CFM-B2F(pisinisi i falegaosimea)&24-itula Taimi Taimi
+86-591-87304636
O lo'o avanoa le matou faleoloa i luga ole laiga mo:

  • FA'aoga

  • CA

  • AU

  • NZ

  • UK

  • NO

  • FR

  • BER

E te iloa US Department of Commerce: ia Iuni, o le faʻaitiitiga o fefaʻatauaʻiga muamua na faʻalauteleina i le US $ 91.2 piliona mai le $ 88.2 piliona ia Me, sili atu i faʻamoemoega;O oloa faaulufale mai na siitia i le 1.5% i le US$236.666 piliona;ma oloa auina atu i fafo na siitia i le 0.3% i le US$145.459 piliona.Tele tala i le lalolagi, Siaki le CFM tala fou i aso nei.

1. Na tusia e le sooupu a le Matagaluega o le Va i Fafo a Rusia Zakharovaa i luga o lana alalaupapa i le 27th e tusa ai ma lipoti a le lautele ma auiliiliga o mea, e le gata o le malo o Amerika na faia se sao taua tele i le fasiotiga o le peresitene o Haiti, ae o lenei mataupu e fesootai foi ma Taiwan. pulega.O totonu o le faalapotopotoga na faatuina e le pulega o Taiwan i Haiti na pueina ai e leoleo i le lotoifale nisi o masalomia na masalomia le fasiotia o Moise.E le gata i lea, o le tele o tagata masalomia na aafia i le fasioti tagata o le peresitene o Haiti e mai Colombia.Na taua e Zakharovaa e faapea, ua leva foi ona aafia le atunuu i Amerika, ma o pepa malaga a i latou ua masalomia mai Bogota, le laumua o Kolomupia, na faatau foi e se kamupani saogalemu i Florida e igoa ia CTU Security.Aʻo leʻi faia le fasioti tagata, na faia e le ulu o le CIA, William Burns, se asiasiga seasea i Bogot á e feutagai ai ma le ulu o le setete ma le auaunaga faalilolilo.

2. O le su’esu’ega lata mai lea na fa’amatu’u mai e le NBC i le aso 25 o Iulai i le taimi fa’alotoifale, o lo’o fa’ailoa mai ai, i le ono masina talu ona tula’i mai Peresitene Joe Biden i le tofi, ua pa’u’u ifo i le 20%.O le 55 pasene o i latou na tali mai na le mautonu i le agai i luma o le atunuu, pe a faatusatusa i le 36 pasene ia Me.

3. O nofoaga tetele e tolu e gaosia ai le kofe i Pasila na feagai ma le malulu ma le malulu mo le lua vaiaso sosoo.E fa'atatau e tusa ma le 15-200000 hectares o la'au kofe Arabica o le a fa'aleagaina i tulaga eseese, e tusa ma le 11% o le aofa'i atoa o nofoaga e gaosia ai le kofe Arabica i Pasila.O tau o le kofe i le lumana'i o le lalolagi na si'itia i luga atu i le 30% i le vaiaso talu ai, ua si'itia le tau o le kofe i le lumana'i i le 60% i lenei tausaga, ma ua si'itia le tau o le kofe i le lumana'i o Arabica i lo latou tulaga maualuga i le lata i le fitu tausaga i le aso 26 o Iulai.

4. E 4000 fasi meaʻai mo le sauniga amata o Taaloga Olimipeka a Tokyo na lafoaʻi ese, ma na faatoese mai se failauga mo le Komiti Faamaopoopo o le Olimipeka: “O le aofaʻi o meaʻai na okaina e matuā ese lava mai le aofaʻi o tagata na iai i le sauniga amata. ”

5. Western smear e itiiti sona a'afiaga i fefa'ataua'iga a Xinjiang.O oloa auina atu i fafo a Xinjiang i le Iuni a Europa na siitia i le 131% i le afa muamua o lenei tausaga pe a faatusatusa i le vaitaimi lava lea i le tausaga talu ai, e aofia ai oloa tamato, oloa cotton, oloa a le tagata fai fiber ma masini eletise, e tusa ai ma faamaumauga a le aganuu a Saina.E le gata i lea, o oloa faaulufale mai mai Xinjiang e Siamani, le tamaoaiga tele a le EU, na siitia i le 143% i le vaitaimi lava e tasi i le tausaga talu ai, Italia ma Netherlands i le 32% ma le 187%, Belgium i le 1591%, ma Peretania, lea ua tuua le EU. , e 192.2%.Mai ia Ianuari ia Iuni o le tausaga nei, na aumai ai e le Iuni a Europa le aofaʻi o le US $ 373.2 miliona o oloa na gaosia e Xinjiang, e sili atu i le faatoluina o oloa a le Iunaite Setete.

6. US Department of Commerce: ia Iuni, o le fa'aletonu o fefa'ataua'iga muamua na fa'alauteleina i le US$91.2 piliona mai le $88.2 piliona ia Me, e sili atu i fa'amoemoega;O oloa faaulufale mai na siitia i le 1.5% i le US$236.666 piliona;ma oloa auina atu i fafo na siitia i le 0.3% i le US$145.459 piliona.

7. Talu ai nei, na fa'ailoa mai ai e le tele o minisita o le kapeneta a Peretania le ono sosolo o le coronavirus fou e ala i le ū ma ta'ua ni su'ega talafeagai e fa'aalia.O fa'ai'uga o lo'o fa'aalia ai o le avanoa o le fa'asalalauina o le coronavirus fou e ala i le fa'a'amu e "maualalo nai lo le fa'amoemoeina".

8. I le taeao o Iulai 28, o timuga mamafa na taia ai se nuu i le itulagi o Jishdwal o Kashmir e pulea e Initia, ma mafua ai le lolovaia i se taimi puupuu ma mafua ai le faaleagaina o le tele o fale.Ona auina atu lea e le malo o le lotoifale se vaega laveai, e oo mai i le taimi nei e lima tino ua maua i le lapisi, ma toeititi atoa le 40 tagata o loo misi.Ua lipotia mai o le Indian Air Force ua talosagaina e auai i galuega laveai ona o le poloka o le avanoa i le eria o Jishdwal.

9. A o faʻaauau pea ona toe faʻaleleia le faʻamaʻi COVID-19 i le Iunaite Setete ia Iulai 28, na tuʻuina atu e le Centers for Disease Control and Prevention (CDC) taʻiala fou e fautuaina ai tagata uma ua maeʻa tui COVID-19 e toe faʻafoʻi le ofuina o matapulepule i nofoaga faitele i totonu. i nofoaga o loʻo salalau ai le faʻamaʻi, aemaise lava i nofoaga o loʻo afaina ai le Delta variant virus.O US President Joe Biden o le a faʻasalalau foʻi manaʻoga fou o tui.Ua faailoa mai e tagata popoto e ono toe maua e le Iunaite Setete le silia ma le 200000 mataupu fou i le aso e tasi.

10. I le afiafi o Iulai 28, taimi i le lotoifale, o se mafuie 8.2 le malosi na taia ai Alaska.Ua tuuina atu e le US Tsunami Waring Center se lapataiga o le sunami i le itu i saute o Alaska ma o loo iloiloina le aafiaga o le mafuie i galulolo i Kanata ma isi vaega o le Iunaite Setete.O le Pacific Tsunami Waring Center ua tuuina atu foi lapataiga mo le sunami i Hawaii ma Guam i Amerika.


Taimi meli: Iul-30-2021

Maua Auiliili Tau

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou