CFM-B2F(pisinisi i falegaosimea)&24-itula Taimi Taimi
+86-591-87304636
O lo'o avanoa le matou faleoloa i luga ole laiga mo:

  • FA'aoga

  • CA

  • AU

  • NZ

  • UK

  • NO

  • FR

  • BER

E te iloa ua maua e le lalolagi le 5.5 piliona tui o le COVID-19 tui, 80% o loʻo i totonu o atunuʻu e maualuga tupe maua ma luga-ogatotonu tupe maua.Siaki le tele o tala fou i le CFM i aso nei.

1. O le malosi o le photovoltaic ma le matagi a Korea i Saute o le 17.6 gigawatts (GW) i le tausaga talu ai, ma ua fuafua le malo e siitia i le 42.7GW i le 2025. Fai mai Wen Zaiyin o le faia o se suiga tele o le fausaga o le tamaoaiga, o le sini o le faiga faavae lanu meamata fou o le ausia foi lea o le neutrality carbon, lea o le a atili faamalosia ai le gafatia o le malosi fou e ala i tekinolosi fou.

2. E oo atu i le aso 1 o Setema, o tupe faaagaga faava o malo a Rusia na oo atu i le maualuga o le 618.11 piliona tala Amerika, e aofia ai ma le 132.697 piliona tala Amerika i tupe faaagaga auro, o le tala lea a le Faletupe Tutotonu a Rusia ia Setema 7.

3. Na pasia e le palemene a El Salvador se pili i le aso 9 o Iuni e faamaonia ai le bitcoin e avea ma tupe faaletulafono a le atunuu, lea na amata faamamaluina i le aso 7 o Setema, 90 aso mulimuli ane.I le aso 7 o Iulai, El Salvador o le a avea ma uluai atunuu i le lalolagi e aloaia aloaia le Bitcoin o se tauofoga faaletulafono.

4. Alexander Fyodorov, sui taʻitaʻifono o le Komisi suʻesuʻe a Rusia, na fai mai i se fono e sili atu nai lo le 4000 sui o le siama siama Iapani oe na faia sauaga faasaga i tagata lautele i le taimi o le Taua Lona Lua a le Lalolagi na sosola i le Iunaite Setete ma sosola ese mai le matafaioi.O nei mea e aofia ai le "Iunite 731" ma le "Iunite 100" a le Japanese Kwantung Army.Na o le 12 tagata na faʻamasinoina i le faamasinoga a Khabarovsk.

5. El Salvador: amata ona faʻaaogaina bitcoin e pei o le tulafono, e manaʻomia kamupani e talia bitcoin e faʻatau mo oloa ma auaunaga, seivagana ua le mafai ona latou talia tupe faʻaeletoroni ona o faʻatapulaʻa faʻapitoa.Ua amata ona talia e le au tele mea'ai vave e pei o McDonald's, Starbucks ma Pizza Hut le totogiina o le bitcoin i franchise i le lotoifale.

6. US Department of Energy: o le malosi o le la e mafai ona tuʻuina atu le 40% o le eletise i le Iunaite Setete i le 2035, ma o le isi vaega e tele lava ina maua e le matagi (36%), malosiaga faaniukilia (11%, 13%), eletise eletise. (5%, 6%) ma le bioenergy / geothermal energy (1%).Ma o gaioiga e faʻaitiitia ai le kasa e mafai ona faʻasaoina le $ 1.1 trillion i le $ 1.7 trillion, e sili atu i tau faaopoopo o le suiga i le malosi mama ma maua ai le toeitiiti 1.5 miliona galuega.O lo’o fa’amoemoe e o’o atu i le tausaga e 2035, o tupe fa’aola mai fa’atekonolosi fa’atekonolosi o le a fa’amama atoatoa ai le tau, ma o le a le si’itia le tau o le eletise a tagata fa’atau.

7. O le lipoti lata mai a App Annie o loʻo faʻaalia ai o tagata Peretania ma Amerika e faʻaalu le tele o taimi i TikTok nai lo YouTube.I le averesi, e sili atu nai lo le 24 itula o TikTok i le masina e matamata ai tagata matamata US, faʻatusatusa i le 22 itula ma le 40 minute o YouTube.O le va i le va o le lua e sili atu i Peretania, ma TikTok matamata i le averesi o 26 itula i le masina, faʻatusatusa i lalo ifo o le 16 itula mo YouTube.I le taimi muamua, o faʻamaumauga a le lala sooupu na faʻaalia ai i le 2020, na manumalo ai TikTok i le Facebook e avea ma iOS ma Android app sili ona sii mai i le lalolagi.

8. ECB: fa'atumauina le tului fa'atatau ile 0.000%;tupe teu i-0.500%.Ole fua faatatau ole nonogatupe ole ECB ole-0.25%.O tului autu o le a tumau pea i le taimi nei poʻo le maualalo seʻia oʻo le tau o le tau i le 2 pasene i le faaiuga o le vaitaimi faʻataʻitaʻi.O le tau o le tamaoaiga e foliga mai e feololo i luga a'e o le fa'amoemoe i se taimi pu'upu'u.

9. Ona o le vevela o le lalolagi, o nisi o manu faʻaola ua faʻateleina o latou gutu, vae ma taliga e faʻateʻa ai le vevela, aemaise lava i manu felelei, ua maua ai se suʻesuʻega talu ai nei.O loʻo faʻamoemoeina e le au suʻesuʻe suiga i faʻaopoopoga iloga e pei o taliga e faʻateleina, e pei o elefane poʻo taliga tetele o le a tupu ai le cartoon Dumbo i le lumanaʻi.

10. onhap: fai mai le malo o Korea i Saute o le a taumafai e faateleina le lelei o le gaosiga o le gaosiga o le gaosiga o vaa e 30% i le 2030, aʻoaʻoina 8000 gaosiga faufale ma tagata tomai faapitoa, ma faʻaleleia le gaosiga o numera e pei o vaʻa atamamai.I le 1-7 masina, o le vaʻa fou o le lalolagi o loʻo oʻo i le 30.21 miliona tone mamafa, faʻatatau mo le 42 pasene o le aofaʻi.

11. Fa'atonu-Aoao o le Faalapotopotoga o le Soifua Maloloina a le Lalolagi (WHO) Tan Desai: ua maua e le lalolagi le 5.5 piliona tui ole tui ole COVID-19, o le 80% o ia mea o lo'o i totonu o atunu'u e maualuga tupe maua ma luga-ogatotonu.I le taimi nei, toeitiiti atoa le 90 pasene o atunuu mautotogi ua ausia le sini o le tui o le 10 pasene o latou faitau aofaʻi e faasaga i le COVID-19, ma sili atu i le 70 pasene o atunuʻu e maualuga tupe maua ua latou tui le 40 pasene o latou faitau aofaʻi mai le COVID-19. -19, ae leai se atunuu maualalo tupe maua ua ausia sini uma e lua.

 

 


Taimi meli: Sep-10-2021

Maua Auiliili Tau

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou