CFM-B2F(pisinisi i falegaosimea)&24-itula Taimi Taimi
+86-591-87304636
O lo'o avanoa le matou faleoloa i luga ole laiga mo:

  • FA'aoga

  • CA

  • AU

  • NZ

  • UK

  • NO

  • FR

  • BER

E te iloa le fesuiaiga o le Delta virus?E te fia iloa e uiga i tui i isi atunuu?E te fia iloa le tulaga o iai nei le vevela o le lalolagi?Kind check CFM's news today.

1. I le afa muamua o le tausaga, o tau o mea tau fa'ato'aga tetele e pei o pi, sana ma cotton i Pasila na si'itia malosi, ua sili atu i le 70% mai le vaitaimi tutusa i le tausaga talu ai.E le gata i lea, o tau o araisa ma saito na siitia foi i le 55% ma le 40% i le vaitaimi lava e tasi.Ua valoia e le au popoto o tau o mea'ai polotini e pei o aano o manufasi, fuamoa ma susu o loo gaosia i Pasila o le a faaauau pea ona siitia ona o le maualuga o tau o saito o le a siitia ai le tau o le tausiga o lafumanu.

2.WTO: o le siʻitia o faʻailoga tau fefaʻatauaʻiga e atagia mai ai e le gata i le malosi o le faʻalauteleina o fefaʻatauaʻiga i le taimi nei, ae faʻapea foʻi le loloto o le aʻafiaga o le faʻamaʻi i le 2020. O le vaʻaiga o fefaʻatauaʻiga i le lalolagi o loʻo faʻaalia pea i lalo o tulaga lamatia.O le fa'ama'i o lo'o fa'aauau pea ona avea ma fa'amata'u tele i fa'amoemoega tau fefa'ataua'iga.O lenei taamilosaga o le malosi o le toe faʻaleleia o fefaʻatauaʻiga i le lalolagi e le mavavaeeseina mai le mea moni o loʻo faʻatupuina e atunuʻu taumafaiga e "faʻatau oloa" e toe faʻatumu le maketi i le tulaga o le siʻitia malie o poloka o le tamaoaiga ina ia mafai ai ona faʻafetaui le manaʻoga.

3. Ua fa'asolosolo ona fa'asaina e le Facebook ma le YouTube mea a Taliban mai le fa'aalia i luga o latou tulaga.Fai mai le Facebook, talu ai ona o le faailoaina o Taliban o se "faalapotopotoga faatupu faalavelave", o le a faaauau pea ona faasaina e le faavae mea uma e fesootai ma Taliban ma faatuina se vaega o tagata poto Aferika e mataituina ma tape mea e fesootai ma Taliban.Na taʻu atu foi e se failauga i le upega tafaʻilagi a le pisinisi pisinisi o loʻo "taumua" le kamupani e tape mea e viia ai Taliban.

4.Ofisa o Fuainumera Fa'amaumauga a le Atunu'u: o tau masani o fale i Peretania na tula'i mai i le 13.2% i le tausaga ia Iuni, o le si'itaga aupito maualuga o le tausaga talu mai le 2004. O lo'o taufetuli tagata fa'atau e fa'amae'a a latou fa'atau a'o le'i mae'a le aso malolo o le fa'ailoga tusi, a'o mana'omia mo meatotino tetele. i fafo o Lonetona e tumau.

5.I tausaga talu ai nei, o le tulaga o le vevela o le lalolagi ua sili atu ona manino.Fai mai tagata popoto ua timu i le pito sili ona maualuga o le aisa o Arctic Greenland mo le taimi muamua talu ona amata faamaumauga.I le aso 14 o Aokuso, na timu ai i le pito sili ona maualuga o le aisa Greenland 3216 mita i luga aʻe o le sami, ma o le vevela i luga aʻe o le 0 ℃ tumau mo le tusa ma le 9 itula.Mai le 14 i le 16 Aukuso, o timuga i le lotoifale e tusa ma le 7 piliona tone, o le maualuga lea talu mai faamaumauga na amata i le 1950.

6. Afghanistan o se tasi o atunuu matitiva i le lalolagi.E tusa ai ma le Faletupe a le Lalolagi, o le GDP i le 2020 e tusa ma le 19.8 piliona US tala, ma le GDP i le 2020 e 508 US tālā.Toeitiiti atoa le 40 pasene o le faitau aofaʻi o loʻo ola i le matua mativa i lalo ifo o le 1 US tala i le aso.E tusa ai ma le lipoti lata mai a le Faletupe a le Lalolagi, o le tamaoaiga o Aferika e "maaleale" ma "faalagolago i fesoasoani", ma o le 75% o tupe faaalu a le malo e sau mai fesoasoani faavaomalo.O le mea lea, o le tipiina o tupe fesoasoani ma le faʻasaʻo o tupe faʻaagaaga mai fafo o lona uiga o le a sili atu ona afaina le tamaoaiga o Aferika ua leva ona vaivai, ma o le a feagai le pulega a Taliban i le lumanaʻi ma luitau.

7.PayPal: O tagata faʻatau Peretania o le a faʻatagaina e faʻatau, taofi ma faʻatau atu tupe numera mai lenei vaiaso.O oloa a le PayPal a UK o le a faʻalagolago i Paxos, o se kamupani tupe numera faʻatonutonu e Niu Ioka.

8. Talu ai nei, o le Asian bumblebee, e masani ona taʻua o le "killing Hornet", na faʻaalia i le US setete o Uosigitone, lea na amata ai e le faʻalavelave faʻafuaseʻi i le lotoifale ona faʻatautaia polokalame faʻataʻamilo ma taofiofia.O le pi fasi e toeitiiti atoa le 5 senitimita le lapopoa ma e mafai ona lele i le saoasaoa e 32 kilomita i le itula.e mafai ona fasiotia lagomeli atoa i ni nai itula ma o nisi taimi e osofaia ai tagata, lea e oona e pei o le oona a nisi gata oona.

9. Talu ai nei, o se suʻesuʻega faʻalesoifua maloloina lautele i le Iunivesite o Oxford na maua ai o le aoga o le Pfizer ma le AstraZeneca COVID-19 tui e faasaga i Delta mutated viruses o le a faʻaitiitia i totonu o le tolu masina.O le aoga o le novel coronavirus i le puipuia o faʻamaʻi na faʻaititia mai le 85% ma le 68% i le lua vaiaso talu ona maeʻa le tui lona lua i le 75% ma le 61%, i le faasologa, ae o le faʻaitiitia o le aoga o tui na sili atu ona taua i tagata i luga atu o le 35 nai lo tagata i lalo ole 35.

10.On Aukuso 20, Lee Ki-il, muamua Pule o Korea i Saute o faalavelave faafuaseʻi Saogalemu tali Matagaluega, fai mai o le tui o le tui muamua o tui i le atunuu sa faamoemoe e faamaeaina i luma o le Mid-Autumn Festival, o lea o le vaetamaina. o le faʻataʻitaʻiga o le "nofo faatasi ma faʻamaʻi" e mafai ona iloiloina i le faaiuga o Setema poʻo le amataga o Oketopa.I le taimi nei, o loʻo faʻatalanoaina e le matagaluega o faʻamaʻi pipisi lenei mea.


Taimi meli: Aukuso-24-2021

Maua Auiliili Tau

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou