CFM-B2F(pisinisi i falegaosimea)&24-itula Taimi Taimi
+86-591-87304636
O lo'o avanoa le matou faleoloa i luga ole laiga mo:

  • FA'aoga

  • CA

  • AU

  • NZ

  • UK

  • NO

  • FR

  • BER

E te iloa ua toe malosi le faʻamaʻi i Europa?Ana le tulaga o le tamaoaiga o le lalolagi ma fefaatauaiga?Fa'amatalaga atili, Kind check CFM's news today.

1. Ua toe malosi le fa'ama'i i Europa: e silia ma le 10,000 fa'ama'i fou ua lipotia i Sepania i aso uma;fa'amaonia mataupu i Peretania fa'alua i aso ta'i fitu, ma afai e leai se isi gaioiga e faia, e ono o'o i le 50,000 mataupu fou o le novel coronavirus fa'ama'i i Peretania i aso uma i le ogatotonu o Oketopa;sili atu nai lo le 4,000 COVID-19 tagata gasegase na taofia i le falemaʻi i Farani i le fitu aso ua tuanaʻi, e sili atu i le 600 o i latou e manaʻomia ona togafitia i potu tigaina.I le taimi nei, 55 itumalo i Farani o vaega mumu o le faʻamaʻi, e tusa ma le afa o le 101 itumalo o le atunuʻu.

2. I le aso 21 o Setema, na tuʻuina atu ai e le Matagaluega o Faamasinoga a le Iunaite Setete se faʻamatalaga o loʻo lisiina ai le Aai o Niu Ioka, Portland ma Seattle o pulega faʻatupu anarchist ma o le a tipiina tupe feterale mo aai e tolu.Fai mai le faamatalaga, o aai e tolu na le mafai ona tetee atu i gaioiga solitulafono na mafua mai i le tetee, lea na taʻua e le minisita o faamasinoga e lamatia ai le saogalemu o tagata o le atunuu.

3. Feterale Fa'asao: ona o le si'itia o maketi o fa'atauga ma fa'agesegese le fa'atupula'ia o aitalafu, ua si'itia ai le tau aofa'i o aiga a Amerika i le $7.61 trillion i le kuata lona lua, o le si'itaga tele lea i faamaumauga i le $118.9 trillion.O aitalafu a le feterale na faatupulaia i se fua faatatau faaletausaga o le 58.9%, faatoluina le fua faatatau i le taimi o le pa'u o le 2007-2009.

4. National Aeronautics and Space Administration: faʻasalalau le fuafuaga lata mai e toe faʻafoʻi ai tagata vaʻalele i le masina i le 2024. O le tau fuafuaina o le faʻamaeʻaina o le poloketi e $ 28 piliona, lea e $ 16 piliona o le a faʻaaogaina e fausia ai le module o le masina.

5.WTO: o le aofa'i o fefa'ataua'iga a le lalolagi i oloa na pa'ū i le 14.3% i le kuata lona lua o lenei tausaga fa'atusatusa i le kuata muamua, fa'atasi ai ma Europa ma Amerika i Matu o lo'o i ai le pa'u tele.Pe a faatusatusa i fefaʻatauaʻiga i oloa, fefaʻatauaʻiga i le lalolagi i auaunaga ua sili atu ona faʻaitiitia.Ia Aperila ma Me o le tausaga nei, o le aofaʻi o fefaʻatauaiga a le lalolagi i auaunaga na paʻu i le lata i le 30 pasene pe a faʻatusatusa i le vaitaimi tutusa i le tausaga talu ai.

6. E tusa ai ma le lipoti lata mai na tuʻufaʻatasia e le Faalapotopotoga o le Soifua Maloloina a le Lalolagi, le World Heart Federation ma le Iunivesite o Newcastle i Ausetalia, e tusa ma le 1.9 miliona tagata i le lalolagi atoa e maʻimau o latou ola i tausaga taʻitasi ona o faʻamaʻi fatu fatu e mafua mai i le tapaa ma le ulaula tapaa. (e tusa ma le 1/5 o tagata maliliu uma i le lalolagi mai le fatu fatu fatu).O lenei fuainumera ua siitia i le silia ma le 200,000 i le na o le luasefulu tausaga.E na o sina vaega itiiti o le ulaula tapaa i aso uma, o nisi taimi o le ulaula tapaa poʻo le faʻaalia i le ulaula tapaa e mafai foi ona faʻateleina le lamatiaga o le maʻi fatu, o le tala lea a le lipoti.

7. I le vaʻai atu i le tulaga mataʻutia o faʻamaʻi, fai mai le Minisita muamua o Sikotilani Sturgeon e amata mai i le Aso Lulu (23) taimi faʻapitonuʻu, o le a faʻasaina faʻatasiga i totonu i le va o aiga eseese i Sikotilani, lea na faʻaaoga muamua i Sikotilani i sisifo.Ole faiga fa'avae ole a iloiloina ile tolu vaiaso.

8. Faatasi ai ma le toe faʻaleleia o faʻamaʻi i Peretania ma le faʻamalosia o faiga faʻavae mo le puipuia o faʻamaʻi, o le auala e toe amata ai le tamaoaiga ua popole tele ai le lalolagi i fafo.I le 24th taimi faʻapitonuʻu, na faʻasalalau ai e le Chancellor Peretania o le Exchequer Sunak le isi vaega o le fuafuaga lagolago tau tamaoaiga i le Palemene.O le fuafuaga fou o le a amata ia Novema o le tausaga nei ma tumau mo le ono masina.O nisi tagata atamamai e talitonu i lalo o le faaluaina o Brexit ma le faʻamaʻi, o le lumanaʻi o le tamaoaiga o Peretania e le o mautinoa.

9. O le 2020 Nature Index-Scientific Research City, o se faʻaopoopoga i le British journal Nature, na faʻasalalau talu ai nei, faʻaaogaina le Nature Index e fai ma faʻailoga autu e faʻaalia ai le pito i luga o suʻesuʻega faasaienisi i le lalolagi i le 2019. Beijing, New York Metropolitan area , Boston Metropolitan area, San Francisco-San Jose area ma Shanghai tulaga maualuga 5 i le lalolagi.

10. O le sauai Iapani Gunda robot, na tofotofoina i Yokohama, e 18 mita le maualuga ma le mamafa 24 tone.I le suʻega, na faʻaalia ai e Gunda le tele o gaioiga, e pei o le savali, tootuli i luga o le tulivae e tasi, siʻi ma faʻaititia lima, e aofia ai le sili atu i le 200 hybrid steel ma carbon fiber reinforced polymer parts, faʻamalosia e le tuʻufaʻatasia o afi eletise ma masini eletise.


Taimi fa'asalalau: Sep-25-2020

Maua Auiliili Tau

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou