CFM-B2F(pisinisi i falegaosimea)&24-itula Taimi Taimi
+86-591-87304636
O lo'o avanoa le matou faleoloa i luga ole laiga mo:

  • FA'aoga

  • CA

  • AU

  • NZ

  • UK

  • NO

  • FR

  • BER

E te fia iloa le tulaga o iai nei i Afghanistan ma Taliban?E te fia iloa le tulaga i le lalolagi atoa o Tesla?Kind check CFM's news today .

1. I le aso 12 o Aokuso, taimi i le lotoifale, na faasilasila ai e le Taliban Afghan le pueina o isi laumua itumalo e lua i Afghanistan.E oo mai i le taimi nei, ua nofoia e Taliban ia laumua o le itumalo o le 12 o le 34 itumalo o Afghanistan.O le US Embassy i Kabul ua matua faʻaitiitia ai ana aufaigaluega, ma o le US Department of Defense ua vave auina atu 3000 fitafita faaopoopo e fesoasoani i le aveeseina.

2.National Association of Realtors: talu ai nei, o le tau faʻatauvaʻa o fale nofo tasi-aiga na siitia i le 23% i lea tausaga ma lea tausaga i le maualuga o taimi uma e $357900.94% o nofoaga tetele e 183 na lipotia mai le faaluaina o numera o tau o fale, mai le 89% i le kuata muamua.O le fa'atauga o fale fa'alua na pa'u mo le fa masina fa'asolosolo ia Me.

3. Eurostat: i le afa muamua o le tausaga, na faʻaauau pea ona faʻamauina e Saina lona tulaga o le paaga sili ona tele a le EU.E 112.6 piliona euros o oloa na auina atu e le EU i Saina, i luga o le 20.2 pasene mai le vaitaimi lava lea e tasi i le tausaga talu ai, ae o oloa faaulufale mai mai Saina e 210.1 piliona euros, o le 15.5 pasene mai le vaitaimi lava e tasi i le tausaga talu ai.I le 2020, na suia ai e Saina le Iunaite Setete e avea ma paaga sili ona tele a le EU mo le taimi muamua.

4. O le Peresetene Aferika o Ghani ma le Sui Peresetene Amrula Saleh ua tuua Kabul mo Tajikistan ma o le a alu i se isi atunuu lona tolu.E le o manino mai lona taunuuga mulimuli.

5. Le Komesina Maualuga a Malo Aufaatasi mo Tagata sulufai: 400000 Afghans o le a sosola ese mai le eria i lenei tausaga.E 2.6 miliona Afghan tagata sulufai i le lalolagi, 1.4 miliona oi latou i Pakistan.O Pakisitana e tele aitalafu a le malo, e iai le maketi o oloa i se lapopoa, ma e faalagolago i le polokalame a le International Monetary Fund e $6 piliona.I tausaga a sau, o le vevesi ma le lolofi mai o tagata sulufai o le a faaopoopo i le mamafa o le fuafuaga o le toe faaleleia o tupe a Pakisitana.

6. Luasefulu fitu tausaga mulimuli ane, o loʻo i ai se isi faʻamaoniga o le Ebola i C ô te d'Ivoire.O le taimi muamua fo’i lea ua maua ai le Ebola i le atunu’u talu mai le 1994. O lenei gasegase ose fa’aulufale mai lea o Guinea.O loʻo faʻatulagaina e le Faalapotopotoga o le Soifua Maloloina a le Lalolagi (WHO) se taʻaloga i tua atu e faasaga i le Ebola ma o le a tuʻuina atu 5000 tui o le Ebola tui i C ô te d'Ivoire i se taimi vave e mafai ai.

7. Talu ai nei, o tulafono laiti bitcoin ua otometi lava ona faateleina le faigata o le taʻeina o se poloka e tusa ma le 7.3%, o se isi faʻaopoopoga tele i le faʻalavelave faʻalavelave talu mai le faʻasaina o le mining a Saina na faʻamutaina, ma o le fua o le hash o le lalolagi bitcoin mining alamanuia ua pa i lalo.E tusa ai ma le alamanuia, o le faʻalauiloaina o le excavator fou o le a faʻaleleia atili ai le fesoʻotaʻiga Bitcoin atoa ma faʻaosofia ai le tele o tauvaga i le va o miners, ma o le a faʻaauau pea ona faʻateleina faʻalavelave faʻalavelave.

8.O le National Highway Traffic Safety Administration ua faʻalauiloaina se suʻesuʻega saogalemu i totonu ole Tesla's autopilot system ina ua maeʻa se faʻalavelave faʻafuaseʻi e aʻafia ai taavale faʻafuaseʻi.O le suʻesuʻega na aofia ai le 765000 Tesla taavale i le Iunaite Setete.

9. Kamupani su'esu'e maketi a Korea i Saute Ceo Score: O fa'atauga a Tesla i Korea i Saute toeitiiti fa'atoluina i le 2020, ma ausia ai fa'atauga o le 71.6 piliona won, o se si'itaga o le 295.9 pasene i le vaitaimi lava e tasi i le tausaga talu ai.O lona fa'agaioiga tupe maua e 10.8 piliona won, o se si'itaga o le 429.9% i le vaitaimi lava e tasi i le tausaga talu ai.Faatasi ai ma le tele o kamupani mai fafo, o Tesla Korea o loʻo i ai le faʻaopoopoga sili ona taua i le faʻatau ma le faʻaogaina o tupe mama.

10. Initia o le a faʻalauiloaina se 100 trillion rupee polokalame atinaʻe a le atunuʻu, lea o le a fesoasoani i le fausiaina o galuega ma fesoasoani e faʻalauteleina le faʻaogaina o le malosi mama e ausia ai sini o le tau a le atunuʻu.O le Palemia Initia o Narendra Modi ua faatuina se sini o le ausiaina o le tutoatasi o le malosi i le 2047, lea na ia taʻua e mafai ona ausia e ala i le faalauiloaina o taavale eletise, suia i se tamaoaiga e faavae i le kesi faalenatura ma fausia nofoaga autu o le gaosiga o le hydrogen.

 

 


Taimi meli: Aukuso-17-2021

Maua Auiliili Tau

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou