CFM-B2F(pisinisi i falegaosimea)&24-itula Taimi Taimi
+86-591-87304636
O lo'o avanoa le matou faleoloa i luga ole laiga mo:

  • FA'aoga

  • CA

  • AU

  • NZ

  • UK

  • NO

  • FR

  • BER

E te silafia le faaulufale mai ma le auina atu i fafo o atunuu eseese i le afa muamua o le tausaga.Tulaga o tau auro talu ai nei?O le a le tulaga o pisinisi tetele?Mo nisi faʻamatalaga, faʻafeiloaʻi e siaki Tala Fou mai le CFM

1. Na fa'ailoa mai e le Matagaluega a le Setete o Amerika ua latou si'itia le tulaga IV i le Global Travel warning mo sitiseni o Amerika ma fai mai o le a toe fa'aauau fautuaga a le atunu'u muamua.O le soifua maloloina ma le saogalemu tulaga i nisi o atunuu ua faʻaleleia ae o isi e ono faʻaleagaina ma toe faʻaauau ai le faiga o fautuaga faʻapitoa mo femalagaaiga.Ae ui i lea, ona o le "le taumateina" o le faʻamaʻi, o loʻo fautuaina pea tagatanuu o Amerika ina ia faʻaeteete pe a faimalaga i fafo.

2. O oloa auina atu a Ausetalia i Saina na ausia le 14.6 piliona tala Ausetalia ia Iuni.O le fa'afetai lea i le toe tatalaina o le tamaoaiga o Ausetalia ma le fa'amalosi malosi a Saina.O nei faiga ua faaosofia ai le siisii ​​o manaoga o Saina mo oloa a Ausetalia e pei o le uamea ma le koale.O oloa auina atu i fafo a Ausetalia i Saina na maua ai le 48.8 pasene o oloa uma na auina atu i fafo ia Iuni, mai le tusa ma le 1/3 ia Fepuari ma e tutusa ma le 8.5 pasene o oloa gaosi i totonu o le atunuu.

3. Na faasilasila e le faletupe tutotonu a Pasila i le aso 5 o le a ia tipiina lona tului fua faatatau i le 25 faavae, mai le 2.25% i le 2%.O le lona iva lea o tului sosoo na tipiina e le faletupe tutotonu a Pasila talu mai Iulai o le tausaga talu ai, ma o le tului ua oo i lona tulaga maualalo talu mai le 1999. Ia Me ma Iuni o le tausaga nei, na tipi ai e le faletupe tutotonu a Pasila le tului i le 75 faʻavae faʻalua, tipiina. le fua faatatau tului mai le 3.75% i le 2.25%.

4. E tusa ai ma se fuafuaga na tuʻuina atu e se komiti faʻapitoa e taʻitaʻia e le Faletupe o Iapani, o nonogatupe fou e fesoʻotaʻi ma le (Libor) faʻauneina tupe i le va o Iapani ma Lonetona o le a faʻaumatia i le faaiuga o Iuni 2021, ono masina aʻo lumanaʻi le faʻailoga. ua tuulafoaiina i le lalolagi atoa.

5. E tusa ai ma faʻamaumauga na tuʻuina atu e le Federal Bureau of Statistics a Siamani, o oloa auina atu i fafo na siitia i le 14.9% ia Iuni mai le masina talu ai, o le siʻitia sili lea i le lata i le 30 tausaga, ma toe faʻaleleia mo le lua masina sosoo ina ua maeʻa le pa'ū faʻamaumauga ona o se faʻamaʻi poloka ia Aperila. faafetai i manaoga malosi i le maketi Saina.

6. E tusa ai ma faʻamaumauga na tuʻuina atu e le Fono Auro a le Lalolagi, o le tulaga o le faʻatupeina o fefaʻatauaʻiga o auro i le lalolagi atoa (ETF) na faʻatupulaia e tusa ma le 166tons ia Iulai i lenei tausaga, ma o le aofaʻi atoa o le tulaga o le ETF auro o le lalolagi ua siitia i le 3785 tone.

7. E tusa ai ma lipoti a le aufaasālalau Iapani, o le suʻesuʻega lata mai a Iapani National Institute of Infectious Diseases na maua ai o le faʻalauteleina o le faʻamaʻi i Iapani talu mai Mati na mafua mai i le novel coronavirus, o se faʻasologa o kenera a Europa, ae talu mai le ogatotonu o Iuni, tala fou. O le coronavirus ma se faasologa o kenera fou na aliali mai i Tokyo o le ogatotonu, ma salalau atu i le atunuu.I le taimi nei, o le tele o faʻamaʻi faʻamaonia i Iapani e tele lava ina aʻafia i le novel coronavirus pe a maeʻa lenei suiga.

8. O le a tuʻuina atu e le Eurostat lana iloiloga lona lua o le tuputupu aʻe o le tamaoaiga i le kuata lona lua i le aso Aokuso 14. I faʻamaumauga na tuʻuina atu ia Iulai 31st, o oloa faʻale-lotoifale ((GDP)) i totonu o le EU ma le eurozone na pa'ū 11.9% ma le 12.1% i le kuata lona lua. o lenei tausaga, 14.4% ma le 15% mai le tausaga na muamua atu.Ole pa'u tele lea ole tamaoaiga talu ona amata maua e le Iuni a Europa ni fuainumera talafeagai ile 1995.

9. Wall Street Journal: O lo'o fa'aoso e le US chip sau'ai le pulega o le Trump e aveese fa'atapula'a o le fa'atau atu e le kamupani o chips ia Huawei.Na lapataia e Qualcomm e faapea o le faasaina a le US i Huawei e mafai ona tuuina atu i le US $8 piliona le tau o le maketi i le au tauva a Qualcomm i fafo.

10. Toshiba: faʻasalalau aloaʻia lona faʻamavaeina mai le pisinisi komepiuta ma faʻafeiloaʻi le vaega toʻaitiiti o totoe i lana pisinisi PC i Sharp, faʻamutaina se tauiviga 35-tausaga i le fanua PC.

11. Na faamavae le malo o Lepanona ina ua talosagaina e tagata feita le malo o Lepanona e nafa ma le faalavelave sili ona leaga o le filemu i le talafaasolopito o le atunuu.Ae ui i lea, e oo lava i le taimi o le pa, na le mafai e le malo ona aoina lapisi pe tausia le eletise i taimi uma, ae tuu ai le toso ese o le atunuu mai le sili ona leaga o faiga faaupufai ma tulaga tau tupe talu mai le faaiuga o le 15 tausaga o taua faalemalo i le 1990.

12. I le 2019, o tupe maua a le Fortune 500 na oʻo atu i le 33.3 miliona tala Amerika, o se maualuga i taimi uma.Wal-Mart na avea ma kamupani sili ona tele i le lalolagi mo le fitu tausaga sosoo, Sinopec o loʻo tulaga lua, State Grid na tulaʻi i le tolu, PetroChina tulaga fa, ma Shell na pa'ū i le lima.O le atunuu tele o Saina na sili atu i le 121 i Amerika mo le taimi muamua ma le 124. Ae ui i lea, o loʻo i ai se va tele i tupe maua i le va o kamupani Saina i luga o le lisi ma le Iunaite Setete.O le averesi o tupe mama a kamupani Saina i uta i luga o le lisi e tusa ma le afa o kamupani Amerika, ma o le averesi o tupe maua i luga o le tutusa e 9.8%, maualalo ifo nai lo le 17% o kamupani Amerika.


Taimi meli: Aukuso-11-2020

Maua Auiliili Tau

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou