CFM-B2F(pisinisi i falegaosimea)&24-itula Taimi Taimi
+86-591-87304636
O lo'o avanoa le matou faleoloa i luga ole laiga mo:

  • FA'aoga

  • CA

  • AU

  • NZ

  • UK

  • NO

  • FR

  • BER

E te iloa le aʻafiaga o faʻamaʻi i luga o pisinisi tau taavale?E te fia iloa i'uga o su'esu'ega fa'apitoa ole tui?Siaki lelei tala fou a le CFM i aso nei.

1. O le mekasini a le British Lancet na lomia faaiʻuga o le vaega 1 ma le vaega 2 faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga o le tui "satellite V" a Rusia i le aso 4: o tagata volenitia uma na mauaina le tui na maua ai se tali puipuia;fa'atusatusa i gasegase COVID-19, o le maualuga o le antibody o nei volenitia e 40% i le 50% maualuga;e leai ni fa'alavelave matuia na maua.

2. Talu ai nei, o se lipoti na tuʻuina atu e (Handelsblatt), o se pisinisi Siamani i aso uma, na faʻaalia ai i le taimi o le faʻamaʻi, na leiloa e Mercedes-Benz 600 euros (4885 yuan) mo taʻavale uma na faʻatau;Na leiloa e le BMW le 1100 euros (8956 yuan) mo taavale taʻitasi na faʻatau atu.

3. O le COVID-19 ua oso aʻe e avea ma mafuaʻaga lona lua o le oti i le Iunaite Setete, lona lua i le maʻi fatu, e tusa ai ma se lipoti na tuʻuina mai e le Institute of Health indicators and Assessment i le Iunivesite o Uosigitone.E oʻo atu ia Ianuari 1, 2021, e sili atu nai lo le 410000 Amerika o le a feoti mai le novel coronavirus, ae afai o matapulepule e ofuina lautele, o le numera o tagata maliliu o le a faʻaititia i le 30%.

4.O le Aso Gafua, Setema 7, o le Aso o Leipa, ma o maketi tau tupe a Amerika, e aofia ai US stocks, o le a tapunia mo le aso e tasi.O le aso faigaluega a Kanata o loʻo i ai foi i le aso lava e tasi, ma o loʻo tapunia foi le maketi o oloa a Toronto i le aso 7.E le gata i lea, o le aso 7 o Setema o le Aso Tutoatasi o Pasila, ma ua tapunia le maketi o oloa i Sao Paulo mo le aso e tasi.Na toe amata fefa'ataua'iga masani ile aso 8 o Setema.

5. Peru: o le faʻamaʻi COVID-19 i le lalolagi atoa ua afaina ai tagata tafafao maimoa, o se tasi o poutu pisinisi o le tamaoaiga o Peru, ma e tusa ma le 600000 tagata tafafao maimoa ua leai ni galuega.O pisinisi a tagata tafafao maimoa a Peru o le a faʻafeiloaʻi i se vaitaimi tuai toe faʻaleleia ma e faʻamoemoe e toe foʻi i tulaga aʻo leʻi faʻamaʻi i le 2026.

6. Le Fono Auro a le Lalolagi: faletupe tutotonu i le salafa o le lalolagi na faʻatau atu 17.7 tone auro ia Iulai, o le maualuga maualuga talu mai Iulai i le tausaga talu ai.O Iulai na malepe ai le tau auro faavaomalo i le seti maualuga ia Setema 2011 e aunoa ma se tetee.I le taimi lava e tasi, o le ETF auro o le lalolagi na usuina se fati ese ma faletupe tutotonu ma faʻaauau pea ona faʻateleina ona tulaga "valea".E oʻo mai ia Iulai, sa i ai se faʻaulufale mai o le ETF auro i le lalolagi atoa mo le valu masina sosoo, ma le aofaʻi o tulaga o le lalolagi e oʻo atu i le 3785 tone, o se faʻamaumauga maualuga.

7. Le Fono Auro a le Lalolagi: faletupe tutotonu i le salafa o le lalolagi na faʻatau atu 17.7 tone auro ia Iulai, o le maualuga maualuga talu mai Iulai i le tausaga talu ai.O Iulai na malepe ai le tau auro faavaomalo i le seti maualuga ia Setema 2011 e aunoa ma se tetee.I le taimi lava e tasi, o le ETF auro o le lalolagi na usuina se fati ese ma faletupe tutotonu ma faʻaauau pea ona faʻateleina ona tulaga "valea".E oʻo mai ia Iulai, sa i ai se faʻaulufale mai o le ETF auro i le lalolagi atoa mo le valu masina sosoo, ma le aofaʻi o tulaga o le lalolagi e oʻo atu i le 3785 tone, o se faʻamaumauga maualuga.

8. O le tui COVID-19 toe tu'ufa'atasia, na atia'e e le au a'oa'oga a Chen Wei mai Saina, ua fa'atagaina mo le vaega III fa'ata'ita'iga fa'afoma'i i Rusia ma Pakisitana.O le tui COVID-19 recombinant na manumalo i le pateni a le atunuu ia Aukuso 11, ma o le tui muamua COVID-19 i Saina na ulufale i le falemaʻi e maua ai le pateni saʻo.

9. O le taamilosaga lona valu o lauga UK-EU o le a faia i Lonetona i le 8th.I le taimi lona 6 i le lotoifale, na fai mai ai Frost, o le pule sili mo feutagaiga a Brexit, i se faatalanoaga faapitoa ma le "Meli Aso Sa" a Peretania e le o "fefe" le malo e le mafai ona maua se maliliega ma e le taliaina e Peretania tapulaa a le EU. i luga o aia tatau fagota ma veto o tulafono, ma avea ai ma "atunuu maualalo" o le Iuni a Europa.O le a faamanino e le Palemia o Peretania Johnson i le Iuni a Europa o le aso e gata ai mo se maliega tau fefaʻatauaʻiga saoloto i le va o itu e lua o Oketopa 15 ma o le a le toe tolopoina, Reuters lipotia.Fai mai foi Johnson, afai e le mafai ona maua se maliliega, o le fefaʻatauaʻiga i le va o Peretania ma le EU o le a faʻaaogaina le faʻataʻitaʻiga a Ausetalia.


Taimi meli: Sep-08-2020

Maua Auiliili Tau

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou