CFM-B2F(pisinisi i falegaosimea)&24-itula Taimi Taimi
+86-591-87304636
O lo'o avanoa le matou faleoloa i luga ole laiga mo:

  • FA'aoga

  • CA

  • AU

  • NZ

  • UK

  • NO

  • FR

  • BER

E te iloa le solo tele i Ausetalia?E te iloa e uiga i ituaiga uma o tui?E te fia iloa le tulaga o loʻo iai nei le faʻamaʻi i atunuu eseese?Kind check CFM's news today .

1. I le 26th taimi faʻapitonuʻu, na faʻasalalau ai e le Fono a Europa o fuafuaga toe faʻaleleia o le tamaoaiga o le fa o le EU sui o le EU, Croatia, Cyprus, Lithuania ma Slovenia, ua faʻamaonia aloaia.O le a sainia e sui e fa o le EU ni maliega faʻatupe ma nonogatupe ma le Komisi Europa ma e faʻamoemoe e maua muamua le faʻatupeina i se taimi lata mai.E oʻo mai i le taimi nei, ua faʻamaonia aloaia e le EU fuafuaga toe faʻaleleia o le tamaoaiga o le 16 sui auai.

2. E tusa ai ma le suʻesuʻega faʻaletausaga lata mai na tuʻuina mai e le Fono a Lonetona o le International Monetary and Financial institutions, e tusa ma le 30% o faletupe tutotonu a le lalolagi e fuafua e faʻateleina a latou renminbi i le isi 12 i le 24 mon.

ths, pe a faatusatusa i le 10% i le tausaga talu ai-o atunuu Aferika e sili atu ona lelei, ma le toeitiiti atoa le afa o faletupe tutotonu a Aferika o loʻo sauni e faʻateleina a latou renminbi.

3. US media na lipotia ia Iulai 25 e le itiiti ifo i le 915 fana i totonu o le Iunaite Setete i le vaiaso talu ai, ma maliliu ai le itiiti ifo ma le 430 tagata ma manua ai le 1007, e tusa ai ma faila o le vevesi o fana o loʻo siaki ai faʻamaumauga o sauaga.

4. Talu ai nei, o timuga tetele na taia ai le itu i sisifo o Initia o Maharashtra, ma mafua ai le tele o eleele solo ma lologa.I le aso 24 o Iulai, i le taimi o le lotoifale, na fai mai ai ofisa o le lotoifale e le itiiti ifo ma le 138 tagata na maliliu i le faalavelave na mafua mai i timuga mamafa.

5. Talu ai nei, e tusa ai ma se lipoti na tuʻuina atu e sui Republican o le US Senate Committee on Homeland Security and Government Affairs, le Subcommittee on Government Operations and Border Management, talu mai le faʻauluina o Peresitene Biden, o le Matagaluega o le Puipuiga na faʻaalu le $ 1.8 piliona i le $ 2 piliona i le taofi pe faaleaogaina le fausiaina o le pa tuaoi, ae o le malo e tatau ona faʻaalu pe tusa ma le $ 3 miliona i le aso e faʻaauau ai le faʻaisaina o le pa.

6. E afe ma afe tagata na o atu i luga o auala e tetee i le poloka poloka ina ua maeʻa se savaliga tele na tupu i Sini, le laumua o Niu Saute Uelese, i le aso 24 o Iulai, taimi i le lotoifale, o le toatele oi latou na pueina ina ua maeʻa feteʻenaʻiga sauā ma leoleo. .Ua lipotia mai e le gata i Sini, na faia foi e Melepone se savaliga tele, ma o Adelaide ma isi vaega o loʻo fuafua foi ia ituaiga faʻatasi.

7. I le aso 22 o Iulai, na taʻua ai e le Matagaluega o le Soifua Maloloina a Isaraelu, o le fua faatatau lelei o le tui Pfizer i le puipuia o le coronavirus fou i Isaraelu na faʻaititia i le 39%, o le fua faatatau lelei o le puipuia o faʻamaʻi pipisi o le 41%, ma le fua faatatau lelei o le puipuia. e 88% tagata na aafia mai le atina'e i le falema'i.O le fua faatatau lelei o le puipuia o ma'i tuga e 91.4%.

8. I le aso 23 o Iulai, e 1359 fou fa'amaonia mataupu o le COVID-19 i Tokyo, 88 sili atu nai lo le Aso Faraile talu ai, ma sili atu i le 1000 i le aso e tasi mo le fa aso soso'o.I le taimi nei, o loʻo faʻateleina pea le faʻamaʻi i Tokyo.Ole numera o gasegase tigaina ile aso 23 e 3 e sili atu nai lo le 22nd, na oʻo atu i le 68. I le aso 23 o Iulai, e 1359 mataupu fou faʻamaonia o le COVID-19 i Tokyo, 88 sili atu nai lo le Aso Faraile talu ai, ma sili atu nai lo le 1000 i se e tasi le aso mo le fa aso sosoo.I le taimi nei, o loʻo faʻateleina pea le faʻamaʻi i Tokyo.Ole numera o gasegase tigaina ile 23rd e 3 sili atu nai lo le 22nd, oʻo atu ile 68.

9.Forbes: e tusa ai ma le JPMorgan, o le tele o tagata faʻatau e vaʻavaʻai i cryptocurrencies o se vasega o aseta ma manaʻo e teu faʻafaigaluega i latou.Fa'ataga ana faufautua tau tupe e fesoasoani i tagata uma o lo'o pulea le tamaoaiga i le fa'atau ma le fa'atau atu o tupe o le cryptocurrency, ma o le a avea ma uluai faletupe tele i le Iunaite Setete na te faia.E sili atu ma le afa o le aufaipisinisi o le aiga o le faletupe e manaʻo e faʻaoga le cryptocurrency e puipui ai aʻafiaga leaga o le tau o le tau ma le maualalo o tului umi, e tusa ai ma se suʻesuʻega a Goldman Sachs.O nei mea, o le 15% o tagata tali mai ua teu faʻafaigaluega i le cryptocurrency ma poloka poloka oloa, ma o le 45% o tagata tali e fiafia i le autu o le faʻaogaina o le puipui puipui.

10. O le upegatafa'ilagi a Thai Constitutional Bulletin o lo'o fa'asalalauina ai se fa'amatalaga aloa'ia na sainia e le Palemia Thai o Prayuth.Taialani o le a faʻalauteleina le faʻatinoina o le Tulafono Faʻafuaseʻi mo le lua masina mai ia Aukuso 1 ia Setema 30, o le tala lea a le faʻasalalauga.O le lona 13 lea o faʻaopoopoga o le tulafono faʻafuaseʻi talu mai le taimi muamua na faʻasalalau ai e le malo Thai le faʻatinoina o le tulafono faʻafuaseʻi ia Mati 26, 2020.

11. Na faasilasila e le US Department of Homeland Security i le 23rd taimi i le lotoifale o le a faamutaina konekarate puipui tuaoi e lua i le eria o Laredo o Texas i saute i le tuaoi US-Mexico.Ua lipotia mai o konekarate puipui tuaoi e lua na fuafua muamua e fausia pe tusa ma le 50 kilomita o le pa tuaoi i luga o le Rio Grande, ae e leʻi amataina le fausiaina.Fai mai le Matagaluega o le Saogalemu Faalelotoifale o le a faaauau pea ona toe iloiloina galuega uma o pa puipui tuaoi.

12. Sa avea muamua ma Failautusi a le US Treasury Summers: i le 16 masina talu ai, o le US fiscal stimulus ua matua malosi lava, e oo atu i le 30% o le US GDP.I le taimi lava e tasi, o le siʻitia o le tupe teu ua faʻatupuina ai le tele o tupe faʻaalu i faletupe, e leʻi tupu talu mai le Taua Lona Lua a le Lalolagi.O atugaluga e uiga i le tau o le tamaoaiga o le a faʻalavelave i le Iunaite Setete i se taimi umi.


Taimi meli: Iul-27-2021

Maua Auiliili Tau

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou