CFM-B2F(pisinisi i falegaosimea)&24-itula Taimi Taimi
+86-591-87304636
O lo'o avanoa le matou faleoloa i luga ole laiga mo:

  • FA'aoga

  • CA

  • AU

  • NZ

  • UK

  • NO

  • FR

  • BER

E te iloa na pasia e Potukale se teuteuga i le tulafono faigaluega i le "galue mai le fale".E fia iloa nisi tala fou i le lalolagi.Siaki lelei tala fou a le CFM i aso nei.

1. Tesla: e tusa ai ma le upega tafaʻilagi aloaia a le US, o le tau o le Model Y ua toe faʻateleina e 1000 US tala.O le Fa'ata'ita'iga Y umi-va'aiga fa'atau atu i le taimi nei mo le $58990, ae o le maualuga-fa'atinoga fa'atauga tau $63990.

2. Fono Auro a le Lalolagi: ina ua maeʻa le lima masina sosoo o tafega, o le aofaʻi atoa o le ETF auro a Saina e 74 tone ($4 piliona, 27 piliona yuan) i le faaiuga o Oketopa, faatasi ai ma aseta i lalo o le pulega i le maualuga o taimi uma i tone.Talu mai le amataga o le tausaga, ua oʻo atu i le 12 tone le faʻauluina o le ETF auro a Saina.

3. Talu ai nei, na pasia ai e Potukale se teuteuga i le tulafono o tagata faigaluega i luga o le "galue mai le fale": o tulafono fou e manaʻomia ai tagata e ana galuega e aua neʻi faʻafesoʻotaʻi tagata faigaluega pe a uma le galuega, pe ala i feau tusitusia, faia o telefoni, ma isi, ma o le a faʻasalaina i latou e solia.Ae na ta‘ua e le fono e faataga le kamupani e faafesootai tagata faigaluega pe a tulai mai se faalavelave faafuasei.Ole teuteuga e fa'atatau ile kamupani e sili atu ile 10 tagata faigaluega.

4. Ua fa'ailoa mai e le malo o Panama e fa'apea o le Tausaga Fou a Saina o le a avea ma aso malolo a le atunu'u i Panama mai le 2022 ma o le a tu'ufa'atasia ai le fa'amanatuina o le Spring Festival i totonu o le fuafuaga fa'alauiloa faavaomalo a Panama.

5. I le 13th taimi fa'apitonu'u, o le 26th Conference a itu auai i le United Nations Framework Convention on Climate Change na faia i Glasgow, UK, na maua ai se maliliega i le auala e taulimaina ai le faʻafitauli o le tau i le lumanaʻi pe a uma le 15 aso o feutagaiga.

6. E luasefulufa potu o pisinisi ma pisinisi faʻapisinisi a Amerika na tuʻufaʻatasia se tusi i ofisa sinia o fefaʻatauaʻiga a le malo o Amerika i le aso 12, faʻamalosia le White House e faʻaitiitia le tau o oloa a Saina ma faʻalautele le lautele o le tuusaunoaina o tau o oloa mai fafo ina ia toe faʻafoʻi ai le tauvaga. o kamupani a Amerika.Fai mai le Failautusi a le Matagaluega o Tupe a Amerika, Yellen, ua naunau le Iunaite Setete e toe iloilo ma mafaufau i le faaitiitia o tau na tuuina muamua e Trump i Saina."E pei ona fai mai le US Trade Representative Dai Qi, ua matou toe suʻesuʻeina le vaega muamua o le fefaʻatauaʻiga fefaʻatauaʻiga ma Saina ma o le a mautinoa lava le faʻaitiitia o tau," o le tala lea a Yellen i se faʻatalanoaga ma le CBS.“

7. WTO: ua fa'agesegese le fa'atupulaia o fefa'ataua'iga o oloa i le lalolagi.I le 15th, taimi faʻapitonuʻu, na tuʻuina atu ai e le WTO le barometer aupito lata mai o fefaʻatauaʻiga i oloa, faʻatasi ai ma le faitauga o le 99.5, latalata i le tau faʻatatau o le 100. Pe a faʻatusatusa i le barometer o fefaʻatauaʻiga i oloa i le vaitau talu ai, o le faitauga na faʻaititia tele, e fa'ailoa mai ai na amata fa'agesegese le fefa'ataua'iga o oloa i le lalolagi ina ua mae'a le malosi.O le mafuaaga autu o le gaosiga ma le sapalai o faʻalavelave i vaega autu ua taofia ai le faʻatupulaia o fefaʻatauaiga, ma ua amata ona faʻavaivaia le manaʻoga mai fafo.

8. Na sainia aloaia e le peresitene o le US Joe Biden le pili o aseta e lua i le aso 15 o Novema i le lotoifale, ma tuʻuina atu i luma le ono faʻamuamua mo le toe fausia o aseta a Amerika, faʻamalosia fale gaosi oloa, fatuina o galuega totogi maualuga, atinaʻeina o le tamaoaiga, ma foia le faʻafitauli o suiga o le tau, e saunia ai le amataga. taiala.Na faia foi e Biden se lauga faalauaitele i le White House i le aso lava e tasi, ma faamamafaina ai le taua o pili o galuega tetele mo tagata Amerika, aiga ma fale.


Taimi meli: Nov-16-2021

Maua Auiliili Tau

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou