CFM-B2F(pisinisi i falegaosimea)&24-itula Taimi Taimi
+86-591-87304636
O lo'o avanoa le matou faleoloa i luga ole laiga mo:

  • FA'aoga

  • CA

  • AU

  • NZ

  • UK

  • NO

  • FR

  • BER

E te iloa se'i vagana ai nisi o maketi i Sisifo, o le a fa'aletonu le malaga mai turisi faavaomalo i lenei tausaga.Fa'aopoopo tala fou, siaki lelei tala fou a le CFM i aso nei.

1. Na maua e Korea i Saute le silia ma le 1000 tagata Saina ituaiga u'amea fe'avea'i, fa'apea fo'i ma le sili atu i le 600 ituaiga fa'agaoioi Korea, e silia ma le 500 tausaga talu ai.Fai mai le aufaasālalau a Korea o le ituaiga u'amea muamua a Korea na maua i Korea i Saute.I le faaopoopo atu i u'amea ituaiga movable, o loʻo i ai foi vaega o le uati astronomical "solar star timing instrument", "aū" masalomia o vaega tafe, logo apamemea ma isi mea faaleaganuu anamua.Faatasi ai ma i latou, o le logo apamemea o loʻo togitogia i le gagana Saina "Aso Aperila o le 14th tausaga o Jiajing".

2. O le tele o aai i le itu i matu-sisifo o le Iunaite Setete, e aofia ai Seattle ma Portland, na talepeina faamaumauga maualuga o le vevela i le faaiuga o le vaiaso talu ai, ma le maualuga o le vevela i luga atu o le 37.8 tikeri Celsius.O le vevela i Seattle, lea e maualuga atu i le latitu nai lo Harbin, na oʻo i le 40 tikeri Celsius, o le maualuga lea talu ona amata faʻamaumauga i le 1945.

3. Strategy Analytics: 's global smartphone user base ua tupu tele mai le 30,000 i le 1994 i le 1 piliona i le 2012, ausia se faamaumauga 3.95 piliona ia Iuni 2021. E fa'atatauina o le ai ai le 7.9 piliona tagata i le lalolagi ia Iuni. 2021, o lona uiga o le 50% o le faitau aofaʻi o le lalolagi o loʻo umia nei smartphones.

4. Ua faamaonia aloaia Saina e le Faalapotopotoga o le Soifua Maloloina a le Lalolagi (WHO) e aveese le malaria, e tusa ai ma se faasalalauga a le Faalapotopotoga o le Soifua Maloloina a le Lalolagi ia Iuni 30.

5. Tesla CEO Elon Musk: aʻo leʻi iloa lelei tupe maua, o le a faʻapipiʻiina le US $ 5 piliona i le US $ 10 piliona i le filifili fetu, lea e fuafua e faʻalauiloa se satelite lona lua i le tausaga a sau.Faatasi ai ma le gasologa o le taimi, o le tupe teufaafaigaluega i le filifili fetu o le a oʻo atu i le 20-30 piliona US tala.I le taimi lava e tasi, o le taumafaiga muamua e faʻalauiloa se vaʻa fetu o le a faia i masina a sau.

6. Kanata: o le maualuga o le vevela o le 49.5 tikeri Celsius na tupu i Leighton, British Columbia, Kanata i le aso 29 o Iuni, ma faia ai se faamaumauga fou i le talafaasolopito o le atunuu mo le aso lona tolu sosoo.Aʻo leʻi oʻo i lenei mea, o loʻo faʻaauau pea ona tuʻuina atu e le Matagaluega o le Siosiomaga a Kanata ni lapataiga faʻafefe maualuga ma e oʻo lava i le maualuga o le vevela i British Columbia, Alberta, tele o Saskatchewan, Northwest ma vaega o Yukon i aso talu ai nei.

7. Malo Aufaatasi: se'i vagana ai nisi o maketi i Sisifo, o le a le mafai ona taunuu mai turisi faavaomalo i lenei tausaga.I le 2020, o le aofaʻi o tagata tafafao maimoa mai fafo na paʻu i le 73 pasene mai le maualuga aʻo leʻi oʻo i le faʻamaʻi COVID-19 i le 2019, ma mafua ai le gau i pisinisi turisi ma isi pisinisi faʻatatau i le $ 2.4 miliona.E le gata i lea, o turisi faavaomalo e le o faʻamoemoe e toe faʻaleleia atoa seia oʻo i le 2023.

8. Se'i vagana ai nisi o maketi i Sisifo, o le a fa'aletonu le au mai turisi faavaomalo i lenei tausaga.I le 2020, o le aofaʻi o tagata tafafao maimoa mai fafo na paʻu i le 73 pasene mai le maualuga aʻo leʻi oʻo i le faʻamaʻi COVID-19 i le 2019, ma mafua ai le gau i pisinisi turisi ma isi pisinisi faʻatatau i le $ 2.4 miliona.E le gata i lea, o turisi faavaomalo e le o faʻamoemoe e toe faʻaleleia atoa seia oʻo i le 2023.

9. Talu mai le aso 1 o Iulai, taimi fa'apitonu'u, o le fa'ailoga maualuga "COVID-19 pass" ua fa'alauiloa aloa'ia i setete o le EU fa'apea fo'i ma Nouei, Iceland, Liechtenstein ma isi atunu'u.Na saunoa le Peresetene o le Komisi Europa, von der Lane, i le aso lava lea, o le pasi o se faailoga o se Europa "tatala ma malupuipuia", ma o loʻo fesoasoani le EU i tagatanuu Europa e toe maua lo latou saʻolotoga.i le taimi nei, e silia ma le 200 miliona tusi faamaonia ua tuuina atu i totonu o le EU.

10. Gap: fuafua e tapunia faleoloa uma i Peretania ma Aialani i le faaiuga o Setema, ae o le a faʻatumauina lana pisinisi e-commerce i Europa.O lo'o fa'agasolo feutanaiga ma ituaiga FIB Group e fa'atau atu faleoloa Gap i Farani.O loʻo faʻagasolo foʻi feutagaiga e faʻatau atu le faleoloa Italia i se paaga e le o taʻua igoa.


Taimi meli: Iul-02-2021

Maua Auiliili Tau

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou