CFM-B2F(pisinisi i falegaosimea)&24-itula Taimi Taimi
+86-591-87304636
O lo'o avanoa le matou faleoloa i luga ole laiga mo:

  • FA'aoga

  • CA

  • AU

  • NZ

  • UK

  • NO

  • FR

  • BER

E te iloa le a'afiaga o le coronavirus i turisi?O e malamalama i le tulaga o lo'o i ai nei le tamaoaiga o le lalolagi?Kind check CFM's news today .

1.American Airlines: a maeʻa le fesoasoani a le feterale, o le a faʻaitiitia e le American Airlines ana tagata faigaluega i le 40,000 ia Oketopa, e aofia ai ma le 19000 galuega livi e leʻi totogia, ona o le faʻamaʻi COVID-19.Fai mai le American Airlines e 23500 tagata faigaluega ua talia fuafuaga e pei o le litaea vave ma aso malolo umi.

2. Ua valoia e Malo Aufaatasi o tupe maua mai fafo mai turisi faavaomalo i le 2020 o le a pa'u i le $1.17 trillion, pe tusa ma le 79 pasene, mai le $1.478 trillion i le 2019 ona o se taunuuga o le COVID-19 pandemic.120 miliona tagata i le pisinisi turisi atonu e leai ni galuega.

3. The Korean Physicians Association, o loʻo i ai sui o le 130000, na fai mai o le fiasefulu afe o fomaʻi ma tagata aʻoga i falemaʻi tetele ma falemaʻi i le salafa o le atunuʻu o le a faʻataʻitaʻiina mo aso e tolu mai le 26th e tetee i fuafuaga e faʻalautele le lesitalaina o aʻoga faafomaʻi.Ua tuuaia e fomaʻi a Korea i Saute le malo i le faia o "faiga vave e tasi", ma finau mai o Korea i Saute ua lava le aufaigaluega faafomaʻi ma e tatau ona sili atu le totogi o fomaʻi.

4.Facebook ua malilie e totogi le 106 miliona euros i tua lafoga i le malo Farani e foia feeseeseaiga tau tupe maua i Farani, lea e aofia ai ana galuega i Farani i le sefulu tausaga talu ai.Na malilie foi le tele o upega tafaʻilagi e totogi le 8.46 miliona Euro i lafoga i Farani i le 2020, 50% sili atu nai lo le 2019.

5. Fefa'ataua'iga fa'atau oloa fa'a-e-pisinisi fa'aletonu na si'itia 44% mai le tausaga na muamua atu i le $201 piliona i le kuata lona lua o lenei tausaga, e tusa ai ma fa'amaumauga na tu'uina mai e le US Department of Commerce.Ole fuainumera fetuutuunai ile vaitau e U$211 piliona.E-pisinisi fa'atau oloa na si'i i le U$62 piliona i le kuata lona lua mai le tausaga na muamua atu, o le fa'asili tele lea talu ona fa'ailoa mai e le Matagaluega o Pisinisi fuainumera i le 2001.

6. Ina ia fa'aonaponei 'au fa'aauupega a Peretania, o lo'o manatu le au ofisa sinia o le militeri a Peretania e lafoa'i tane uma.Ua lipotia mai e fesiligia e minisita o le malo o Peretania le taua o le taofia o tane tane.I le taimi nei, e 227 Tane Challenger 2 ma le 388 ta'avale a le Warriors i Peretania.I le taimi nei, o Rusia, Amerika ma Saina o loʻo i luga o le tolu pito i luga i le numera o tane tane, faʻatasi ai ma le 12950, ​​6333 ma le 5800.

7. Fai mai le Faalapotopotoga mo le Galulue Faʻatasi ma le Atinaʻe o le Tamaoaiga e tusa ai ma se suʻesuʻega muamua, o le tamaoaiga moni a ona sui na pa'ū i le 9.8% i le kuata lona lua mai le kuata talu ai, o le paʻu tele lea talu ona amata faʻamaumauga.Mai le fitu tele o atunu'u atina'e, o le tamaoaiga o Peretania na pa'ū i le 20.4% masina-ma-masina, o le fa'aletonu sili lea.O lea ua iai sui o le OECD e pei o le Iunaite Setete, Peretania, Farani, Siamani ma Iapani, o le tele lava o atunuu atiaʻe, ae o loʻo iai foʻi se vaega toʻaitiiti o tamaoaiga o loʻo aʻe.

8.US: O le fua faatatau fa'aletausaga o le GDP na pa'ū i le 31.7% i le kuata lona lua, o le pa'ū fa'atatau e 32.5%, ma o le tau muamua na pa'ū i lalo 32.9%.O le tamaoaiga o Amerika na paʻu teisi i le kuata lona lua nai lo le lipoti muamua, ae o le toe iloiloga na itiiti se mea na faʻamalieina ai le maketi, ona o le paʻu tele lea talu mai le Great Depression.

9. Ta'ita'ifono Fa'asao a le Feterale Colin Powell: o le fa'atatauga o le tau a le Fed e 2%.E le o saunia e le Fed se fua faʻatatau e faʻamatala ai le fua faatatau o le tau o le 2%.Afai e siitia le tau o le tau "i luga aʻe o la tatou sini", o le Fed o le a "galue e aunoa ma se faatuai".


Taimi meli: Aukuso-28-2020

Maua Auiliili Tau

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou