CFM-B2F (pisinisi i fale gaosi) & 24-Itula Taʻimua Taimi
+ 86-591-87304636
La matou faleoloa i luga ole laiga e avanoa mo:

  • ISA

  • CA

  • AU

  • Niu Sila

  • Peretania

  • LEAI

  • FR

  • BER

E te iloa o le aofaʻi o le faitau aofaʻi o le Iunaite Setete e sili atu i le 330 miliona. Sili atu tala fou mai uma i le salafa o le lalolagi. Agalelei siaki talafou a CFM nei.

1. E tusa ai ma faamaumauga o tusiga igoa a Amerika, o le aofaʻi o le faitau aofai o tagata o le Iunaite Setete e sili atu i le 330 miliona. O Kalefonia na leiloa le tasi nofoa i le Konekeresi mo le taimi muamua i le 170 tausaga talu ai o le setete o tagata nonofo faʻavae e fesoʻotaʻi tuʻusaʻo i nofoa i le Maota o Sui. I se faaopopoga, o malo Temokalasi e pei o New York, Pennsylvania, West Virginia, Ohio, Michigan ma Ilinoi na leiloa foʻi nofoa taʻitasi.

2. I nai aso ua tuanaʻi, o loʻo faʻaauau pea le siʻitia o tau o meaʻai i le lalolagi, ma o tau o faʻatoʻaga e pei o saito, soybeans ma sana ua siʻitia i le tulaga maualuga i le valu tausaga ua tuanaʻi. E oʻo mai ia Mati i le tausaga nei, ua siʻitia i luga le tau o taumafa i le lalolagi mo le 10 masina i le laina. O loʻo malamalama o le tau ose mafuaʻaga ua mafua ai le siʻitia o le tau o fatu. O le lāmala na afaina ai le seleselega o saito i le Iunaite Setete, Kanata ma Farani, faapea foi seleselega saga i Pasila, a o timuga i Atenitina na aafia ai foi soybeans.

3. US State Department: amata mai i lenei semesa tautoulu, o lona uiga, a maeʻa Aukuso 1st, tamaiti aʻoga Saina ma F / M visa o le a le toe aʻafia e le "faʻasaina o malaga" ma o le a mafai ona lele saʻo mai Saina i le Iunaite Setete aunoa ma le toe faʻamatuʻu atu i se atunuʻu lona tolu mo le 14 aso. I le faʻaopopoga ia Saina, o le aveʻesea o malaga faʻatapulaʻa i F / M visa e aofia ai foʻi Iran, Pasila, Aferika i Saute, o le itumalo o Schengen, United Kingdom ma Aialani.

4. Talu mai Aperila, o uta mai Iapani i Europa ma le Iunaite Setete ua siʻitia i le tusa ma le 10% Mur20%, 2-3 taimi o le tutusa vaitaimi i le 2019. Felauaiga manaoga na tumau i se tulaga maualuga talu mai Tesema 2020. Afaina e le vevesi femalagaaiga o container container i le sami, le feteʻenaʻi i le va o le sapalai ma le manaʻoga e leʻi aveʻesea, ma le vaʻa uta e faʻamoemoe e tumau maualuga i se taimi puʻupuʻu.

5. O le peresetene o Amerika o Joe Biden na faalauiloa le American Family Plan i le Aso Lulu. E aofia ai ma le lafoga o lafoga o tupe maua a le tagata lava ia e 39.6% i tagata e mauaina le sili atu ma le US $ 400000 i le tausaga ma tuʻuina atu le US $ 80 piliona i le IRS i le isi sefulu tausaga o lumanaʻi e faʻamalosia ai lona agavaʻa e suʻe lafoga i le au mauoa ma pisinisi.

6.Mai lenei semesa o le tautoulu, o lona uiga, a maeʻa Aukuso 1, tamaiti aʻoga Saina mai le US State Department o loʻo umiaina se visa F / M o le a le toe aʻafia e le "travel travel" ma o le a mafai ona lele saʻo mai Saina i le Iunaite Setete e aunoa ma le toe faʻamatuʻu atu i le lona tolu atunuʻu mo 14 aso. I le faʻaopopoga ia Saina, o le aveʻesea o malaga faʻatapulaʻa i F / M visa e aofia ai foʻi Iran, Pasila, Aferika i Saute, o le itumalo o Schengen, United Kingdom ma Aialani.

7.O Aperila 28, taimi faʻalotoifale, Kenya na filifili e taofi uma pasese vaʻalele mai Initia. Kenyan Health Minisita Kagui fai mai o le faasaina o vaalele na amata faamamaluina i le vaveao o Me 1 ma ua fuafuaina e tumau mo le lua vaiaso seia oo i le ogatotonu o Me. 

8. O le Iuni a Europa o loʻo faʻamoemoe e faila aloaia ia antitrust moliaga faasaga ia Apple i le amataga o lenei vaiaso, lea e aʻafia ai Apple faʻaaogaina o lona tulaga tulaga e faʻatapulaʻa ai le tulaga maketi o tagata tauva. O le totogi e ono faʻaiʻu ai i le Apple le faʻasalaga e oʻo i le 10% o tupe maua a le lalolagi ma mafai ona luʻiina lana pisinisi faʻataʻitaʻiga e faʻamoemoe i luga o le tufatufaina o tulaga. 

9.World Gold Council: i le kuata muamua, o le aofaʻi o le auro i le lalolagi na oʻo atu i le 815.7 tone, e leʻi suia lava mai le masina na muamua atu, peitaʻi ua paʻu i lalo le 23% mai le tausaga ua teʻa. O le taua tele o le faʻaaogaina o le ETF auro e faʻapaleni ai le tuputupu aʻe o le manaʻoga o tagata. O le siʻitia o le tului ma le paʻu i lalo o le tau o le auro na faʻaitiitia ai le fiafia o tagata faipisinisi i auro, faatasi ai ma le saoasaoa o le 177.9 tone o auro ETF i le kuata muamua.


Taimi Post: Ape-30-2021

Maua auiliiliga tau

Tusi lau feʻau ii ma lafo mai ia matou