CFM-B2F(pisinisi i falegaosimea)&24-itula Taimi Taimi
+86-591-87304636
O lo'o avanoa le matou faleoloa i luga ole laiga mo:

  • FA'aoga

  • CA

  • AU

  • NZ

  • UK

  • NO

  • FR

  • BER

E te iloa mea tetele na tutupu talu ai nei.Le tulaga o lo'o i ai nei le gaosiga o le lalolagi.Suiga i fa'asoa.O le tului o faletupe tutotonu a atunuu taitasi?Afai o lea, faʻafeiloaʻi e siaki Tala Fou mai le CFM

1. Na fa'alauiloa aloa'ia e le Komisi Europa se "su'esu'ega loloto" i le Aso Lua pe o le a maua ai e le kamupani tele tekonolosi a Amerika le $2.1 piliona a Google o le smartwatch maker Fitbit o le a maua ai se avanoa le talafeagai i maketi.

2. O le tala o le tala na pa'ū i le 4.2% ia Iulai, o lona pa'ū sili lea talu mai Setema 2010. O Steven Barrow, o le ulu o suʻesuʻega fesuiaiga o tupe mai fafo i Standard Bank, e talitonu o le siʻitia o tulaga tau tamaoaiga ma faiga faʻapolokiki i le lumanaʻi o le palota a Amerika o loʻo i ai se "tulaga lamatia. o le pa'ū" mo le tala, lea e masani ona tupu naʻo tupe o loʻo tulaʻi mai maketi.

3. O fa'amaumauga tetele e tolu o fa'atauga a Amerika na tapunia teisi maualuga, ma le Dow i luga 0.62% i le 26828.47, le Nasdaq i luga 0.35% i le 10941.17, o se maualuga fou, ma le S & P 500 i luga 0.36% i le 3306.51.I totonu o faʻatauga faʻatekonolosi tetele, o faʻatauga chip AMD na siʻitia i luga atu o le 9%, ae o Apple na siitia i le 0.6%, faʻaauau pea ona tapunia i se taimi maualuga.

4. O fa'ailoga tetele e tolu o fa'atauga a Amerika na tapunia teisi maualuga, ma le Dow i luga 0.62% i le 26828.47, le Nasdaq i luga 0.35% i le 10941.17, o se maualuga fou, ma le S & P 500 i luga 0.36% i le 3306.51.I totonu o faʻatauga faʻatekonolosi tetele, o faʻatauga chip AMD na siʻitia i luga atu o le 9%, ae o Apple na siitia i le 0.6%, faʻaauau pea ona tapunia i se taimi maualuga.

5. O le gaosiga o le suau'u a le OPEC na si'itia ia Iulai ona o Saudi Arabia ma isi setete o le Fagaloa na fa'amutaina le fa'amutaina o le fa'aputuga o le gaosiga ma isi sui o le atunu'u ua fa'atapula'aina le alualu i luma i le fa'atinoina o le maliliega.E tusa ai ma le suʻesuʻega, o le gaosiga o suauʻu OPEC ia Iulai o le 23.32 miliona b / d, o se faʻaopoopoga o le 970000 b / d i luga o le toe faʻaleleia o le gaosiga ia Iuni, lea na sili ona maualalo talu mai le 1991.

6. Ia Iulai, o le gaosiga o gaosiga o le lalolagi atoa na faʻaalia ai se mamanu o le eseesega i le va o sasaʻe ma sisifo.I Sisifo, o le tele o tamaoaiga o Europa ma Amerika ua toe faʻaleleia mo le lua pe tolu masina i le laina, ma le sone Euro ma Siamani toe foʻi i luga aʻe o le laina faʻasolosolo ina ua mavae ni nai masina.I le itu i sasae, sei vagana ai le faʻalauteleina o le lima masina a Saina, Iapani, Korea i Saute ma ASEAN o loʻo i lalo ifo o le laina faʻasolosolo, e ui lava ua faʻagesegese le paʻu.E ui o loʻo faʻaauau pea ona toe faʻaleleia le tamaoaiga o le lalolagi ma fale gaosi oloa, e umi se taimi mo le gaosiga o le lalolagi ma le tamaoaiga e toe faʻaleleia atili i lalo o le lamatiaga o le toe tupu ma toe faʻaleleia i faʻalavelave faʻavaomalo ma faʻasaga i le faʻalavelave faʻalavelave i le va o Saina ma le Iunaite Setete.

7. A'afia i le fa'ama'i o le COVID-19, na pa'u'ū le gaosiga o 'apamemea, auro ma le zinc i Peru i le afa muamua o le 2020. Na pa'ū le gaosiga o 'apamemea i le 20.4% i le afa muamua fa'atusatusa i le vaitaimi tutusa i le 2019, na pa'ū le gaosiga o auro i le 34.7% ma le zinc. gaosiga na pa'u i le 23.7% pe a faatusatusa i le vaitaimi lava e tasi i le 2019. O loʻo malamalama o le poutu o le atunuʻu, o le pisinisi maina ua faasolosolo malie ona toe amata galuega masani talu mai Me.

8. Lepanona: O le faʻalavelave na faʻaumatia ai le falesaito autu ma fua o saito i le taulaga o Beirut, ma tuʻu ai Lepanona i lalo ifo o le masina o faʻatauga o meaʻai, aʻo manaʻomia e le fale le itiiti ifo ma le tolu masina e faʻamautinoa ai le lava o meaʻai, o le tulaga o loʻo i ai i se tulaga lamatia.

9. Le Faletupe o Egelani: tausia le fua faatatau tului e le suia i le 0.1% ma le aofaʻi atoa o aseta faʻatau e le suia i le 745 piliona pauna, e tusa ai ma faʻamoemoega maketi.Ua valoia e le Faletupe o Egelani le tuputupu aʻe o le GDP o Peretania i le-9.5% i le 2020.

10. Faletupe Tutotonu o Pasila: o le fua faatatau tului na tipiina e 25 faavae i le 2.00%, e tusa ai ma faʻamoemoega maketi.O le tipiina o fua faatatau o le lona iva lea na tipi sosoo ai e le faletupe tutotonu a Pasila talu mai Iulai o le tausaga talu ai.


Taimi meli: Aukuso-08-2020

Maua Auiliili Tau

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou