CFM-B2F(pisinisi i falegaosimea)&24-itula Taimi Taimi
+86-591-87304636
O lo'o avanoa le matou faleoloa i luga ole laiga mo:

  • FA'aoga

  • CA

  • AU

  • NZ

  • UK

  • NO

  • FR

  • BER

E te fia iloa e uiga i le fiva puaa masani i Iapani?E te fia iloa le faʻamatalaga faʻatasi a Sino-US i faʻafitauli o le tau?E te fia iloa pe o le a le leaga na mafatia ai Peretania ina ua maeʻa Brexit? Siaki lelei le tala a le CFM i aso nei.

1. Na taʻua e Kluge, le faatonu o le European Regional Office of the World Health Organization (WHO), i Atenai, Eleni, i le aso 16, o le galulue faatasi ma tui e na o le pau lea o le auala e manumalo ai le lalolagi i le faamaʻi COVID-19.Na ia valaʻau i atunuʻu uma ina ia faʻalautele le fua o tui ma faʻamoemoe o le a faʻateleina e tagata lo latou talitonuga i tui.

2. O le peresitene o le US Joe Biden ma le Palemia Iapani Suga Yiwei na feiloai i Uosigitone i le 16 o taimi i le lotoifale ma tuuina atu se faamatalaga soofaatasi ina ua uma le fonotaga.O le Iunaite Setete ma Iapani o le a faʻasalalau faʻatasi le mea ua taʻua o le "saogalemu ma tatala 5G fesoʻotaʻiga," faʻatasi ai ma se tautinoga atoa o le US $ 4.5 piliona e faʻaleleia ai le tauvaga i le vaega numera, e tusa ai ma se faʻamatalaga na tuʻuina atu i luga o le upega tafaʻilagi a le White House.

3. Faatasi ai ma le fesiitaiga tele o aseta a le Aai i le Iuni a Europa, ua matua lavea malosi Peretania e Brexit, ae o le maliega avanoa ua faia se laasaga vave.E sili atu nai lo le 440 faletupe ma kamupani tau tupe o loʻo faʻapea o loʻo faʻaliliuina uma poʻo le itiiti ifo foi o se vaega o latou gaioiga, tagata faigaluega, aseta poʻo faʻalapotopotoga faaletulafono mai Peretania i atunuu o le EU.

4. O le afaina o le fiva puaa masani na lipotia i Tochigi Prefecture, Iapani i le afiafi o le 17th, ma o le aofaʻi o puaa 37000 o le a faʻaumatia.Ole numera tele lea o puaa na fasiotia i Iapani talu mai le afaina o le fiva puaa masani ile 2018.

5. Rusia Sui Palemia: ona o le matua matua o le (ISS) o le International Space Station ma le konekarate mo le faagaoioiga o le nofoaga avanoa o le a muta i le 2024, ua fuafua Rusia e alu ese mai le poloketi mai le 2025 ma amata fausia. lona lava nofoaga avanoa.

6. E tusa ai ma le faʻamatalaga tuʻufaʻatasia e uiga i faʻafitauli o le tau i le va o Saina ma le Iunaite Setete, o Saina ma le Iunaite Setete o loʻo naunau e galulue faʻatasi ma galulue faʻatasi ma isi atunuu e foia faʻafitauli o le tau ma tali atu i ai e tusa ai ma lona ogaoga ma le faanatinati. .O le a faia e atunuu e lua isi gaioiga talu ai nei e sao atili ai i le foia o faʻafitauli o le tau ma faʻalauteleina tupe faʻava-o-malo ma faʻatupeina i le mamao e mafai ai e lagolago ai le suiga o atunuʻu tau atiaʻe mai le maualuga o le carbon fossil energy i le lanumeamata, maualalo-carbon ma le malosi faʻafouina.o itu e lua o le a faʻatinoina faiga e faʻaitiitia ai le gaosiga ma le faʻaaogaina o le HFC e pei ona atagia i le Kigali Amendment to Montreal Protocol.

7.Boglov, o le tamaoaiga sili o le AIIB: ua folafola e le AIIB o le afa o ana tupe teufaafaigaluega o le a i le vaega lanu meamata e 2025. I le avea ai o se faalapotopotoga faava o malo, matou te tuuto atu e sili atu le faalauiloaina o le faatinoga o le Maliega Paris, ma o le lanumeamata o se vaega taua o tupe teufaafaigaluega.Le tuʻufaʻatasia o elemene lanu meamata i totonu o atinaʻe o loʻo iai ma faʻaleleia le lelei o le faʻaogaina o punaoa;e su'e ni poloketi e mafai ona fa'atupe sa'o i tekonolosi lanu meamata;e le gata ina tu'ufa'atasia tekinolosi lanu meamata ma tupe fa'afaigaluega o lo'o i ai nei, ae ia va'ava'ai fo'i mo avanoa fa'afaigaluega i le malosi o le matagi, malosi fa'afouina, malosi o le la ma isi vaega.

8.O Aperila 19th, NASA faʻasalalau le manuia o le suʻega muamua o le vaalele a le tagata helikopa i Mars ma faʻasalalau se vitio o le vaalele suʻega.O le tamai helikopa, e taʻua o le dexterity, na taunuu muamua i Mars ma le NASA persisverance rover.O le helikopa e na'o le 1.8 kilokalama lona mamafa ma e 0.5 mita le maualuga ma e fa'aola e le lua fa'ata'ita'i rotors.O le fa'amoemoe autu o lenei va'alele fa'ata'ita'i o le fa'atinoina lea o fa'amaoniga fa'apitoa.

9. Ua tofia e le EU le 30 "mea autu tau pisinisi" i vaega e pei o le puipuiga, malosiaga faʻafouina, robots, drones ma maʻa e pulea ai faʻalavelave tuʻuina atu, Deutsche Welle lipotia.E le pei o mea mata e pei o le sila, sima ma le suauu, o loʻo i ai nei e leai se isi mea.O le gaosiga o le lalolagi i tausaga ta'itasi o le tele o mea mata'utia e na'o ni nai afe tone ma e pulea e ni nai atunu'u.

10.Bank of England: fa'asalalauina le fa'atūina o se fa'alapotopotoga fa'akomepiuta fa'akomepiuta faletupe tutotonu ma le Ofisa o Tupe.E leʻi faia e le malo ma le Faletupe o Egelani pe faʻafeiloaʻi tupe numera numera o le faletupe tutotonu i Peretania ma o le a faʻafesoʻotaʻi ma paaga i luga o ona penefiti, lamatiaga ma le mafai.O tupe numera a le Faletupe Tutotonu o le a ola faatasi ma tinoitupe ma tupe teu i faletupe, ae le suia.

 

 

 


Taimi meli: Apr-20-2021

Maua Auiliili Tau

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou