CFM-B2F(pisinisi i falegaosimea)&24-itula Taimi Taimi
+86-591-87304636
O lo'o avanoa le matou faleoloa i luga ole laiga mo:

  • FA'aoga

  • CA

  • AU

  • NZ

  • UK

  • NO

  • FR

  • BER

E te iloa le aʻafiaga o faʻamaʻi i luga o pisinisi tau taavale?E te fia iloa i'uga o su'esu'ega fa'apitoa ole tui?Siaki lelei tala fou a le CFM i aso nei.

1.Boeing: o isi galuega e 7000 o lo'o fa'amoemoe e fa'amutaina i le fa'ai'uga o le tausaga fou.I lena taimi, o le aofaʻi o le 30,000 tagata o le a o ese e ala i le vave litaea, faʻamalolo ma isi auala ona o le faʻamaʻi.E 160000 tagata faigaluega a Boeing a'o le'i o'o i le fa'ama'i, ma o le fuafuaga fa'ate'a o le a fa'aitiitia ai le kamupani i le 19%, ma totoe ai le 130000 tagata faigaluega.E $466 miliona le aofa'i o Boeing na leiloa i le kuata na fa'ai'u ia Setema 30, o le lona fa lea o fa'aletonu i kuata ta'i kuata.

2. Ua lipotia e Malo Aufaatasi o tupe faavae mai fafo inflows i le Iunaite Setete paʻu 61% i le afa muamua o le.O tupe teufaafaigaluega tuusao mai fafo o le lalolagi ua paʻu toetoe lava 50 pasene i lea tausaga ma lea tausaga ma ua faamoemoe e paʻu i le 30 pasene ma le 40 pasene mo le tausaga atoa, ae o tupe teufaafaigaluega tuusao mai fafo i Saina o loʻo tumau pea le maufetuunaʻi poʻo le faʻalavelaveina o le aga'iga.

3. [Wall Street News] i le taeao o Oketopa 28, Bitcoin sili atu i le $ 13852 i le fasi pepa, o le maualuga maualuga talu mai Ianuari 2018. E tusa ma le 23:00 i le aso, bitcoins sa i le $ 13123.17, i luga 3.29% i le fitu aso talu ai. .Fai mai JPMorgan o le meleniuma e sili atu le bitcoin i le auro.I le lumanaʻi, e ono faaluaina pe faatolu le Bitcoin, pe faʻasefulu, mai lona tulaga o loʻo i ai nei, e oʻo atu i se mataitusi tetele o maketi e faʻatusatusa i le maketi auro.

4.World Gold Council: i le kuata lona tolu, o manaoga auro o le lalolagi e 892.3 tone, i lalo 19% mai le tausaga na muamua atu, o le aofaʻi aupito maualalo o le kuata taʻitasi talu mai le kuata lona tolu o le 2009. O le manaoga o le faletupe tutotonu o le lalolagi mo auro na liliu i se faʻatauga laʻititi. i le kuata lona tolu mo le taimi muamua talu mai le kuata lona fa o le 2010. Ae ui i lea, o loʻo tumau pea le malosi o faʻauluuluga o le ETF auro, faʻatasi ai ma le faʻatupulaia o sina faʻagesegese nai lo le afa muamua o le tausaga.O le aufaipisinisi a le lalolagi na faʻateleina a latou faʻatauga o le ETF auro ma oloa faʻapena i le 272.5 tone, faʻatasi ai ma le tafe mai e oʻo atu i le 1003.3 tone i le faaiuga o le kuata lona tolu.

5. Anthony Fauci, faatonu o le National Institute of Allergy and Infectious Diseases, fai mai e ui ina ia mautinoa o le a maua le tui i nai masina o lumanai, o le olaga Amerika e le mafai ona toe foi i le masani a o lei oo i le 2022. Afai o le tui o le tele o tagata. tagata e mafai ona maeʻa i le kuata lona lua poʻo le tolu o le tausaga a sau, atonu tatou te le toe vaʻai i pisinisi e pei ona masani ai seʻia oʻo i le faaiuga o le tausaga fou pe a maeʻa le 2022. , semanu e le o le tulaga lea.

6. Malo Aufaatasi: pa'u i le 49 pasene o tupe teufaafaigaluega mai fafo (FDI) i le lalolagi i le afa muamua o le 2020 pe a faatusatusa i le vaitaimi lava lea e tasi i le tausaga talu ai ma ua faamoemoe e pa'u i le 40 pasene mo le tausaga atoa.FDI ulufale mai i totonu o le tamaoaiga o Europa na liliu le lelei mo le taimi muamua, pa'u mai le $202 piliona i lalo ifo o le $7 piliona, ae o FDI tafe mai i le US pa'u 61 pasene i le $51 piliona.Na pa'ū FDI i le lalolagi ona o le tuai o tupe teufaafaigaluega a atunuu eseese e teu ai tupe.

7. China News Service: i aso talu ai nei, o le faʻamaʻi i Europa ua toe faʻafouina, ma o le aofaʻi o tagata na maua i le aso e tasi i le tele o atunuu ua faʻateleina faʻateleina, o le tele o taimi o le maualuga maualuga o le galu muamua o le faʻamaʻi ia Aperila lenei. tausaga.I le feagai ai ma le tulaga mataʻutia, ua toe faʻaleleia faiga faʻatonutonu a atunuu eseese.E talitonu tagata popoto o le faʻateleina o faiga poloka e ono faʻatuai ai le toe faʻaleleia o le tamaoaiga o le sone Euro, ma o le tamaoaiga o Europa o loʻo feagai ma le lamatiaga o le "faʻalua-faʻaititia le tamaoaiga".

8.Xinhua News Agency: Ginzburg, faatonu o le Russian National Center for Epidemiology and Microbiology of "Mallea", fai mai e tusa ma le 19000 tagata Rusia ua maeʻa le tui muamua o le "Satellite V" COVID-19 tui, lea e tusa ma le 6500 ua maeʻa. o tui muamua ma lona lua.A uma ona fai tui, e ono maua e tagata fai tui ni auga vaivai e pei o le si'itia o le vevela i le 38 tikeri Celsius ma le tiga o le ulu.E tusa ma le 15% o tagata ua uma ona tuiina o loʻo i ai nei faʻamaoniga, ae o le 85% o loʻo totoe e leai se faʻalavelave pe a uma ona tui.

 


Taimi meli: Oke-30-2020

Maua Auiliili Tau

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou