CFM-B2F(pisinisi i falegaosimea)&24-itula Taimi Taimi
+86-591-87304636
O lo'o avanoa le matou faleoloa i luga ole laiga mo:

  • FA'aoga

  • CA

  • AU

  • NZ

  • UK

  • NO

  • FR

  • BER

E te iloa le avanoa x ?E te manaʻo e iloa le aʻafiaga o le faʻamaʻi i luga o auro o le lalolagi?Naʻo le siaki CFM talafou i aso nei.

1. Fa'amatalaga lata mai na tu'uina mai e le World Gold Association o lo'o fa'aalia ai i le fitu masina muamua o le 2020, o le fua o le ETF auro o le lalolagi na si'itia i le 21% i le vaitaimi lava lea e tasi i le tausaga talu ai, ma o le aofa'i atoa o le ETF auro o le lalolagi na o'o atu i le 899 tone, pe tusa ma le 899 tone. US $49.1 piliona, e sili atu le maualuga nai lo le faʻamaumauga faʻaletausaga talu ai.E oo atu i le faaiuga o Iulai, ua ausia e le lalolagi auro le ETF le 3785 tone, o se maualuga i taimi uma.Ae ui i lea, o loʻo i ai se faʻaitiitiga faʻaitiitiga ia Aukuso, lea e manaʻomia le faʻaauau pea o le gauai i le taimi mulimuli ane.
2.. Na resitalaina e le Matagaluega o le Soifua Maloloina a Rusia le tui muamua COVID-19 i le lalolagi ia Aukuso 11 ma amata ona gaosia i nofoaga e lua. Na taʻua e le Faalapotopotoga o le Soifua Maloloina a le Lalolagi o WHO ma pulega o le soifua maloloina a Rusia o loo talanoaina nei le tulaga muamua o le tui COVID-19.
3. Faʻavaomalo, Iapani o le a faʻasalalau le kuata lona lua GDP, Peretania, Europa Europa, Iapani o le a faʻasalalau ia Iulai CPI, Siamani, Europa Europa ma le Iunaite Setete o le a faʻasalalau le PMI gaosiga o Aukuso.

4. The Social Weather Station, o se ofisa tutoatasi suʻesuʻega lautele i Filipaina, na tuʻuina atu se lipoti fou o suʻesuʻega e faʻaalia ai o le leai o se galuega i Filipaina na oʻo i le 45.5%, o se faʻamaumauga.

5. Fa'amaumauga fa'amaumau mai le Iunivesite o Johns Hopkins i le Iunaite Setete o lo'o fa'aalia mai i le 06:27 taimi Beijing i le aso 17, e 21582345 mataupu fa'amaonia ma 772798 maliu o le COVID-19 i le lalolagi atoa.O faʻamaumauga o loʻo faʻaalia ai o le atunuʻu o loʻo i ai le numera tele o faʻamaʻi faʻamaonia ma oti o le COVID-19 i le lalolagi o le Iunaite Setete, ma le aofaʻi o 5400180 faʻamaonia mataupu ma 169955 maliu.

6. Ua lipotia mai o SpaceX, o se kamupani tekonolosi suʻesuʻe avanoa a Amerika, ua faʻalauteleina lana taamilosaga fou o le faʻatupeina i le US $ 2 piliona, ma ua faʻafaigaluegaina e le Fidelity.O lea tupe e ono fa'aoga sa'o mo galuega a le kamupani o le Starchain ma le Starship.Ole poloketi "Star chain" a le SpaceX e fa'amoemoe e tu'uina atu auaunaga tau Initaneti i luga o le lalolagi e sili atu nai lo le 40,000 satelite.

7.Us media: Na sainia e Trump se fa'atonuga fa'apitoa e mana'omia ai le byte jump e fa'atau atu pe fa'ate'a uma aseta e mafai ona fa'agaoioia TikTok i le Iunaite Setete i totonu ole 90 aso.Fai mai le failautusi a le US Treasury, o le poloaiga e manaʻomia foʻi le byte jump e aveese uma ai faʻamaumauga a tagata US na maua e TikTok USA ma le app na mauaina Musical.ly.E tusa ai ma le faʻatonuga faʻapitoa, e manaʻomia le oso o le byte e faʻaumatia ai faʻamaumauga a tagata US uma ma faʻailoa Cfius (CFIUS) pe a maeʻa le faʻaumatia.

8.NASA: tolopoina le misiona vaalele vaalele (Crew-1), lea ua fuafua e faʻalauiloa e leʻi muamua atu ia Oketopa 23rd.O le misiona faʻatautaia faʻapisinisi faʻatauvaʻa na muai fuafuaina e faia ia Setema 2020. Ae ui i lea, talu ai o le a malaga atu le au vaalele e toʻatolu i le vaʻalele a Rusia Soyuz i le International Space Station ia Oketopa, ua fuafua le NASA e tolopo le misiona seia oʻo i le faaiuga o Oketopa ina ia aua le afaina ai fuafuaga o vaalele mo le feliuliuai o auvaa a le nofoaga.


Taimi meli: Aukuso-18-2020

Maua Auiliili Tau

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou