CFM-B2F(pisinisi i falegaosimea)&24-itula Taimi Taimi
+86-591-87304636
O lo'o avanoa le matou faleoloa i luga ole laiga mo:

  • FA'aoga

  • CA

  • AU

  • NZ

  • UK

  • NO

  • FR

  • BER

E te iloa le tulaga o turisi i lenei tausaga?Pe o le a faia ma le sologa lelei Ta'aloga Olimipeka?E fa'afefea ona i'u TikTok?Siaki lelei tala fou a le CFM i aso nei.

1. I le 14th, taimi faʻapitonuʻu, na tuʻuina atu ai e le Faalapotopotoga o Suauʻu Suauʻu Atunuʻu (OPEC) se lipoti o maketi suauʻu mamago ia Setema, fetuutuunai le fua faatatau o le tuputupu aʻe o manaoga o le suauu i le lalolagi i le 2020 mai le 9.06 miliona paelo i le aso i le 9.46 miliona paelo i le aso .Ole mana'oga ole suau'u fa'alelalolagi ole mana'omia ole 90.23 miliona paelo ile aso ile 2020, fa'aitiitia ai le fa'ata'ita'iga ole mana'omia ole suau'u mama ole lalolagi mo le masina lona lua.

2. I le aso 15, na faʻaalia ai e le malo o Iapani le tali atu a le COVID-19 i Taaloga Olimipeka a Tokyo: e manaʻomia e tagata taʻalo mai fafo ona faia ni suʻega e le itiiti ifo ma le lima ma tuʻuina atu fuafuaga faʻatino ma tautoga i Iapani.E manaʻomia muamua le suʻeina o tagata taʻalo mai fafo ma maua se tusi faamaonia le lelei i totonu o le 72 itula aʻo leʻi taunuʻu i Iapani, ona manaʻomia lea ona faʻataʻitaʻi pe a taunuʻu i le malaevaalele, i le malae toleniga poʻo le nofoaga o le faʻamoemoe, pe a ulufale i le Olimipeka. Nu’u ma a’o le’i faia le tauvaga, ma o le a fa’ata’ita’i pea i le taimi o lo’o nonofo ai i totonu o le Olimipeka Nu’u.I le isi itu, talu ai o tagata taʻaalo Iapani e foliga mai e fesoʻotaʻi ma tagata taʻalo mai fafo, e manaʻomia foʻi ona faʻataʻitaʻi ia le itiiti ifo ma le faatolu.

3. Na faʻamaonia e Oracle i le aso 14 o Setema, taimi faʻapitonuʻu, na oʻo i se maliliega ma le tagata Saina e ona TikTok e avea ma ana "tuuina atu tekonolosi faʻalagolago" ina ua maeʻa faʻamaonia e Microsoft ua teena e TikTok lana talosaga, ae o le maliega e manaʻomia pea ona ia faamaonia e le malo o Amerika.

4. Le Komisi Europa: faʻaitiitia le faʻaosoina o kasa kasa e "le itiiti ifo" 55% i le 2030, faʻatasi ai ma le faʻamoemoe o loʻo iai nei o le 40%;o lo'o fuafua e tu'uina atu le 225 piliona piliona o fa'amaufa'ailoga lanu meamata.

5. E tusa ai ma le CNBC, na saunoa ai le US President Trump i le fonotaga a le White House i le aso 16 e le fiafia o ia i le maliliega o loʻo i ai nei i le va o Oracle ma TikTok ona o le TikTok US pisinisi o le a le faʻatau atu ia Oracle ma na taʻu atu ia te ia o le US Treasury. e le mafai ona maua se taui mai le fefa'ataua'iga.

6. Aʻo leʻi oʻo i le 2010, o le tausaga litaea mo tamaitai i Peretania o le 60. Talu mai Novema 2018, o le tausaga litaea mo tamaitai ua siitia i le 65, tutusa tausaga ma alii.Amata mai ia Oketopa 2020, o le tausaga litaea mo alii ma tamaitai o le a siitia i le 66. Mai le 2026 i le 2028, o le a siitia atili i le 67 tausaga. Fai mai le malo o Peretania o alii ma tamaitai e litaea i le tutusa o tausaga e ausia ai le tutusa i le va. alii ma tamaitai.

7. O le UK consumer price index ((CPI)) na siitia 0.2% i lea tausaga ma lea tausaga ia Aukuso, i lalo mai le 1.0% ia Iulai ma i lalo ifo o le 2% tau o le tau o le faletupe tutotonu, o le maualalo talu mai Ianuari 2016, e tusa ai ma fuainumera e le Ofisa o Fuainumera Faamauina i le aso 16.

8. O le pisinisi o turisi i le lalolagi atoa na leiloa e tusa ma le US $ 460 piliona ma le numera o tagata tafafao maimoa faavaomalo na faʻaititia i le 440 miliona i le afa muamua o le tausaga ona o le faʻamaʻi o le faʻamaʻi o le COVID-19, United Nations World Tourism Organization ( WTO) fai mai ia Setema 15, taimi fa'apitonu'u.ua pa'u i lalo e 65% pe a faatusatusa i le vaitaimi lava lea i le tausaga talu ai.

9. I lana lipoti o le tamaoaiga o le lalolagi na tatalaina i le aso 16, na siitia ai e le Faalapotopotoga mo le Galulue Faatasi ma le Atinaʻe (OECD) lana talaʻaga mo le tuputupu aʻe o le tamaoaiga o Pasila i le 2020 i lalo ifo o le 6.5% mai le itiiti ifo i le 7.4% ia Iuni.E tusa ai ma le OECD, o le tamaoaiga o Pasila o le a tupu i le 3.6% i le 2021, 0.06 pasene maualalo ifo nai lo le faʻaaliga i le tolu masina talu ai.


Taimi fa'asalalau: Sep-18-2020

Maua Auiliili Tau

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou