CFM-B2F(pisinisi i falegaosimea)&24-itula Taimi Taimi
+86-591-87304636
O lo'o avanoa le matou faleoloa i luga ole laiga mo:

  • FA'aoga

  • CA

  • AU

  • NZ

  • UK

  • NO

  • FR

  • BER

E te iloa o le numera o tagata e leai ni galuega i Initia na sili atu i le 15 miliona, ma mafua ai le maualuga o le leai o se galuega i le 11.9% mai le 7.9% ia Aperila?Fa'amolemole siaki tala fou a le CFM i aso nei.

1. Ua fa'asalaina e le fa'atonu fa'atauva'a a Farani ia Google e o'o atu i le 220 miliona Euro mo le fa'aleagaina o lona tulaga fa'asalalauga i le vaega o tekonolosi.Google na malilie e faʻamautu ma faʻamutaina le manaʻoga o le tagata lava ia i lana polokalame faʻasalalauga faʻasalalauga i luga o le initaneti, ma folafola atu e faʻalauiloa se faasologa o faiga e faʻatagaina ai tagata tauva e faʻaoga ana meafaigaluega faʻasalalauga i luga ole laiga.

2. I le aso 8 Iuni, na po ai le Peresetene o Farani, Macron, e se tamaloa a o asiasia Delon (Drome region) i le itu i saute sasaʻe o le atunuu.Sa fegalegaleai Macron ma tagata i autafa o le auala ae faafuasei ona po e se tamaloa ona foliga.Na vave ona vavae ese e le au leoleo ia Macron mai le tamaloa.E oo mai i le taimi nei, e toalua tagata ua taofia i le faalavelave.

3. South Korea National Bureau of Statistics: ia Aperila, o le faatauina atu o faleoloa e leai ni tiute i Korea i Saute na siitia i le 51.6% pe a faatusatusa i le vaitaimi tutusa i le tausaga talu ai, e oo atu i le tolu tausaga maualuga.I tulaga o oloa faʻatau atu, faʻatau atu o seevae ma ato na siʻitia i le 108% i lea tausaga ma lea tausaga, o mea teuteu na siitia i le 37.9%, ma isi oloa na siitia i le 173%.

4. US Food and Drug Administration: faʻamaonia Aduhelm (aducanumab, Adumab atiaʻe e le kamupani vailaʻau Bojian) e togafitia ai tagata mamaʻi i le faʻamaʻi o le Alzheimer, o le togafitiga fou muamua lea na faʻamaonia mo le faʻamaʻi o le Alzheimer talu mai le 2003. Adumab e tau US $ 56000 i le tausaga, ma le kamupani ua folafola e le toe si’itia le tau o le fualaau mo le isi fa tausaga.

5. Na palota le US Senate mo ma tetee i le American Innovation and Competition Act o le 2021 i le palota a le 68 i le 32 taimi i le lotoifale i le aso 8.O le pili o loʻo faʻamoemoe e teu faʻafaigaluega le sili atu i le US $ 200 piliona i tekinolosi, saienisi ma suʻesuʻega i le Iunaite Setete e tetee atu ai i le faʻatupulaia o faatosinaga a Saina, o le tala lea a le lipoti.

6. QS Quacquarelli Symonds6, o se inisitituti suʻesuʻega aʻoaʻoga maualuluga a le lalolagi, na tuʻuina atu se lisi atoa o iunivesite a le lalolagi 2022QS i le aso 9 o Mati.Mo le taimi muamua i le lisi o lenei tausaga, e lua iunivesete tele a Saina na ausia i le 20 pito i luga o le lalolagi, o le Tsinghua University ma Peking University, tulaga 17 ma 18 i le faasologa.O le Massachusetts Institute of Technology na tulaga muamua i le lalolagi mo le 10th tausaga sosoo.O le Iunivesite o Oxford na siitia i le tulaga lua mo le taimi muamua talu mai le 2006, ae o le Stanford University ma Cambridge University na tutusa mo le tulaga tolu.

7. Le CDC: ia Iuni 7, taimi fa'apitonu'u, e na'o le 13 setete ua ausia le sini a le pulega a Biden o le tuiina o le 70% o tagata matutua Amerika ma le itiiti ifo ma le tasi le tui ole tui COVID-19 ia Iulai 4th.O faʻamaumauga o loʻo faʻaalia ai e sili atu i le 171 miliona tagata Amerika ua maua a itiiti ifo ma le tasi le tui ole COVID-19 tui, e tusa ma le 51.6% o le aofaʻi atoa o le Iunaite Setete;toetoe lava 140 miliona tagata Amerika ua maeʻa tui e lua o tui, e tusa ma le 42.1% o le aofaʻi atoa o le Iunaite Setete.

8. Ina ia faʻamalosia le faʻalavelave vaalele ma pisinisi turisi i lalo o le faʻamaʻi ma faʻafetaui manaʻoga o tagata mo femalagaaiga i fafo, na faʻasalalau e le malo o Korea i Saute ia Iuni 9th taimi faʻapitonuʻu o loʻo faʻatalanoa vavalalata ma le tele o atunuu ma itulagi e fa'alauiloa le poloketi "bubble tourism" fa'atasi ai ma tu'utu'uga fa'atasi, lea e mafai ai ona malaga 'au i fafo mai ia Iulai.

9. Economic Monitoring Center o Initia: ia Me, o le numera o tagata e leai ni galuega i Initia na sili atu i le 15 miliona, ma mafua ai ona maualuga le maualuga o le leai o ni galuega i le 11.9% mai le 7.9% ia Aperila.

10. O le ECB: fa'atumauina le fua faatatau autu o le toe fa'atupeina e le suia i le 0%, le fua faatatau o tupe teu i le-0.5% ma le fa'aauniga atu i le 0.25%.

11. Ua fa'ailoa mai o le a le fa'ata'ita'iina e Tepco le fa'aogaina o otaota faaniukilia ua fa'afefeteina ma o le a na'o le fa'amoemoe i le fa'atatauina e iloa ai pe ausia le tulaga masani, ua fa'aalia e Tokyo Electric Power Company se faiga fa'avae o le lafoaia o otaota faaniukilia i le sami, Na lipotia mai e le ofisa talafou a Kyodo.Na lipotia mai o le fuafuaga a Tepco e lafoai le otaota faaniukilia mai le Fukushima malosiaga faaniukilia i le lua tausaga mulimuli ane, o le faiga faavae o le le suʻeina o le faʻatonuga na faʻaalia, ma mafua ai feeseeseaiga mai ituaiga uma o le olaga.

12. E tusa ai ma le German Federal Bureau of Statistics, ina ua maeʻa aso faigaluega ma fetuutuunai vaitau, o oloa auina atu i fafo a Siamani na oʻo atu i le 111.8 piliona euros ia Aperila i lenei tausaga, i luga o le 0.3 pasene mai le masina talu ai, o le 12th masina sosoo o le tuputupu aʻe o masina-ma-masina, ma 47.7 pasene maualuga atu nai lo le taimi na matua faamalosia ai le poloka poloka i le vaitaimi lava e tasi i le tausaga talu ai.O oloa faaulufale mai i le masina lava e tasi na ausia le 96.3 piliona euros, i lalo 1.7 pasene mai le masina talu ai ma le siitia o le 33.2 pasene i le vaitaimi tutusa i le tausaga talu ai.


Taimi meli: Iuni-11-2021

Maua Auiliili Tau

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou