CFM-B2F(pisinisi i falegaosimea)&24-itula Taimi Taimi
+86-591-87304636
O lo'o avanoa le matou faleoloa i luga ole laiga mo:

  • FA'aoga

  • CA

  • AU

  • NZ

  • UK

  • NO

  • FR

  • BER

E te iloa le faʻatauga o Rolls-Royce, o se tasi o sui o taʻavale taugata, na ausia le maualuga o le faʻatauga faʻaletausaga i le 117-tausaga o le 5586 taʻavale i le 2021, o se faʻaopoopoga o le 49 pasene mai le tausaga talu ai?

1. Fa'atauga o masini semiconductor i Iapani o le a o'o atu i le maualuga o taimi uma mo le fa tausaga soso'o i le 2023. O le tausaga fa'aletupe 2021 o lo'o fa'amoemoe e fa'atupula'ia e 40.8% nai lo le tausaga fa'aletupe talu ai i le 3.3567 trillion yen.Ona o le manaʻoga mo galuega ile fale ma le ofisa, o le manaʻoga mo semiconductor ua faʻalauteleina nai lo le mea na faʻamoemoeina.O tupe fa'afaigaluega e feso'ota'i ma le puipuiga o le si'osi'omaga mo le decarbonization ua fa'atupuina ai fo'i le fa'atupulaia o mana'oga mo semiconductor.

2. Siamani: fai mai le minisita o tupe, Christian Lindner, na ia manao i le 15 pasene le maualalo o lafoga a kamupani faavaomalo mo atunuu eseese i le amataga o Ianuari 2023. O Peter Adrian, le taitaifono o le German Chamber of Commerce and Industry, na ia valaau mo le faiga o lafoga ina ia saʻo le faatinoina. .

3. O le tau o tagata faatau a Italia na toe foʻi i le tuputupu aʻe i le 2021, siitia 1.9%, o le maualuga maualuga talu mai le 2012, e tusa ai ma faʻamaumauga na tuʻuina atu e le Italia National Statistics Institute ia Ianuari 17, taimi i le lotoifale.O faʻamaumauga o loʻo faʻaalia ai o le tau o tagata faʻatau a Italia na siitia i le 0.4% masina-ma-masina ia Tesema 2021, faʻatasi ai ma le tau o le tau o le 3.9%.

4. O le fa'avae tu'uina atu autu a Korea i Saute talu ai nei na si'itia ai le totogifuapauina fa'atauga autu e o'o atu i le 1100 won, fa'atasi ai ma le averesi o le fa'atauga e tusa ma le 32 yuan i le fa'atonuga, fa'aluaina i le 2020. I aso nei, e vevela le maketi ave, o tagata ti'eti'e e le lava sapalai, faʻavae e mafai ona naʻo le "taua o le faomea o tagata" e ala i komisi maualuga, ma o loʻo faʻatupulaia le tau o tagata faigaluega, o lea o le siʻitia o totogifuapauina o loʻo vaʻaia foi e le alamanuia o se taunuuga e le maalofia.

5. O le a fa'aauau pea ona vevela le maketi o felauaiga i le lalolagi i le 2021. O lo'o fa'amoemoe le kamupani va'a a le lalolagi Maersk o tupe mama moni e $24 piliona i le tausaga talu ai.O le Suez Canal Authority o loʻo i ai pea le faʻamaumauga o tupe maua faʻaletausaga e $6.3 piliona, i luga ole 12.8 pasene mai le tausaga na muamua atu.O loʻo faʻamoemoeina le faʻamauina o tupe mama e sili atu i le $ 150 piliona i le 2021, e tusa ai ma faʻamaumauga a le kamupani vaʻa a le lalolagi.E na o le $25.4 piliona i le 2020, ose toeititi lima faasiliga i luga o le vaitaimi tutusa i le tausaga talu ai.

6. Fa'atauga o Rolls-Royce, o se tasi o sui fa'ailoga o ta'avale taugata, na ausia le maualuga o fa'atauga fa'aletausaga i le 117-tausaga le tala fa'asolopito o le 5586 ta'avale i le 2021, o se si'itaga e 49 pasene mai le tausaga talu ai.Torsten Miller-Utterfuss, Pule Sili o Rolls-Royce: o le faʻamaʻi ua mafua ai ona lagona e le toʻatele o tagata faʻatau le puʻupuʻu o le olaga, ma o le manaʻoga e fiafia i le olaga, faʻatasi ai ma le faʻaitiitia o tupe faʻaalu i nisi o eria, ua atili ai ona naunau le toʻatele o tagata e totogi mo taʻavale taugata.

7. I le taimi lona 16 i le lotoifale, na faasilasila mai ai e le maota o le peresetene Farani ua manumalo Farani i le 21 o tupe teufaafaigaluega e sili atu i le 4 piliona euros, e aofia ai se fale gaosi oloa toe faʻaaogaina e Eastman i le Iunaite Setete o Amerika o le 850 miliona euros.O Ikea a Suetena na fa'afaigaluegaina le 650 miliona euros i le tamaoaiga fa'ata'amilo ma galuega felauaiga gafataulimaina.Ua fuafuaina e le maota o le peresetene Farani o nei tupe teufaafaigaluega o le a faaopoopo ai le 26000 galuega i Farani.

8. Osama Rabbi, le taitaifono ma le pule sili o le Suez Canal Authority, na fai mai i Dubai i le Aso Sa e 20694 vaa na ui atu i le Suez Canal i le tausaga talu ai, ma maua ai le $ 6.3 piliona i tupe maua.E le gata i lea, fai mai le Rapi, e ui o le Suez Canal o le a siitia tau i le 6 pasene mai ia Fepuari, o le a maualuga le voluma o lenei tausaga ona o le au fau vaa ua faateleina le gafatia.

9. Fai mai le Failautusi o Tupe a Janet Yellen i le Aso Gafua, ua faia e le Matagaluega o Tupe ni laasaga taua i le tausaga ua mavae e foia ai faiga le tonu tau tamaoaiga ua leva ona feagai ma tagata lanu i le Iunaite Setete, ae o loo i ai pea “le tele o galuega e tatau ona fai. ” e fa'aiti'itia le va o le tamaoaiga fa'aletagata.I le 2019, o aiga papaʻe, e tusa ma le 60 pasene o le faitau aofaʻi o le US, e umia le 85.5 pasene o le tamaoaiga, ae o aiga uliuli e naʻo le 4.2 pasene ma le Hispanika e naʻo le 3.1 pasene o le tamaoaiga, e tusa ai ma faʻamatalaga Fed.E tusa ai ma le USAFacts.org, o se nonpartisan nonprofit, o nei fuainumera e toetoe lava a le suia mai le 30 tausaga talu ai.


Taimi meli: Ian-18-2022

Maua Auiliili Tau

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou