CFM-B2F(pisinisi i falegaosimea)&24-itula Taimi Taimi
+86-591-87304636
O lo'o avanoa le matou faleoloa i luga ole laiga mo:

  • FA'aoga

  • CA

  • AU

  • NZ

  • UK

  • NO

  • FR

  • BER

E te iloa, Mai ia Iuni 26 i le 27, Kalefonia o le a feagai ma le maualuga o le vevela.Tele tala fou a le lalolagi, siaki le CFM tala fou i aso nei.

1. E tusa ai ma le lipoti a le World Investment 2021 na tuʻuina mai e le Fono a Malo Aufaatasi i Fefaʻatauaʻiga ma Atinaʻe, o tupe faʻafaigaluega mai fafo o le lalolagi o loʻo faʻamoemoe e paʻu i lalo ma toe faʻaleleia i le 2021, faatasi ai ma le tuputupu aʻe o le 10% i le 15%, ae o le a tumau pea. e tusa ma le 25% maualalo ifo nai lo le tulaga o tupe teufaafaigaluega tuusao mai fafo i le 2019.

2. Us drought Monitoring Center: i le taimi nei, e tusa ma le 88% o le itu i sisifo o le Iunaite Setete o loʻo i ai i le lamala, ma o nisi eria ua oʻo i le "malala e le masani ai."O le lamala ua mafua ai le le lava o le vai i totonu o aiga;o le maualuga o le vai o le Hoover Dam e sili ona maualalo i le tala faasolopito, e lamatia ai le saogalemu o le eletise i le lotoifale;ma o faatoaga ma lafumanu o loo feagai ma se faalavelave tele.Ua talosagaina e le kovana o Iuta tagata e sefe le vai ma tatalo mo timu, ae e leai se auala sili atu a le malo o le setete e taulimaina ai.

3. Faletupe Tutotonu o Korea: e ui o le si'itia o tau o lo'o atagia mai ai le fa'amoemoe e uiga i le tamaoaiga pe a mae'a le fa'ama'i, o nisi aseta e ono fa'atauva'a;e ui lava ina fa'atupula'ia le tu'inanau i tulaga lamatia i maketi o fa'atauga, o lo'o maualalo pea le fua faatatau o tupe maua a le maketi fa'atauga pe a fa'atusatusa i isi atunu'u tetele.I le tulaga o tupe faʻailoga, e faigata ona maua ni mafuaʻaga talafeagai mo le siʻitia tele o tau o aseta faʻapipiʻi i le taimi o le faʻamaʻi, ma o le maualuga o le tau o tupe faʻailoga e ono i ai se aʻafiaga i le mautu o le faiga tau tupe.

4. I le masina o Me, o le tau faʻatauvaʻa o faʻatau fale o loʻo i ai nei i le Iunaite Setete na sili atu i le US $ 350000 mo le taimi muamua, na oʻo atu i le maualuga o le US $ 350300, i luga toeitiiti 24% mai le tausaga na muamua atu.Talu mai le talepeina o le $300000 mo le taimi muamua ia Iulai o le tausaga talu ai, ua matua maualuga le maualuga o tau o fale.O le si'itia o tau o fale o lo'o i ai nei ua mafua ai le fa'atalitali ma le va'ai i le tele o tagata fa'atau, ma mafua ai ona pa'u le fa'atauga o fale o lo'o iai mo le fa masina soso'o.

5. Ua leiloa le tele o oka a le pisinisi lavalava a Initia ona o le faʻamaʻi COVID-19.Ua a'afia i le fa'ama'i, o nisi o fa'atau oloa fa'atau oloa fa'alotoifale ua latou si'i atu le 15% o a latou oka i isi atunu'u.I le taimi o le galu lona lua o le faʻamaʻi o le COVID-19, o le pisinisi o lavalava i le taulaga lalaga o Tirupur i saute o Initia na leiloa pe a ma le 100 piliona rupee, pe tusa ma le 8.7 piliona yuan.O pisinisi lavalava a Initia e maua ai le tusa ma le 12 miliona galuega.E tusa ai ma le pisinisi, o le poloka o loʻo i ai se aafiaga tele i le gaosiga o gaosiga.

6. Le Faletupe o Egelani: tausia le fua faatatau tului e le suia i le 0.1%, e tusa ai ma faʻamoemoega maketi, ma tausia le aofaʻi atoa o faʻatauga o aseta e le suia i le £ 895 piliona, e tusa ai ma faʻamoemoega maketi.

7. Korea Statistical Office: ia Aperila, na faaitiitia le faitau aofaʻi o Korea i Saute mo le 18 masina sosoo, faatasi ai ma le 22820 fanau, o le paʻu i lea tausaga ma lea tausaga o le 2.2%, o le maualalo i le masina lava e tasi talu ona amata fuainumera i le 1981.

8. Ua fuafua Initia e fa'asa le fa'atauva'a fa'atauva'a fa'atapula'a taimi fa'atau i luga o fa'asalalauga e-pisinisi ma fa'asāina fa'alapotopotoga feso'ota'i e feso'ota'i ma fa'asalalauga e-pisinisi mai le avea ma fa'atau.Ua le fiafia le au faʻatau piliki a Initia i le Amazon, Flipkart ma isi faʻasalalauga e-pisinisi i Initia, ma tuʻuaia a latou tagata tauva i tauvaga le talafeagai.Afai e pasia le pili, o lona uiga o le a faʻamalosia atili e Initia lana faiga faʻavae e-commerce.

9. O le National Association of Realtors: i le masina o Me, o le tau faʻatauvaʻa o faʻatau fale o loʻo i ai nei i le Iunaite Setete na malepe i le $ 350000 mo le taimi muamua, ma oʻo atu i le maualuga o le $ 350300, toetoe lava 24% mai le tausaga na muamua atu.Talu mai le talepeina o le $300000 mo le taimi muamua ia Iulai o le tausaga talu ai, ua matua maualuga le maualuga o tau o fale.O le si'itia o tau o fale o lo'o i ai nei ua mafua ai le fa'atalitali ma le va'ai i le tele o tagata fa'atau, ma mafua ai ona pa'u le fa'atauga o fale o lo'o iai mo le fa masina soso'o.

10. Mai Iuni 26 i le 27, Kalefonia o le a feagai ma le maualuga o le vevela, lea e ono faʻamalosia ai le faʻaogaina o le eletise a Kalefonia mo ni nai aso.I lena taimi, o le vevela mai le Pasefika i Matu i Sisifo e oo atu i Kalefonia o le a maualuga atu i le 11-17 tikeri Celsius nai lo le masani masani, ma o le a faaauau pea le vevela o le tau i le vaiaso fou.O le vaiaso talu ai, o le maualuga o le vevela i vaega o Kalefonia na oʻo i le 43 tikeri Celsius.


Taimi meli: Iuni-25-2021

Maua Auiliili Tau

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou