa o le a fa'aauau pea ona toe fa'aleleia i lenei tausaga pe a mae'a sina pa'u puupuu ma loloto i le kuata lona lua o le tausaga talu ai.I le taimi lava e tasi, o loʻo lapatai mai o tui COVID-19 e tuai i itu uma o le lalolagi, aemaise lava i atunuʻu matitiva, ma o le toe tulaʻi mai o le faʻamaʻi COVID-19 o le a faʻaleagaina ai le faagasologa o fefaʻatauaiga.

4. Na faasilasila mai e le Palemia o Iapani Yoshiwei Suga e faapea o Tokyo, Osaka Prefecture ma isi itumalo e iva e faalautele le vaitaimi o le faatinoga o le "Ta'utinoga Faafuase'i", mai le taimi muamua o Me 31 seia oo ia Iuni 20. O Taaloga Olimipeka a Tokyo na ulufale atu i le laasaga sauniuni mulimuli i le feagai ai ma le masalosalo.Pe o le a toe tolopo le Taaloga Olimipeka a Tokyo, fai mai le Kovana o Tokyo Koike Yuriko e matua faigata lava.

5. Peretania Palemia Johnson ma lana uo Symonds faaipoipo i Westminster Abbey i le 29th taimi i le lotoifale, na lipotia e le BBC i le 30th.Na faʻamaonia mai e le failauga o Downing Street o le faaipoipoga, na faia i le aoauli o le 29th taimi faʻapitonuʻu, o se "sauniga laiti".Ua lipotia mai o Johnson o le uluai palemia Peretania na faaipoipo i le taimi o lana nofoaiga i le lata i le 200 tausaga, ma o le lona tolu foi lea o faaipoipoga a Johnson.

6.WTO: o le "barometer o fefaʻatauaʻiga i oloa" sili ona lata mai o loʻo faʻaalia ai o le tau o fefaʻatauaʻiga o oloa i luga o le 100 i luga aʻe o le faʻailoga, e oʻo atu i le 109.7, faʻatasi ai ma le toe faʻaleleia atili o fefaʻatauaʻiga i le lalolagi atoa i oloa ma le faʻateleina faʻalauteleina o le fua o oloa. fefa'ataua'iga.O fefa'ataua'iga a le lalolagi i oloa o le a fa'aauau pea ona toe fa'aleleia i lenei tausaga pe a mae'a sina pa'u puupuu ma loloto i le kuata lona lua o le tausaga talu ai.I le taimi lava e tasi, o loʻo lapatai mai o tui COVID-19 e tuai i itu uma o le lalolagi, aemaise lava i atunuʻu matitiva, ma o le toe tulaʻi mai o le faʻamaʻi COVID-19 o le a faʻaleagaina ai le faagasologa o fefaʻatauaiga.

7. I le aso 28 o Me, na taʻua ai e le Failautusi o le Soifua Maloloina a Peretania Hancock i le aso 27, o le 3/4 o mataupu fou o le COVID-19 i Saina na mafua mai i suiga o loʻo maua i Initia, ma o le faʻamaʻi i Egelani na faʻaalia ai faʻailoga o le toe faʻaleleia ina ua uma le lautele. faiga tapunia, e tusa ai ma lipoti a le aufaasālalau a Peretania.O Egelani na faʻatulaga e tatalaina ia Iuni 21 "atonu e tatau ona faʻatali".

8. I le aso 28 o Me, taimi fa'apitonu'u, na tu'iina ai e le Komiti o le Olimipeka Filipaina tagata ta'aalo o lo'o sauni mo Ta'aloga Olimipeka a Tokyo e fa'asaga i le Sinopec COVID-19 a Saina.Vince Dison, sui faatonu aoao o le malo Filipaina i le tali atu i le COVID-19 faʻamaʻi, fai mai o le tuiina o tagata taʻalo e faasaga i le COVID-19 o se faiga taua e puipuia ai tagata taʻalo.Ou te fia faafetai atu ia Saina mo le saunia o tui COVID-19 i se taimi talafeagai e mautinoa ai le sologa lelei o le faatinoga o le polokalame tui Filipaina.

9. Na lipotia e le Nikkei Asia Review ia Me 28 e faapea, i le fa tausaga i le 2019, o le aofaʻi o tagatanuu Iapani ma le aufaigaluega i faʻalapotopotoga faʻavaomalo na ausia le faʻatupulaia numera lua, ae o le numera o le aufaigaluega a Saina na faʻatupulaia vave.E tusa ai ma faʻamaumauga a Malo Aufaatasi, e oʻo atu i le faaiuga o le 2019, o tagatanuu Iapani na umia 912 tomai faʻapitoa poʻo maualuga atu i faʻalapotopotoga faʻavaomalo, o se faʻaopoopoga o le 23 pasene i luga o le 2015 ma toetoe a faaluaina le numera i le 2001. I le faʻatusatusaga, 829 galuega tutusa na faia e Saina. tagatanuu i le faaiuga o le 2019, o se siitaga e 41 pasene nai lo le 2015.

 

 


Taimi meli: Iuni-01-2021

Maua Auiliili Tau

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou