CFM-B2F(pisinisi i falegaosimea)&24-itula Taimi Taimi
+86-591-87304636
O lo'o avanoa le matou faleoloa i luga ole laiga mo:

  • FA'aoga

  • CA

  • AU

  • NZ

  • UK

  • NO

  • FR

  • BER

E te iloa i le luasefulu fitu tausaga talu ona faavaeina Amazon, na faamavae aloaia ai Bezos e avea ma Pule Sili.Fa'aopoopo tala fou, Siaki lelei tala fou a le CFM i aso nei.

1. I le kuata muamua, sa i ai i le EU se faʻasili o tupe i le taimi nei o le 116.5 piliona piliona.O lenei aofaʻiga, o le EU sa i ai se faʻasili o fefaʻatauaʻiga o 99.2 piliona euros i oloa ma 33.1 piliona euros i auaunaga i le kuata muamua o le tausaga, faatasi ai ma se tupe maua muamua o le 4.7 piliona piliona ma le tupe maua lona lua pa'u o le 20.5 piliona piliona.

2. I le masina o Me, o fa'aagaga auro aloa'ia a faletupe tutotonu i le salafa o le lalolagi na fa'atupula'ia i se upega 56.7 tone, i lalo 11% mai le masina talu ai.O faʻatauga a le Faletupe Tutotonu na faʻatupuina i lea masina ma lea masina ia Me, faʻatasi ai ma le aofaʻi o faʻatauga e oʻo atu i le 18.9 tone, o le maualuga maualuga talu mai Ianuari.

3. Le Siamani Association of Automobile Manufacturers: faʻatasi ai ma le faʻaauauina o aʻafiaga o le le lava o meataalo semiconductor, ua faʻaititia ai lana vaʻaiga mo le faʻatupulaia o le gaosiga o taavale i Siamani i le 3% i lenei tausaga mai le 13% muamua.Siamani ua faamoemoe e gaosia 3.6 miliona taavale i lenei tausaga, 400000 itiiti ifo nai lo le tala muamua.I le afa muamua o lenei tausaga, o le gaosiga o taavale Siamani o le 1.73 miliona, o le 16% mai le tausaga na muamua atu, ma le faatauina atu o taavale fou na siitia i le 15% i le 1.39 miliona, ae o le gaosiga o taavale na pa'ū i le 19% ia Iuni ona o le "leai o le autu. ” faafitauli.

4.TechWeb: Claudio Olivera, le Bitcoin King o Pasila, na pueina ona o le masalomia o le taufaasese ma le faʻaogaina o tupe a le tagata o tausia, e aofia ai le $ 300m.I le 2019, na lipotia ai e le vaega le leiloa o le sili atu i le 7000 bitcoins na ia umia mo tagata faʻatau.O se suesuega a leoleo na maua ai o le tele o bitcoins na tafe atu i totonu o le atotupe a Olivera.

5. Na fasiotia le Peresetene Haiti Jovernail Moise i lona fale i le aso 7.Na taʻua e le Palemia o Haiti i se faamatalaga i luga o le leitio e faapea, i le 1 i le taeao o lena aso, na osofaia ma fasiotia ai Moise i lona fale e se vaega o le au "Spanish and English speaking" e le o iloa.

6. Claudio Olivera, le tupu Bitcoin o Pasila, ua molia i luga o le masalomia o le taufaasese ma le faʻaogaina o tupe a tagata o tausia, e aofia ai le $ 300m.I le 2019, na lipotia ai e le vaega le leiloa o le sili atu i le 7000 bitcoins na ia umia mo tagata faʻatau.O se suesuega a leoleo na maua ai o le tele o bitcoins na tafe atu i totonu o le atotupe a Olivera.

7. O le a faʻasalalau aloaia e le Komisi Europa lana faiga faʻavae o le carbon border tariff i luga o Iulai 14, faʻatatau muamua i le malosi ma le malosi-malosi kamupani. Ua fautua mai e le au atamamai e manaʻomia e le aufaipisinisi faʻatau atu se faʻamaumauga lelei o le "carbon cost" ma faʻaoga auala eseese e pei o tekinolosi. fa'aleleia ina ia ausia le maualuga o le carbon peak ma le carbon neutralization mai le va'aiga o atina'e i se taimi vave e mafai ai, ina ia fa'aitiitia ai le tulaga o le carbon footprint o oloa auina atu i fafo, aemaise lava i latou e auina atu i fafo i Europa.

8.Iapani: fautuaga a tagata tomai faapitoa i le talimalo i Taaloga Olimipeka i avanoa avanoa ua tuuina atu i le Komiti o le Olimipeka Faavaomalo.Ua fa'ai'uina aloa'ia o Ta'aloga Olimipeka a Tokyo o le a faia i Tokyo, Kanagawa Prefecture, Chiba Prefecture ma Saitama Prefecture i le fa'avae i le tulaga o se nofoaga avanoa e aunoa ma ni tagata matamata.

9. Sa faia e le Matagaluega o le Siosiomaga a Iapani se fonotaga a tagata tomai faapitoa ma na ioeina le filifilia o i'a e avea ma ituaiga o manu fe'avea'i, ma o le a tuuina atu se talosaga aloaia ia Aukuso.Afai e pasia le talosaga, o le a faʻasa e Iapani le faʻaulufaleina mai, faʻatau atu ma le tuʻuina atu o iʻa i le vao.

10. Luasefulu-fitu tausaga talu ona faavaeina Amazon, Bezos aloaia faamavae e avea ma CEO, le US tekinolosi sauai, aveesea le igoa o le "tagata sili ona mauoa i le lalolagi".O le sui o Andy Jassi, o le Pule Sili o le pisinisi a le kamupani i luga o le ao.

11. Korea i Saute: o loʻo mafaufau e faʻatupulaʻia le maualuga o le tali atu i le faʻamaʻi i totonu o le laumua, lea o loʻo mafatia ai le COVID-19 i se faʻamaʻi ogaoga, ma e ono siitia ai i tulaga e lua i le maualuga maualuga.I le amanaia ai o tulaga lamatia o faama'i ma fa'ailoga fa'asino, o lo'o va'ava'ai fo'i le matagaluega e puipuia fa'ama'i pe tatau ona si'i a'e le maualuga o le tali atu i fa'ama'i.


Taimi meli: Iul-09-2021

Maua Auiliili Tau

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou