CFM-B2F(pisinisi i falegaosimea)&24-itula Taimi Taimi
+86-591-87304636
O lo'o avanoa le matou faleoloa i luga ole laiga mo:

  • FA'aoga

  • CA

  • AU

  • NZ

  • UK

  • NO

  • FR

  • BER

E te fia iloa e uiga i le maualuga o le tamaoaiga i le tamaoaiga o le lalolagi?E te mafaufau i le salalau atu o le Omicron strain i le lalolagi atoa ma lona aafiaga i le lalolagi?Kind check CFM's news today .

1. O le ta'iala o le "vaivai" talu mai le afaina o lo'o tuleia ai le tamaoaiga o le lalolagi i se afa o le maualuga o tau.O le tau i le US ma Peretania na paʻu i le 6.8 pasene ma le 5.1 pasene i le masina o Novema, faʻatulagaina le 40-tausaga ma le 10-tausaga maualuga.I le feagai ai ma le lua tulaga lamatia o faiga faavae a le faletupe tutotonu ma le maualuga o le tau o tupe, o le tele o le aufaipisinisi ua uma ona faataatia muamua, faatasi ai ma le tele o le tafe mai o tupe i totonu o aitalafu puipuia o le tau, oloa, auro ma isi aseta e tetee atu i le tau o oloa, faaitiitia a latou umiaina o noataga ma maketi o lo'o tula'i mai, ma le fa'atuina o tulaga tau puipuiga.Ua o'o atu tupe teu i le tulaga maualuga talu mai Me 2020.

2. Na sainia e le Peresetene o Amerika Joe Biden se pili e siitia ai le maualuga o aitalafu i le $2.5 miliona i le aso 16 o Tesema, taimi i le lotoifale, ma faʻalautele ai le pule nono a le Matagaluega o Tupe seʻia oʻo i le 2023 e aloese ai mai le le tumau o aitalafu a le malo.O le fa'aluga o aitalafu o le aofa'iga aupito maualuga lea o aitalafu ua fa'atulaga e le Konekeresi mo le feterale e fa'amalieina ai noataga totogi o lo'o i ai nei, ma o le taia o lenei "laina mumu" o lona uiga ua fa'atagaina e le US Treasury le vaivai o nono.Aʻo leʻi oʻo i le faʻaopoopoga, o le aitalafu a le malo tele a Amerika na oʻo atu ile $28.9 miliona.

3. O le numera o faʻamaʻi pipisi o Omicron strains i Peretania ua siitia i le va o le 3 ma le 5, o lona uiga, o le averesi o le 3 i le 5 tagata i le tagata ua aafia, ae o le R value o Delta strains i le atunuu o loʻo i le va o le 1.1 ma le 1.2. .Fai mai tagata popoto, o le siʻitia o faʻamaʻi pipisi o Omicron e mafai ona oʻo atu ai i le tele o tagata ulufale mai i le COVID-19 i le aso e tasi nai lo le maualuga o le taumalulu talu ai, ina ua silia ma le 4500 mataupu fou na talia i Peretania.I le taimi nei, ua faʻasalalau e Isaraelu, Farani ma isi atunuʻu le faʻatapulaʻaina o le faʻatapulaʻaina o femalagaiga i Peretania ma toe foʻi mai.

4. International Monetary Fund: afaina i le COVID-19 faʻamaʻi ma le tamaoaiga o le lalolagi, o le aitalafu a le lalolagi na oʻo i le faʻamaumauga US $ 226 trillion i le 2020. O le tausaga 2020 na vaʻaia ai le siʻitia tele o aitalafu a le lalolagi talu mai le faaiuga o le Taua Lona Lua a le Lalolagi, faatasi ai ma le fua faatatau o aitalafu a le lalolagi i le tamaoaiga o le atunuu (GDP) ua siitia i le 28 pasene i le 256 pasene.A'o si'itia le tului o le lalolagi ma fa'aletonu tulaga tau tupe, o le si'itia o aitalafu a le lalolagi e ono fa'ateleina ai le fa'aletonu o le tamaoaiga ma fa'alavelave ai le toe fa'aleleia o le tamaoaiga, fai mai tagata popoto.O le lu'itau autu mo le au fai faiga fa'avae o le fa'atinoina lelei lea o faiga fa'avae tau tupe ma faiga fa'avae i totonu o se si'osi'omaga o le tele o aitalafu ma le si'itia o le tau o tupe.

5. O le ta'iala "fa'asusu" talu mai le fa'ama'i o lo'o tuleia ai le tamaoaiga o le lalolagi i se afa o le maualuga o tau.O le tau i le US ma Peretania na paʻu i le 6.8 pasene ma le 5.1 pasene i le masina o Novema, faʻatulagaina le 40-tausaga ma le 10-tausaga maualuga.I le feagai ai ma le lua tulaga lamatia o faiga faavae a le faletupe tutotonu ma le maualuga o le tau o tupe, o le tele o le aufaipisinisi ua uma ona faataatia muamua, faatasi ai ma le tele o le tafe mai o tupe i totonu o aitalafu puipuia o le tau, oloa, auro ma isi aseta e tetee atu i le tau o oloa, faaitiitia a latou umiaina o noataga ma maketi o lo'o tula'i mai, ma le fa'atuina o tulaga tau puipuiga.Ua o'o atu tupe teu i le tulaga maualuga talu mai Me 2020.

6. O le Centers for Disease Control and Prevention o loʻo faʻamoemoeina o le Omicron strain e avea ma faʻamaʻi fou o le coronavirus e sosolo i le Iunaite Setete i vaiaso a sau.I le vaiaso talu ai, o le Delta strain o loʻo avea pea ma faʻalavelave sili i le Iunaite Setete, e tusa ma le 97%, ae o le Omicron strain na naʻo le 2.9%.Ae ui i lea, i Niu Ioka ma New Jersey ma isi eria, Omicron virus faʻamaʻi na mafua ai le 13.1% o mataupu fou.

7. Ona o le si'itia o tau o le urea, a'o fa'aitiitia le fa'aulufale mai, o le fa'aulufaleina mai o urea a Korea i Saute na si'itia toetoe lava 56% ia Novema mai le tausaga na muamua atu i le US $32.14 miliona.I le taimi nei, e ui lava o le le lava o le urea i Korea i Saute ua faʻaitiitia, ae o le maketi e le o mafai ona ausia.E tusa ai ma faʻamaumauga, i le 11 masina muamua o lenei tausaga, na faʻaulufaleina mai e Korea i Saute le aofaʻi e tusa ma le 789900 tone o le urea, o se faʻaopoopoga o le 1.1 pasene i le vaitaimi tutusa i le tausaga talu ai.E ui lava o loʻo i ai le "urea shortage", o le aofaʻi o oloa mai fafo e leʻi tele se suiga, ona o le le lava o le urea solution na amata ia Oketopa.I le taimi nei, e le mafai ona fa'amagaloina le avanoa e fa'aputu ai e le aufaioloa ta'ito'atasi le vaifofo urea.

8. O tau o fale a Korea i Saute na siitia i le 23.9% i le kuata lona tolu pe a faatusatusa i le vaitaimi tutusa i le tausaga talu ai, e tusa ai ma se lipoti o le auʻiliʻiliga o faʻamaumauga i luga o le "Global Housing Price Index" na tuʻuina atu e le kamupani faʻamatalaga faʻatau fanua a Peretania Knight Frank19.E tusa ai ma le si'itaga moni o tau, o Korea i Saute na tulaga muamua i totonu o le 56 atunuu na suʻesuʻeina, sosoo ai ma Suetena (17.8%), Niu Sila (17.0%), Turkey (15.9%) ma Ausetalia (15.9%).

9. O fale faaniukilia a le EDF na maua ai laina paipa leaga, na mafua ai ona tapunia le tele o reactors.O le tapunia o le reactor o le a iu ai i le leiloa o le 1 terawatt-itula o le gaosiga o le eletise i le faaiuga o le tausaga, ma o lona tau atoa o tupe maua o le a faʻaititia i le 175-18 piliona euros, faʻatusatusa i le faʻatatau muamua o le leai. itiiti ifo i le 17.7 piliona euros.I le taimi o loʻo maualuga le faʻaaogaina o le eletise i le taumalulu, o le tau o konekarate i Europa na faʻamauina se faʻamaumauga.

10. O faletupe tutotonu i le salafa o le lalolagi o loʻo faʻaauau pea ona sii i luga tului e faʻaitiitia ai le tau o le tau, ma le tele o le le amanaiaina o le faʻamataʻu i le tuputupu aʻe o le tamaoaiga e mafua mai i le faʻasalalauina o le faʻamaʻi pipisi o le Omicron mutant.Ae o fonotaga a le faletupe tutotonu talu ai nei o loʻo faʻaalia ai le tele o eseesega i manatu o le faʻamataʻu o le tau o le tau i le taimi e manaʻomia ai e atunuʻu ona lagolagoina le toe faʻaleleia o le tamaoaiga.Faletupe Tutotonu i atunuu mauoa ua amata ona popole e uiga i le "taamilosaga lona lua o le tau".O nisi o faletupe tutotonu i Europa i sasae ma Amerika Latina ua siitia a latou tului autu, ae o faletupe tutotonu i saute-sasaʻe Asia o loʻo tumau pea.O atunuu Asia e le o popole ina neʻi faʻatupulaia le tau o le tamaoaiga ona e leai ni faʻalavelave faʻalavelave pe o le le lava o tagata faigaluega o le a faʻateleina ai totogi.

11. E tusa ai ma faʻamatalaga mai le Securities and Exchange Commission (SEC), Yuansheng Asset, o se faʻaputuga tupe pa puipui ma le amataga o le lalolagi CTA fuafuaga, faʻalauiloa se oloa e taʻua o le Yuansheng China quantitative Fund i fafo, ma oloa mai fafo ma totonu o le atunuʻu na ulufale atu i le maketi Saina i. i le taimi lava e tasi.O le laulau o loʻo faʻaalia ai o le Yuansheng China quantitative Fund na faʻatau atu mo le taimi muamua, faʻatau atu le aofaʻi o le $ 14.5 miliona ina ua tuʻuina atu le pepa, faʻatasi ai ma le lua tagata teu tupe.O faʻamatalaga mai le China Securities Investment Fund Industry Association o loʻo faʻaalia ai foi o Yuansheng's private placement i totonu o le atunuʻu na faila mo le tupe fou ia Novema ma Tesema.I totonu o le fale ma fafo, Yuansheng ua faʻavasegaina faʻasologa i Saina.

 

11. O le aofaʻi o fefaʻatauaʻiga o oloa i le lalolagi na paʻu i le 0.8% i le kuata lona tolu ona o le faʻamaʻi o le COVID-19 ma faʻalavelave sapalai, faʻaiʻu ai le 12 masina sosoo o le tuputupu aʻe malosi, e tusa ai ma se lipoti na tuʻuina atu e le World Trade Organization (WTO) i le Aso Gafua.E ese mai i le aofa'i o fefa'ataua'iga, o le aofa'i o fefa'ataua'iga o oloa a le lalolagi na fa'aauau pea ona si'itia i le kuata lona tolu ona o le si'itia tele o tau o oloa mai fafo ma fafo.Fai mai le WTO, o le tuputupu aʻe o fefaʻatauaʻiga o loʻo faʻamoemoeina e oʻo atu i le 10.8 pasene i le 2021, ae o le Omicron strain na faʻateleina ai le ono o se aʻafiaga leaga.


Taimi meli: Tes-21-2021

Maua Auiliili Tau

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou