CFM-B2F(pisinisi i falegaosimea)&24-itula Taimi Taimi
+86-591-87304636
O lo'o avanoa le matou faleoloa i luga ole laiga mo:

  • FA'aoga

  • CA

  • AU

  • NZ

  • UK

  • NO

  • FR

  • BER

E te iloa ua resitalaina e Rusia le tui muamua o le coronavirus mo manu i le lalolagi?Ma o Farani o loʻo feagai nei ma le lona tolu o galu o faʻamaʻi.E fia iloa atili, Kind check CFM's news today.

1. O le lipoti o suʻesuʻega suʻesuʻega o suʻesuʻega a Saina-World Health Organization (WHO), na faʻasalalau i Sineva i le aso 30, fai mai e "matua le mafai" ona faʻafeiloaʻi e le coronavirus tagata e ala i le fale suʻesuʻe.

2.White House: o lo'o fuafua e fa'atupuina malosi le malosi o le matagi i fafo, fa'amalosia le sapalai o feso'ota'iga i totonu o le atunu'u ma fa'atupu ni galuega totogi maualuga.E oʻo atu i le 2030, o le a faʻapipiʻi e le Iunaite Setete le 30 gigawatts o le malosi o le matagi mai fafo e faʻamalosia ai le 10 miliona o aiga ma faʻaititia le carbon dioxide e 78 miliona tone i le tausaga.

3. I le taimi ua sili atu nai lo le 550000 maliu o le COVID-19 i le Iunaite Setete, ua faatuina e le White House se vaega galue e suʻesuʻe le pulega o le Trump.E tusa ai ma le Capitol Hill, NBC tala fou ma isi tala fou, o le White House Office of Science and Technology Policy na fai mai i se tusi i le 29th taimi faʻapitonuʻu o le a faʻatūina se vaega faʻapitoa e suʻesuʻe pe faʻalavelave le pulega Trump i suʻesuʻega faasaienisi.

4. US President Joe Biden ua fa'ailoa mai o le a ia fa'alauteleina le tui puipui i totonu o le Iunaite Setete i le isi tolu vaiaso, fa'alautele le aofa'i o tagata e mafai ona tui mai i latou e maualuga le lamatiaga o fa'ama'i e aofia ai le 90 pasene o tagata matutua Amerika, ma fa'aluaina. numera o nofoaga o tui.Ae o loʻo lapataia pea e le au atamamai o le soifua maloloina lautele o le faʻamaʻi i Amerika e ono feagai ma se taamilosaga fou o le tuputupu aʻe, ma ua lapataia e le au ofisa e le o tagata uma e ausia tulaga e mafai ona vave tui.

5.O Mati 31, taimi faʻapitonuʻu, o le faitauga lona lua a le Russian Federation Council (House of Lords) na pasia se tulafono i luga o le taimi o le tofi o le Peresetene.E tusa ai ma le tulafono, e mafai e Peresitene Putin ona tautua i le isi lua nofoaiga pe a maeʻa lana nofoaiga o loʻo iai nei.E tusa ai ma le tulafono faatoa pasia, e mafai e Putin ona faaauau ona auai i le palota a le peresetene i le 2024, ma afai e manumalo i se laina, e ono toe filifilia o ia seia oo i le 2036.

6. Ua fa'ailoa mai e le Peresetene Amerika o Joe Biden o le a ia fa'alauteleina le inisiua i totonu o le Iunaite Setete i le isi tolu vaiaso, fa'alautele le aofa'i o tagata e mafai ona fai tui mai i latou e maualuga le lamatiaga o fa'ama'i e aofia ai le 90 pasene o tagata matutua Amerika, ma fa'aluaina. numera o nofoaga o tui.Ae o loʻo lapataia pea e le au atamamai o le soifua maloloina lautele o le faʻamaʻi i Amerika e ono feagai ma se taamilosaga fou o le tuputupu aʻe, ma ua lapataia e le au ofisa e le o tagata uma e ausia tulaga e mafai ona vave tui.

7. O le lomiga faʻapitoa toe faʻafouina o le Chiang Mai Initiative Multilateralization (CMIM) Maliega na sainia e ASEAN, Saina, Iapani ma Korea i Saute (103rd) Minisita o Tupe ma Kovana Faletupe Tutotonu faʻapea foʻi ma le Pule Sili o le Hong Kong Monetary Authority o Saina. aloaia aloaia.O le teuteuga autu o le faʻaopoopoina lea o se faʻasalalauga tupe faʻapitonuʻu i le Chiang Mai Initiative multilateralization agreement, o lona uiga, i le faaopoopo atu i le US dollar-denominated nons, e mafai e tagata o le au paia ona tuʻuina atu nonogatupe faʻa-lotoifale e faʻavae i luga o le lotofuatiaifo ma le manaʻoga-faʻavae mataupu faavae.Faʻateleina le vaega ole Chiang Mai Initiative multilateralization faʻamavae mai nonogatupe a le IMF mai le 30% i le 40%.Fa'ailoa isi mataupu fa'apitoa, e aofia ai suiga e feso'ota'i ma le faaui i tua o le tau o lo'o ofoina atu i le London Interbank (LIBOR).

8. Falani o loʻo feagai nei ma se galu lona tolu o faʻamaʻi, ma sili atu i le 53000 mataupu fou na lipotia i le aso 31 o Mati.I le aso lava lea, na faalauiloa ai e le Peresetene Farani Jean-Claude Macron o le a tapunia le taulaga mo le itiiti ifo i le masina i le atunuu atoa.

9. Ua resitalaina e Rusia le tui puipuia muamua o le coronavirus mo manu ma o le a amata le gaosiga tele ia Aperila.O suʻesuʻega faʻapitoa o le tui na amata ia Oketopa i le tausaga talu ai, e aofia ai taifau, pusi, alope arctic, minks ma alope, e tusa ai ma le Russian Animal and Plant Health Supervision Service.O faʻaiʻuga na faʻaalia ai o manu uma na tuʻuina i le tui na maua ai le coronavirus antibodies i le 100%.

10. Ina ua uma ona faailoa mai e FTSE Russell o le a aofia ai faʻamaufaʻailoga tupe a Saina i le FTSE World Treasury Index, o le a faʻaleleia atili ai le atinaʻe faʻavaomalo tulaga o maketi tau tupe a Saina.I lalo o le siosiomaga lautele o loʻo faʻaauauina pea e Saina le faʻaleleia o tupe ma le tatalaina o le tupe faavae e lua e leʻi faʻavaivaia, o le ai ai se suiga faʻavae i le manaʻoga o le aufaipisinisi faavaomalo.O tupe fa'aagaaga a le lalolagi ma tagata fa'atauva'a ma fa'agaioiga o le a fa'aauau pea ona fa'ateleina le tu'ufa'atasiga o fa'asoa a le RMB po'o aseta a le RMB.O loʻo valoia o le fua o tupe faʻaalu mai fafo o le a faʻaputuina i le 4 miliona yuan mai le 2021 i le 2025.

 


Taimi meli: Apr-02-2021

Maua Auiliili Tau

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou