CFM-B2F(pisinisi i falegaosimea)&24-itula Taimi Taimi
+86-591-87304636
O lo'o avanoa le matou faleoloa i luga ole laiga mo:

  • FA'aoga

  • CA

  • AU

  • NZ

  • UK

  • NO

  • FR

  • BER

E te iloa pito i luga ole 100 faʻailoga ole lalolagi e aoga ile 2020?E fa'afefea ona a'afia e le Covid-19 o tatou olaga?Siaki Tala Fou i le asō mai le CFM

1. [Forbes] Booth na tatalaina le 100 pito i luga o le lalolagi faʻailoga e taua i le 2020, faʻatasi ai ma le aofaʻi atoa o le $ 2.54 trillion, mai le $ 2.33 trillion i le tausaga talu ai.I le 100 pito i luga, e sili atu i le 50 faʻailoga e iai kamupani i le Iunaite Setete.O isi i le lisi e mai Iapani (6), Siamani (10) ma Farani (9).

2. E tusa ai ma se lipoti na tuʻuina atu e le kamupani faʻatau fale a Initia, ona o le aʻafiaga o faʻamaʻi ma faiga poloka, o le averesi o fefaʻatauaiga o le maketi o fanua i totonu o taulaga tetele e valu a Initia na paʻu malosi i le 79% i le kuata lona lua o le. i lenei tausaga (Aperila ia Iuni).Ole numera o fefa'ataua'iga fale e na'o le 19038 iunite.

3. Europa fa'atauga tapunia fefiloi.O le FTSE 100th index a Peretania na siitia i le 0.40% i le 6129.26, o le CAC40 Farani na pa'ū i le 0.22% i le 4928.94, ma le DAX30 a Siamani na pa'ū 0.03% i le 12835.28.

4. O le Baltic dry index na pa'ū 2.24% ile 1264.

5. I le 28th taimi fa'apitonu'u, na tu'uina atu e le Singapore Tourism Board se fa'aaliga e fa'apea o le a fa'amalieina tapula'a i vaega ta'amilosaga.Ae ui i lea, e tatau lava ona talosaga tagata tafafao maimoa i le Ofisa o Turisi ma maua le faʻatagaga a le Matagaluega o Fefaʻatauaʻiga ma Alamanuia, ma e manaʻomia vaega taʻavale e usitaʻia tapulaʻa puipuia o faʻamaʻi e tusa ai ma le numera o tagata, umi o gaioiga, ma isi.

6. Industrial and Commercial Bank of China (Turkey) Co., Ltd. (ICBC Turkey), Tencent, Istanbul New Airport Operation Company ma le malaevaalele fou e leai ni tiute fa'atauva'a na faia fa'atasi WeChat Pay pisinisi fa'ainitaneti saini i le aso 28.Talu mai lena taimi, e mafai e tagata tafafao Saina ona faʻaogaina le WeChat Pay i le faleoloa e leai ni tiute i le malaevaalele fou a Istanbul.

7. Toyota, Mitsubishi faleoloa i le lotoifale tapunia, tagata faigaluega "vave litaea" ausia le 10-tausaga maualuga.Na faalauiloa aloaia e le Mitsubishi Motors o Iapani o le a tapunia le fale gaosi oloa o Pajero Manufacturing, o se lala o Sakanzhu-cho, Gifu Prefecture.E le gata i lea, o le tele o fale faʻapipiʻi taʻavale Iapani ua tapunia talu ai nei, aemaise lava ona o le manaʻoga mo taʻavale ua matua faʻaitiitia ona o le faʻamaʻi o le COVID-19, o lea na filifili ai le au fai taʻavale a Iapani e faʻaititia a latou lava taʻavale.Faatasi ai ma le vevesi i le maketi o taavale i le lalolagi atoa, o le gaioiga a Iapani e foliga mai o le a atili faateteleina ai le vevesi.

8. Fa'amaumauga mai le faletupe tutotonu a Rusia ma aganu'u a Rusia o lo'o fa'aalia ai i le kuata muamua o le 2020, o le vaega o le tala Amerika i fefa'ataua'iga a Rusia-Saina na pa'u i le 5 pasene i le maualalo o taimi uma e 46%, e itiiti ifo i le afa mo le taimi muamua.O le fa'asoa o tupe a le atunu'u ma le euro o lo'o i luga o fa'amaumauga maualuga o le 24% ma le 30% i le faasologa.Ae ui i lea, o le ruble o sea e tau le suia ma o loʻo tumau pea i le averesi o le 7% mo le tolu tausaga talu ai.

9. Matagaluega i totonu o Initia: O le a aveesea le vavao i le po mai le aso 1 o Aokuso, ma o le a tatalaina le faletaalo i le aso 5 o Aokuso.Alalo, fale tifaga, vaita'ele, pa ma isi nofoaga e le o tatalaina mo le taimi nei.O aʻoga uma o le a tapunia seia oʻo i le aso 31 o Aukuso. A o leʻi oʻo i le aso 31 o Aukuso, o le a faʻaauau pea ona faʻamalosia e le vaega o loʻo pulea e le COVID-19 le poloka.

10. EU: Fa'asalaga na tu'uina atu i tagata osofa'i o lo'o a'afia i le feso'ota'iga mo le taimi muamua.O faiga fa'asa (fa'aisa aseta, fa'asa o femalagaiga) na tu'uina atu i tagata e to'aono ma fa'alapotopotoga e to'atolu na a'afia i osofa'iga i luga ole laiga.O a latou gaioiga e aofia ai osofaʻiga i luga o le Faalapotopotoga mo le Faʻasaina o auupega o vailaʻau.O tagata taʻitoʻatasi ma faʻalapotopotoga a le Iuni a Europa e le faʻatagaina ona tuʻuina atu tupe i sini o nei faʻasalaga.

11. Na ta‘ua e John Coates, le taitaifono o le Komiti Faamaopoopo o Taaloga Olimipeka a Tokyo, e iai pe leai se tui COVID-19, o le a faia ai Taaloga Olimipeka a Tokyo i le 2021. O loo faia tapenaga ona o le mea moni e leai se tui e sosoo ai. tausaga.


Taimi meli: Iul-31-2020

Maua Auiliili Tau

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou